beatka1406 11.07.06, 22:56 czy ktos czytal ksiazke samotnosc w sieci??wyszla juz jakis czas temu ksziazka samotnosc w sieci tryptyk,czym one sie roznia?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiunia311 Re: Samotnosc w sieci 11.07.06, 23:01 W Tryptyku jest epilog "15 minut później" i durne listy czytelników, jak to SAMOTNOŚĆ... zmieniła ich życie lub nie. Parę lat temu poruszyła mnie ta książka. Trafiła wówcas na podatny grunt. Teraz już przeglądam ją z pobłażaniem i uśmieszkiem. Trochę trąci mi to melodramatem. Ale przeczytać można, korona z głowy nie spadnie;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: td Re: Samotnosc w sieci IP: *.freedom2surf.net 11.07.06, 23:03 ...eee, pewnie jakies dyrdymaly... Odpowiedz Link Zgłoś
nitka204 Fajna 12.07.06, 00:27 Mi sie podobala... chyba przez to ze mialam podobna historie... :)na samo wspomnienie...łezka w oku. Polecam tą ksiażeczke, na wakcje jak znalazł. A słyszałam, że podobno niedługo film ma wejsc;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Samotnosc w sieci IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 12.07.06, 09:30 Ja wlasnie juz ja koncze.. i szczerze polecam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gulonn Re: Samotnosc w sieci 12.07.06, 10:38 no ja tez czytalem :)) warta uwagi :) Odpowiedz Link Zgłoś
bluefoto Re: Samotnosc w sieci 12.07.06, 12:20 Nawet ciekawa..ale czytam na komputerze dlatego jestem dopiero w momencie gdy Jakub mówi Jennifer jak poznał Natalię (65/68 str.) Trochę wolno mi to idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Samotnosc w sieci 12.07.06, 12:30 A masz tryptyk? Czy pierwszą część? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macho Re: Samotnosc w sieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 14:21 może by tak ktoś w skrócie opowiedział o czym to jest, bo mi się nie chce czytać Odpowiedz Link Zgłoś
bluefoto Re: Samotnosc w sieci 12.07.06, 17:03 Błąd !!! Czytanie wzbogaca słownik, zapobiega cofaniu się w rozwoju itd.. a co do książki to nie powiem bo za mało przeczytałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: td Re: Samotnosc w sieci IP: *.freedom2surf.net 12.07.06, 17:08 bluefoto a mozesz jakos przeslac? bo ja nie mam niestety dostepu do polskich ksiazek... i lipa Odpowiedz Link Zgłoś
bluefoto Re: Samotnosc w sieci 12.07.06, 17:14 Nigdzie nie widziałem dopisanego słowa Tryptyk, więc to jest raczej pierwsza część. I jeszcze jedno: to jest w formacie pdf co oznacza że musisz mieć program np: Adobe Reader aby to odczytać bo w Wordzie nie przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
bluefoto Re: Samotnosc w sieci 12.07.06, 17:24 Zaloguj się proszę. Próbowałem przez "Szukaj autora" ale wszędzie jesteś gościem Odpowiedz Link Zgłoś
takie_dziewcze_czyli_td Re: Samotnosc w sieci 12.07.06, 17:29 nie wszedzie jestem gosciem, tylko mam skrocony nick jako gosc :) Odpowiedz Link Zgłoś
takie_dziewcze_czyli_td Re: Samotnosc w sieci 12.07.06, 17:31 a programy odpowiednie mam. Gdybys mogl przeslac to bylabym Ci niezmiernie wdzieczna :) Odpowiedz Link Zgłoś
bluefoto Re: Samotnosc w sieci 12.07.06, 17:47 Toteż po Twoim zalogowaniu się domyśliłem się co mam/mógłbym móc zrobić =] Already done as You wish =D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: td Re: Samotnosc w sieci IP: *.freedom2surf.net 12.07.06, 18:57 Dziekuje :) bardzo milo z Twojej strony. Masz tu ode mnie w zamian wirtualnego buziaka :* ;D Odpowiedz Link Zgłoś
bluefoto Re: Samotnosc w sieci 12.07.06, 18:58 Aż się zaczerwieniłem =D Dzięki Ci dobra kobieto ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: td Re: Samotnosc w sieci IP: *.freedom2surf.net 12.07.06, 21:00 Alez nie ma za co :D Kiedys jeszcze moge powtorzyc ;P Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Samotnosc w sieci 12.07.06, 19:01 Ja mam w WORDZIE jak coś I cz. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bluefoto Wredna blondynko ;P 12.07.06, 19:07 Właśnie sprawdziłem po raz któryś czy można ściągnąć ten Tryptyk ale nikt nie ma. Poszukaj w jakiejś bibliotece albo po prostu kup. Jeśli nie będzie w Empiku to może u samego wydawcy. Powodzenia i pozdrawiam.. =] Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Wredna blondynko ;P 12.07.06, 19:09 Że kupić można to ja wiem ;)) Tylko widzisz, jak ja dostałabym od Ciebie to puściłabym dalej w świat. A jak kupie sobie w księgarni to... tylko ja jedna skorzystam ;)) No chyba, że okazałabym się tak wspaniało myślna i sama zrobiła e-booka, Ale wątpię... