Dodaj do ulubionych

zdradzic chlopaka

25.05.06, 15:24
nie wiem od czego zaczac? jestem tu pierwszy raz...
czy wy tez zdradzilyscie swojego chlopaka? bo ja tak! i to nie zdazylo mi sie
pierwszy raz, za kazdym razem mowie sobie ze nigdy wiecej ale znowu spotykam
kogos na mojej drodze. tak to jest jak sie nie ma chlopaka przy sobie, ja
studiuje on pracuje za granica.widzimy sie co jakies 2,3 miesiace na kilka dni
najwyzej 2 tygodnie. rozmawiamy codziennie piszemy sobie smsy ale ja czuje ze
sie oddalamy od siebie. a poza tym to lubie sprawdzac czy nadal sie podobam
chlopakom, lubie z nimi flirtowac, zreszta wiele osob mi mowi ze mam
powodzenie ale co z moim chlopakiem? oczywiscie on nie wie co robie podczas
jego nieobecnosci. nie zdaza mi sie to czesto jak na razie to w ciagu 5 lat
bycia z moim chlopakiem spotykalam sie z 3, z kilkoma sie bawilam ,calowalam.
co o tym sadzicie? pewnie od razu zostane ukrzyzowana przez was.
Obserwuj wątek
    • tupp Re: zdradzic chlopaka 25.05.06, 15:28
      kiedy wraca twój facet?
      • mika9937 Re: zdradzic chlopaka 25.05.06, 15:32
        kiedy wraca? trudno powiedziec? on ma tam prace na stale, wraca tylko na urlopy
        krotkie a mi zostalo jeszcze 2 lata studiow, oczywiscie jade do niego na wakacje
        w poszukiwaniu pracy.
        • tupp Re: zdradzic chlopaka 25.05.06, 15:37
          chłopak mojej koleżanki był w zeszłym roku w USA(ale tylko na wakacje) a ona
          jakos jej tak wszyszło że poznała kogoś spotykali się całowali takie tam.
          Później tylko skarżyła sie że nie może się od niego uwolnić i że żałuje...
          chłopak wrócił do dzisiaj są razem. mieszkaja uczą się w jednym mieście...
          Ogólnie nie popieram ale nie potępiam:)
    • Gość: electra Re: zdradzic chlopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 15:40
      a ja potępiam gdyż pomyśl jakbyś ty się poczuła jakby twój chłopak tak
      robił.... swoja atrakcyjnosc możesz sprawdzić przez flirt a nie
      zdrady..powiedziałabym na ciebie bardzo brzydko....
    • nikita696 Re: zdradzic chlopaka 25.05.06, 15:52
      nie martw sie dziewczyno, on pewnie też cie zdradza:)
      pozdrawiam
      • Gość: vanite1 Re: zdradzic chlopaka IP: *.net.pulawy.pl / *.net.pulawy.pl 25.05.06, 18:38
        A planujecie dalsze wspolne zycie? chcesz do niego wyjechac? on wroci do
        ciebie? Wydaje mi sie ze to od tego zalezy jak patrzec na twoje'zdrady' Jesli
        nic takiego nie planujecie to pewnie i on robi takie albo i gorsze rzeczy.
        Natomiast jesli bardzo sie 'kochacie', czy on ciebie, to to jest straszne co
        robisz:/
        • martalek Re: zdradzic chlopaka 25.05.06, 19:31
          wydaje mi sie ze i on pewnie tam cie w pewien sposob, ehh chyba nie masz czego
          zalowac, baw sie dobrze;))
    • Gość: nikt Re: zdradzic chlopaka IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 19:37
      moim skromnym zdaniem wasz zwiazek nie ma zadnej przyszlosci! jezeli twoj
      chlopak jest zaangazowany i traktuje was powaznie to lepiej sie z nim rozstan
      bo w ten sposob krzywdzisz go! nie chce cie oceniac bo bedziesz robic co chcesz
      i z kim chcesz ale jesli potrzebujesz porady to lepiej zrezygnuj z chlopaka niz
      z flirtowania bo to Ci przeciez sprawia wieksza radosc pozdrawiam
      • Gość: motyleq Re: zdradzic chlopaka IP: *.telpol.net.pl 25.05.06, 22:13
        hmm jestem w bardzo podobnej sytuacji.. mój chłopak wyjechał 4 miesiące temu za granice, a ja zdradziłam go już 3 razy.. najgorsze jest to że nie moge przestać spotykać się z innymi facetami chociaż bardzo tęsknie za moim chłopakiem i go kocham to w jakiś głupi sposób się usprawiedliwiam i przez to nie mam wyrzutów sumienia.. w sumie stwierdziłam, że w życiu trzeba wszystkiego spróbować najwyżej później będę żałować.. pozdrawiam
    • Gość: sza Re: zdradzic chlopaka IP: 213.25.48.* 25.05.06, 22:15
      a ja calkowicie cie obronie i popre!!!bo sama zdradzam mojego faceta.choc go
      kocham to pranoja.ale zdradzam i lubie to1
      • Gość: motyleq Re: zdradzic chlopaka IP: *.telpol.net.pl 25.05.06, 22:24
        ja też to lubie:)
      • Gość: ja klaudiusz Re: zdradzic chlopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 10:27
        dziwka dziwce oka nie wykole
        • Gość: Nina Re: zdradzic chlopaka IP: *.chello.pl 27.05.06, 20:16
          a posuwacz posuwaczowi...
        • Gość: nina Re: zdradzic chlopaka IP: *.chello.pl 27.05.06, 20:17
          a posuwacz posuwaczowi
    • Gość: anna maria Re: zdradzic chlopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 22:26
      a uprawiałaś z którymś seks ? oralny, analny lub klasyczny ? bo to jest tu
      meritum
      • Gość: smak.moich.ust Re: zdradzic chlopaka IP: *.telpol.net.pl 25.05.06, 23:53
        nie ma usparwiedliwienia, i tak lkko o tym mowisz... dla mnie zwylka ku..,
        szmata itp. jak mozę robci takie świnstwo czlowiekowi z ktorym sie ejst? to
        naprawde gorzej niz uliczna dziwka....
        • Gość: Nina Re: zdradzic chlopaka IP: *.chello.pl 27.05.06, 20:15
          A jak określisz zdradzającego faceta ?
    • Gość: heban Re: zdradzic chlopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 09:11
      moja droga nie kochasz go i nie wychoć za niego jeśli to zrobisz rozstaniecie
      się po kilku latach które będą dla was zmarnowane na razie tańcz nie dorosłaś
      do poważnego zwiąsku
      Ps.on jest twoim chłopakiem ale ty nie jesteś tylko jego dziewczyną
    • diablica880 moje zdanie 26.05.06, 09:18
      tylko raz zdradzilam chlopaka....<juz teraz bylego> i doszlam do
      wniosku ze zdradzialam bo go nie kochalam .... jezeli sie kogos
      kocha na kim bardzo zalezy to sie go nie zdradzi....
    • Gość: heban Re: zdradzic chlopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 09:24
      Do SZA skoro to tak lubisz to zacznij na tym zarabiac ale nie mów ze wiesz co
      to miłość,każdy mze robić co mu się podoba ale jak jest się w zwiasku to nie
      ranić a pózniej mówić o miłości,zdrada boli najbardziej wiem coś o tym.
      • diablica880 Re: zdradzic chlopaka 26.05.06, 09:56
        Heban całkowicie die z toba zgadzam... jak mozna kogos kochac i kogos
        zdradzac???:/....bieda....
        • Gość: Nina Re: zdradzic chlopaka IP: *.chello.pl 27.05.06, 20:14
          90% facetów zdradza swoje partnerki, choć je kocha... po co więc mieć
          skurpuły ?
          • cynik11 Re: zdradzic chlopaka 28.05.06, 14:08
            Bzdury opawiadasz kobietko! Skad masz takie dane?? nie wymyśliłaś ich
            przypadkiem zeby usprawiedliwic własne kurestwo?
            • Gość: nina Re: zdradzic chlopaka IP: *.chello.pl 28.05.06, 14:16
              Żadne bzdury, faceci łatwiej po prostu zdradzają, nie mają też żadnych wyrzutów
              sumienia po... No po prostu kurestwo, jak mówisz, mają zapisane w genach
              • cynik11 Re: zdradzic chlopaka 28.05.06, 14:20
                Gość portalu: nina napisał(a):

