Dodaj do ulubionych

sekretarka\asystentka

29.05.06, 16:59
czesc kobietki mam pytanie odnosnie kursu j.w dla bezrobotnych była któras na
takowym?///?
Obserwuj wątek
    • Gość: nastka Re: sekretarka\asystentka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 17:00
      uczą robić lody?
    • kanassa Re: sekretarka\asystentka 29.05.06, 17:47
      ja byłam na takim kursie.Jezeli jest on refundowany przez unie to za kazdy dzien
      takiego kursu dostaniesz jeszcze sianko
      • Gość: xara5 Re: sekretarka\asystentka IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.06, 18:13
        tak sie składa ze jest:)mogłabys napisac cos wiecej? jak było i czy cieżkie
        egzaminy koncowe?pozdrawiam
        • lilarose Re: sekretarka\asystentka 30.05.06, 15:31
          Kiedyś brałam udział w takim kursie dla bezrobotnych absolwentów, refundowanym
          ze środków unijnych. O ile wiem, kurs na sekretarkę (i w ogóle kursy biurowe)
          obejmują kurs komputerowy, naukę obsługi sekretariatu i jeszcze parę innych
          rzeczy. Zajęcia kilka razy w tygodniu, po kila godzin. Każda część składowa
          kursu kończy się testem. Na zakończenie dostajesz świadectwo ukończenia kursu.
          Ponadto dostajesz co miesiąc stypendium stażowe, i jeśli dojeżdżasz, zwracają
          ci za dojazd.
    • Gość: Prezes Re: sekretarka\asystentka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 18:59
      Najlepiej popraktykować u jakiegoś dyrektora w łóżku.
      • kanassa Re: sekretarka\asystentka 30.05.06, 14:40
        ten kurs był bardzo intensywny dwa tygodnie od godziny 8 rano do 18!Ja byłam
        skierowana na kurs florystyczny(układanie kwiatów).Najpierw była teoria a
        pozniej praktyka.Egzamin w moim przypadku byl z części teoretycznej i
        praktycznej,wszyscy zdali!Moja kolezanka była na kursie"księgowym" ktory tez był
        refundowany przez unie europejską,mówiła ze duzo teorii ale sie opłacało!Po
        przebyciu takiego kursu szybciej mozna znalesc prace!Na koncu po zdanym
        egzaminie dostajesz dyplom,aha jezeli sie zgodzisz na niego to nie mozesz juz
        zrezygnowac bo bedziesz musiała za niego zapłacić!Spróbuj,dyplom zdąbedziesz i
        nadodatek jeszcze sianko wleci ci do kieszeni!pozdrawiam powodzenia
        • Gość: :) Re: sekretarka\asystentka IP: *.poznan.agora.pl 30.05.06, 18:31
          dziewczyny jestem z Poznania a powiedzcie czy mozna zrobic tak kurs jak nie
          jest sie zarejestrowanym na bezrobocie?
    • truskawa21 Re: sekretarka\asystentka 30.05.06, 20:02
      oj to musisz zapłacic za taki kurs!ja tez byłam zainteresowana
    • Gość: Loda lat 58 uczą tam obciągać prezesowi ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 20:44
      i dawać dupy na zawołanie ?
      • Gość: młoda lodziarka Re: uczą tam obciągać prezesowi ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 21:35
        dokładnie tak
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka