xara5 29.05.06, 16:59 czesc kobietki mam pytanie odnosnie kursu j.w dla bezrobotnych była któras na takowym?///? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nastka Re: sekretarka\asystentka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 17:00 uczą robić lody? Odpowiedz Link Zgłoś
kanassa Re: sekretarka\asystentka 29.05.06, 17:47 ja byłam na takim kursie.Jezeli jest on refundowany przez unie to za kazdy dzien takiego kursu dostaniesz jeszcze sianko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xara5 Re: sekretarka\asystentka IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.06, 18:13 tak sie składa ze jest:)mogłabys napisac cos wiecej? jak było i czy cieżkie egzaminy koncowe?pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lilarose Re: sekretarka\asystentka 30.05.06, 15:31 Kiedyś brałam udział w takim kursie dla bezrobotnych absolwentów, refundowanym ze środków unijnych. O ile wiem, kurs na sekretarkę (i w ogóle kursy biurowe) obejmują kurs komputerowy, naukę obsługi sekretariatu i jeszcze parę innych rzeczy. Zajęcia kilka razy w tygodniu, po kila godzin. Każda część składowa kursu kończy się testem. Na zakończenie dostajesz świadectwo ukończenia kursu. Ponadto dostajesz co miesiąc stypendium stażowe, i jeśli dojeżdżasz, zwracają ci za dojazd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes Re: sekretarka\asystentka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 18:59 Najlepiej popraktykować u jakiegoś dyrektora w łóżku. Odpowiedz Link Zgłoś
kanassa Re: sekretarka\asystentka 30.05.06, 14:40 ten kurs był bardzo intensywny dwa tygodnie od godziny 8 rano do 18!Ja byłam skierowana na kurs florystyczny(układanie kwiatów).Najpierw była teoria a pozniej praktyka.Egzamin w moim przypadku byl z części teoretycznej i praktycznej,wszyscy zdali!Moja kolezanka była na kursie"księgowym" ktory tez był refundowany przez unie europejską,mówiła ze duzo teorii ale sie opłacało!Po przebyciu takiego kursu szybciej mozna znalesc prace!Na koncu po zdanym egzaminie dostajesz dyplom,aha jezeli sie zgodzisz na niego to nie mozesz juz zrezygnowac bo bedziesz musiała za niego zapłacić!Spróbuj,dyplom zdąbedziesz i nadodatek jeszcze sianko wleci ci do kieszeni!pozdrawiam powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: sekretarka\asystentka IP: *.poznan.agora.pl 30.05.06, 18:31 dziewczyny jestem z Poznania a powiedzcie czy mozna zrobic tak kurs jak nie jest sie zarejestrowanym na bezrobocie? Odpowiedz Link Zgłoś
truskawa21 Re: sekretarka\asystentka 30.05.06, 20:02 oj to musisz zapłacic za taki kurs!ja tez byłam zainteresowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loda lat 58 uczą tam obciągać prezesowi ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 20:44 i dawać dupy na zawołanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda lodziarka Re: uczą tam obciągać prezesowi ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 21:35 dokładnie tak Odpowiedz Link Zgłoś