> Żadne bzdury, faceci łatwiej po prostu zdradzają,

jakies dane które to potwierdzą? linka prosze?

> nie mają też żadnych wyrzutów sumienia po...

Rozumiem, ze jestes facetem, ze mowisz cos takiego?

> No po prostu kurestwo, jak mówisz, mają zapisane w genach

z tego co widze na tym forum to kobietom tez tego genu nie brakuje.

• Gość: nina Re: zdradzic chlopaka IP: *.chello.pl 28.05.06, 16:39
                  życie, stary, życie...;-)
                  np wersja dla żony, że idę na piwo z kumplami... No i wersja dla mnie i kumpla -
                  jadę do niej..;-) Dzwonię do kumpla, zeby zadzwonił do mojej żony, ze czeka
                  już na mnie z 15 min w barze a mnie nie ma... no i dzwoni do zony i pyta się,
                  kiedy w końcu dojadę, a żona niczego nie przeczuwając mówi mu, ze ja już dawno
                  wyszedlem ;-) Ona jest spokojna, ja też, a kumpel wie, ze moze na mnie liczyc w
                  razie potrzeby ;-)
                  • cynik11 Re: zdradzic chlopaka 29.05.06, 14:57
                    Czyje życie? podałas jeden głupi przykład, który bardziej pasuje mi do
                    scenariusza jakiegos tandetnego powieścidła niz do realnego życia. Ale załużmy,
                    ze jest prawdziwy, czego to dowodzi? NICZEGO! na pewno nie tego, ze faceci
                    zdradzaja czesciej (nie ruszając się z tego wątku mozna kilka przykładów na
                    kontre podac) a juz napewno nie tego, ze facet autorki wątku ja w jakikolwiek
                    sposób zdradza.
                    Proszę więc nie uogólniac, ani nie przypisywac komuś, kogo na oczy nie widziałas
                    jakis złych cech.
    • Gość: heban Re: zdradzic chlopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 10:13
      a jeszcze trudniej o tym zapomniec nie życze tego nikonu nawet tym co zdradzaja
      pozostaje póżniej uczulenie i wesmy taki maj pylenie zauroczeniem jest
      największe a ja ciągle mam katar.A jak myśle by komuś zaufać to potrzebny byłby
      lekarz ,może troche to ubarwiłem po to by tym drugim było łatwiej zrozumieć-
      POZDRAWIAM
    • kalinazkalinowa Re: zdradzic chlopaka 26.05.06, 10:26
      MOże nie powinnaś mieć chłopaka po co jesteś z kimś na siłę skoro masz ochotę
      na swobodę ?
    • diablica880 Re: zdradzic chlopaka 26.05.06, 10:29
      heban chyba doskonale Cie rozumiem....ja juz od 1 roku jestem sama bo nadal nie
      umiem zaufac drugiej osobie:(...ale juz pomalu wracam do siebie....pomaga mi w
      tym naprawde wspanialy chlopak jednak nadal nie jestm gotowa... tak do konca..
    • zbuntowany_aniol2 bu 26.05.06, 16:39
      i tu masz odpowiedz na to ze zwiazki na odleglosc nie maja przyszloci daj se na
      luzzzzzzzzzzzz
    • Gość: lala Re: zdradzic chlopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 23:51
      daj spokoj, to chyba normalne, powinnas sie z tym liczyc ze sie od siebie
      oddalicie i wszystko sie moze zdazyc... ja mojego bylego zdradzilam z siedmioma
      bodajze w ciagu poltora roku, wiec z Toba nie jest tak zle;)
      • Gość: lala Re: zdradzic chlopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 00:00
        bez dupczenia oczywiscie
        • tuner800 Re: zdradzic chlopaka 28.05.06, 02:50
          Dupczycie tu głupie cipy...
          zdradzasz - nie kochasz... ku.. proste

Pozdro dla wszystkich wiernych :)
          • Gość: lala Re: zdradzic chlopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 09:26
            a ja nie mowie ze go kochalam...
    • Gość: ... Re: zdradzic chlopaka IP: 217.153.136.* 28.05.06, 10:07
      niepotrzebnie sie przejmujesz :) natury nie oszukasz, Twoj chlopak napewno
      robito samo, a wiec do dziela
      • cynik11 Re: zdradzic chlopaka 28.05.06, 14:10
        a znasz tego jej chłopaka, ze tak mowisz? jakies dowody ze zdradza, czy to tylko
        takie twoje pier*lenie bez sensu?
    • cienmotyla Re: zdradzic chlopaka 28.05.06, 14:22
      To po, co z Nim jestes?
      Nie mów, że go kochasz, bo to tak jakbyś powiedziała, że wierzysz w Boga będąc
      ateistką.
      • Gość: xxx Re: zdradzic chlopaka IP: *.chello.pl 28.05.06, 18:18
        Dużo bab pisze, że ten chłopak też na pewno ją zdradza i że jest ok. Macie
        dowody? Przesłanki chociaż? Nie? to morda w kubeł. Dziewczyna się przyznaje, że
        się puszcza na lewo i prawo i zamiast ją zganić (co jest prawidłową reakcją
        normalnego człowieka), to szukacie usprawiedliwienia. Typowa solidarność
        jajników. Kurestwo zawsze nim pozostanie. Czuwaj
        • neskafe Re: zdradzic chlopaka 28.05.06, 18:31
          >Kurestwo zawsze nim pozostanie.