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lobotomia_story Re: Samotnosc w sieci 12.07.06, 17:06 Gość portalu: macho napisał(a): > może by tak ktoś w skrócie opowiedział o czym to jest, bo mi się nie chce czyta > ć o samotności w sieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alice polecam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 20:49 w ubiegle wakacje trafila w moje rece ta ksiazka Samotnoc w sieci tryptyk poraz pierwszy smialam sie plakalam bylam zla smutna zadna ksiazka nie wywolala na mnie takich emocji mialam rowniez szczescie poznac autora:) swietny czlowiek czekam na film :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smak.moich.ust Re: polecam :) IP: *.telpol.net.pl 13.07.06, 02:37 ja sie wlasnie wybieram doczytac tryptyk. Jest to jakies 100 stron dodatkowo... tam pisza ludzie co czuli podczas czytania, potem ze lubia autora albo nienawidza i dlaczego. Generalnie fajnie sie czyta. A książka fantastycznie napisana. Szczególnie, ż ejak podkreslil autor, wszytskie historie zdarzyly sie naprawde. Jedynie sa zminione niektore imiona czy delikatnie fakty, lecz sens pozostaje taki sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alice Re: polecam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 17:24 ja rowniez powiedzialam Januszowi Wisniewskiemu ze po przeczytaniu jego ksiazki nienawidzilam go za to ale potem uwielbialam i uwielbiam :) dla mnie ksiazka swietna zalezy od gustu Odpowiedz Link Zgłoś
telka_es Re: polecam :) 15.07.06, 19:53 hehehe ksiażeczke czytałam juz bardzo dawno jakies 3 - 4 lata temu a zajelo mi to jedną nocke tak mnie wciągneła... ponownie bym po nią siegneła, bo pamietam tylko w wielkim skrócie... a Wiśniewskiego tez osobiście poznałam, w końcu z mojego miasta jest, a ze miasto nie za duże to się wszyscy znają... Odpowiedz Link Zgłoś
bluefoto Re: polecam :) 15.07.06, 20:08 Smak.moich.ust: "Szczególnie, że jak podkreslil autor, wszytskie historie zdarzyly sie naprawde. Jedynie sa zminione niektore imiona czy delikatnie fakty, lecz sens pozostaje taki sam." -Jak sam napisał to on był Jakubem na dworcu przy peronie czwartym na torze jedenastym i tak dalej, i tak dalej.. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidka83 Re: Samotnosc w sieci 15.07.06, 21:01 On nie opowiadał tego Jennifer tylko głównej bohaterce (tzn. JEJ)!!!!!!!!!!! Jennifer nigdy nie usłyszała historii o Natalii!! Własnie czytam 'Samotnosc..' po raz drugi...własciwie juz koncze:D Polecam...super książka warta przeczytania.. pozdrowki Odpowiedz Link Zgłoś
bluefoto Takie dziewcze czyli td 19.07.06, 12:46 Dzień dobry Pani ;) jak się czyta ?? Przydałem się na coś ?? =] Odpowiedz Link Zgłoś
takie_dziewcze_czyli_td Re: Takie dziewcze czyli td 19.07.06, 22:49 bluefoto napisał: > Dzień dobry Pani ;) Dobry wieczor Panu :) > jak się czyta ?? wstyd sie przyznac, ale dopiero kilka stron przelecialam... zwykle siedzac przy komputerze zajmuje sie kilkoma rzeczami na raz, a kiedy mam zamiar czytac cos dluzszego to wole sie tylko na owym czytaniu skupic przez dluzsza chwile :) Pierwsze wrazenie calkiem pozytywne :D oczywiscie jak doczytam wiecej to bede mogla wtedy podyskutowac na temat ksiazki :) > Przydałem się na coś ?? =] Bardziej niz by sie moglo wydawac. Tym bardziej, ze od 2 lat nie mialam w rekach polskiej ksiazki :) Dzieki wielkie :) Odpowiedz Link Zgłoś
bluefoto Re: Takie dziewcze czyli td 19.07.06, 23:21 Dobry wieczór Pani ;) Ja się zastanawiam czy nie kupić wersji papierowej bo ten e-book jest tylko kulą u nogi przez co wcaale nie czytam szybciej, a w zasadzie wcale =] Dobranoc =] Odpowiedz Link Zgłoś
takie_dziewcze_czyli_td Re: Takie dziewcze czyli td 19.07.06, 23:32 dokladnie. nie ma to jak klasyczna ksiazka. sama chetnie bym kupila, ale u siebie niestety nie dostane... musze sie zadowolic tym co na ten czas posiadam ;) Dobranoc ;* Odpowiedz Link Zgłoś
bluefoto Re: Takie dziewcze czyli td 07.08.06, 00:02 Kupiłem wersję drukowaną i dzisiaj skończyłem (zdołowałem się pomimo że to tylko książka-sama zobaczysz jak doczytasz do końca), czytałem kilka dni.. A jak Tobie idzie czytanie ? Jak chcesz to wyślę Tobie numer gg do autora aby skonfrontować z Nim myśli.. Odpowiedz Link Zgłoś
scholastyka2 Re: Samotnosc w sieci 07.08.06, 20:45 Wg mnie jest to najpiękniejsza książka o miłości jaką czytałam a przeczytałam w swoim życiu jakiś tysiąc książek. Zaczęłam ją czytać w ten weekend w niedzielę o 8 rano a skończyłam o 1 w nocy. Płakałam przy niej i wzruszałam się nie raz. Niesamowite jest to, że napisał to mężczyzna.. Nie sądziłam, że można tak pięknie pisać o miłości. Ale może to kwestia wieku i doświadczeń.. Odpowiedz Link Zgłoś