Że czym niby pozostanie??
    • Gość: ktos Re: zdradzic chlopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 21:10
      Też byłam w związku na odległość i też zdradzałam. Ktoś zaczął nękać mojego
      wtedy chłopaka telefonami i wszystko się wydało. Teraz wiem, że zaraz po
      pierwszej zdradzie powinnam była z nim zerwać, albo najlepiej jeszcze przed
      zdradą. Wtedy by nie cierpiał przeze mnie. Rozumiem co czujesz i mimo, że wiem
      jakie to ciężkie, bo wydaje Ci sie, że go kochasz, zerwij z nim. Dla niego, dla
      jego dobra. Kiedyś znajdziesz swoją prawdziwą miłość, a wtedy nawet przez myśl
      Ci nie przyjdzie, żeby zdradzić. Ja znalazłam :) Pozdrawiam
      • Gość: agata361 Re: zdradzic chlopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 15:32
        miałam podobna sytuację do Twojej, tyle ze ja byłam mężatką. Nasze małżeństwo
        przechodziło kryzys, mąz wyjechal do pracy za granicę, gdyby nie ten wyjazd, nie
        wiem czy bylibysmy razem. Po jakims czasie poznałam kogos, i stało sie
        zdradziłam męża, zrobiłam to tylko raz, po 14 latach małżeństwa, bardzo tego
        załowałam i załuje, nie moge na siebie patzeć, mam ogromne wyrzuty sumienia. Tak
        samo jak ty chciałam sprawdzić czy sie komus podobam, chciałam sie
        dowartoscowac, ale coż straciłam szacunek dla samej, nie warto krzywdzić drugiej
        osoby w ten sposob, pozdrawiam
    • Gość: Joanna Re: zdradzic chlopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 00:46
      ullala w sumie bylam sobie kiedys z pewnym gosciem. zabardzo mi na nim nie
      zalezalo..moze dlatego ze on mi spokoju soba juz nie dawal.. niby zarabistyy
      wszyscy mi mowili ale nudno bylo mi w wziazku nim, i sie stalo raz - niby
      tylko pocalunek, spotkanie z ex po latach ..bywa, powiedzialam mu, wybaczyl.
      Powrocila monotonia w zwiazku i nuda...stalo sie drugi raz... tym razem
      zupelnie kolesia nie znalam..disco , %, taniec... stalo sie... to juz zachowlam
      dla siebie.goscia juz nigdy w zyciu nie spotkalam. No i stalo sie trzeci raz...
      tym razem nie tlyko pocalunek... wtedy juz zrozuumialam ze moj zwizek to
      totalna pomylka , niby mialam wszystko , milosc, swobody troche i to co
      chciclam ale niedoceniałam tego. teraz po paru latach zaluje..niedawno go
      widzialam z klijentka i mi wspomnienia wrocily..w sumie zla ze mnie kobita,
      takiego faceta zdradzac i zostawic...
    • Gość: kali Re: zdradzic chlopaka IP: *.ztpnet.pl 29.05.06, 09:18
      > co o tym sadzicie? pewnie od razu zostane ukrzyzowana przez was.

Jak znasz odpowiedz to po co piszesz szmato?
    • 1jujka1 Re: zdradzic chlopaka 29.05.06, 10:09
      Nie wyobrazam sobie czegos takiego. My tez z moim facetem jestesmy daleko od
      siebie, ale w zyciu nie zrobilabym mu czegos takiego bo go kocham.
    • owca_86 lubisz ranić ludzi? ale chyba sama nie chciałabyś 29.05.06, 19:26
      zostać tak potraktowana, co?

wpółczuje chłopakowi takiej egoistki - juz lepiej szczerze mu powiedz , że nie
      jesteś go warta, to znajdzie sobie lepszą dziewczynę...

sorry za dosadność, ale nic innego mi na mysl nie przychodzi, jak widze takie
      posty o zdradzie...co za świat...:(

pzdr
    • Gość: fretka Re: zdradzic chlopaka IP: *.ynet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 20:18
      Hmmm zdradzamy siebie nawzajem od zawsze czynem myślą lub słowem. Zdarzyło się
      ok kochasz go i chcesz z nim być powiedz mu całą prawdę. Ja zdradziłam i to
      była najbardziej okropna rzecz w życiu jaką zrobiłam. Przyznałam się wybaczył
      mi. A ja dalej czuje się obrzydliwie.Chciałabym cofnąć czas tyle osób by przeze
      mnie nie cierpiało.Piękne życie by było bez zdrady i bez kurestwa ale tak chyba
      nigdy nie będzie. Jeśli się kochacie to będziecie ze sobą bez względu na
      wszystko.
      • Gość: Agnostyk Re: zdradzic chlopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 20:23
        A czy nie fajniej, ciekawiej byłoby na świecie gdyby nie było żadnych
        małżeństw, zdrad i każdy mógłby się z każdym przespać ?
        • Gość: ktoś do autorki IP: *.lodz.mm.pl 29.05.06, 20:32
          a moze Ty kochasz jego pieniądze i dlatego nie chcesz odejśc od niego? daj
          sobie spokój, nie rań czlowieka, bo sma abys tego nie chciała...
          • Gość: ono Re: do autorki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 20:36
            Tak, kobiety od pieniędzy dostają orgazmu. To przekupne k.urwy.
    • Gość: Oal Re: zdradzic chlopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 14:33
      dobrze cie rozumiem tez nie jestem zbyt wierna. z chłopakiem widuje sie tylko w
      weekendy i to nie w kazdy:( to takze oddala co to jest kilka godzin w week.
      jestem z nim takze juz 5 lat a moze tylko?? wiaze z nim swoja przyszlosc ale i
      tak go zdradzam. mam raczej takie same powody jak ty...warto to sprawdzic czy
      jestem atrakcyjna i czy dalej sie komus moge podobac ale przekonalam sie ze
      cena za to jest zbyt wyskoka. jesli ci na nim zalezy i go kochasz to odpusc
      sobie taki tryb zycia(zdradzanie go) wiem ze to nie jest latwe bo tak czasem
      wychodzi ze sama okazja wpada. najstraszniejsza rzecza w tym nie jest to ze on
      sie dowie tylko to ze go ogromnie skrzywdzisz. Ja skrzywdzilam i sie dowiedzial
      jadnak mi wybaczyl.ale ile razy mozna wybaczac????ja juz tego staram sie nie
      sprawdzac. trzymaj sie pa pa
      • Gość: Monkey Re: zdradzic chlopaka IP: *.tyszkiewicz.edu.pl 01.06.06, 15:04
        SzczerzE???wez sie zastanow czy chcesh wogole znim byc i sie szanuj
        torche...nienormlana :/...wez sie puknij w glowke :) ...i nie rob tak wiecej :)
        ja mam takie okreslenie jedno takie :)
      • Gość: kali Re: zdradzic chlopaka IP: *.ztpnet.pl 01.06.06, 15:38
        > jadnak mi wybaczyl.ale ile razy mozna wybaczac????ja juz tego staram sie nie
        > sprawdzac. trzymaj sie pa pa

To moze zacznij nie sprawdzac, a nie tylko probowac tego nie robic szmaciano lalo.
    • Gość: electra Re: zdradzic chlopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 21:58
      czuje całkowity do was niesmak... zdrada ..jezu.. co wy macie w tych głowach..
      i jeszcze teksy : wiąże z nim przyszłość i takie tam .. leć lepiej do burdelu
      tam bedziesz mogła sie pie...yć ile wlezie i sprawdzać swoją atrakcyjność
      poprzez to czy wybierze ciebie czy inna na ruchańsko jak tak można MAM
      NADZIEJE ZE KAŻDA ZDRADZAJĄCĄ LASKE KTOŚ TAK SAMO POTRAKTUJE... żal mi was..
      sprawdzać swoją atrakcyjność w taki sposób

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka