Dodaj do ulubionych

trójkąt uczuciowy

22.07.06, 01:06
Znalazłam się w dość trudnej sytuacji...
Poznałam Daniela.. Po prostu ideał... Jesteśmy niemal identyczni, jakby jeden
duch w dwóch ciałach... Ale wtedy był pewien problem... On miał inną kobietę...
Poznał mnie z Tomkiem... Oboje dobrze się ze sobą bawiliśmy...
W końcu zaczęłam być z Tomkiem mimo, że nie zapomniałam o Danielu...
A teraz... Daniel rozstał się ze swoją kobietą... I wiem, że strasznie żałuje,
że poznał mnie z Tomkiem, bo dopiero zrozumiał, że mnie Kocha...
A ja?
No i tu sprawa najdziwniejsza...
Ja Kocham ich obu...
I to nie jest kłamstwo...
Może to kwestia tego, że są do siebie bardzo podobni...
Może to, że gdyby połączyć ich cechy w jedną osobę... To byłby mężczyzna
posiadający wszystkie cechy, których szukam u partnera...
Co ja mam z tym wszystkim zrobić? :(
Obserwuj wątek
    • Gość: bobi Re: trójkąt uczuciowy IP: *.cable.satra.pl 22.07.06, 10:23
      No to bzykaj sie i z jednym i z drugim. To najlepsze rozwiazanie. A teraz na
      serio .Ten caly Daniel pewnie nie kocha ciebie naprawde. Jest Toba zauroczony,
      podobasz sie jemu fizycznie a ze w chwili obecnej nie ma juz panny, jest sam,
      pozostaje mu rozwiazanie problemu zwiazanego z seksem. Tak juz jest u facetow.
      Dziewczyno on chce tylko ciebie na jakis czas, dopoki nie znajdzie kogos
      lepszego. Gdyby naprawde cie kochal nawet nie doszloby do takiej sytuacji ze
      poznalby ciebie ze swoim kumplem tylko od razu by sie toba zajal. Pomysl, kocha
      ciebie dopiero teraz?
      Kiedy rozpadl mu sie zwiazek?? Jednym slowem gosc chce cie zbajerowac. Nie zrob
      glupoty bo zostaniesz sama jak palec. Uszanuj tego faceta ktorego juz masz, bo
      stracisz oboje.
      • josie69 Re: trójkąt uczuciowy 22.07.06, 11:35
        to raczej nie jest kwestia tego, ze Daniel nie majac kobiety po prostu chce sie
        zaspokoic... Widywalismy sie bardzo czesto i naprawde nadajemy na dokladnie tych
        samych falach...
        • agatka_to_ja Re: trójkąt uczuciowy 22.07.06, 11:45
          josie69 napisała:

> to raczej nie jest kwestia tego, ze Daniel nie majac kobiety po prostu chce
          sie
          > zaspokoic... Widywalismy sie bardzo czesto i naprawde nadajemy na dokladnie
          tych samych falach...

pamietaj o tym, ze "nadawanie na tych samych falach" to za malo zeby z kims
          byc... to nie wystarczy, zeby byc pewnym, ze z kims nam bedzie dobrze... moze
          sie okazac, ze co innego przyjazn, a co innego zwiazek!

jesli ci jest dobrze z obecnym facetem - to po co to zmieniac?
          czas pokaze jak mocny jest wasz zwiazek!

a jesli zwiazek sie rozpadnie - zawsze masz Daniela

• josie69 Re: trójkąt uczuciowy 22.07.06, 11:37
        a tak jeszcze btw, gratuluje Ci, jesli od razu w momencie, kiedy poznales
        kobiete ja kochales... milosc to powazne uczucie, ktore potrzebuje czasu, by sie
        rozwinac.
    • waldek1610 Re: trójkąt uczuciowy 22.07.06, 10:29
      Jesli kochasz ich obu to spij z nimi obydwoma (osobno oczywiscie). Mozesz na
      przyklad obsluzyc Daniela na dzienna zmiane, a Tomcia na nocna.
      • Gość: zepsuta zdzira Re: trójkąt uczuciowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 10:46
        Albo Danielowi z rana zrób laskę, a Tomciowi po południu, po pracy daj dupska,
        albo na odwrót.
      • Gość: Marta82 Re: trójkąt uczuciowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 10:48
        A ja ci powiem którego wybierzesz. Tego, który ma więcej kasy, lepszą pracę,
        dom, samochód itp.
      • agatka_to_ja Re: trójkąt uczuciowy 22.07.06, 11:10
        waldek1610 napisał:

> Jesli kochasz ich obu to spij z nimi obydwoma (osobno oczywiscie). Mozesz na
        > przyklad obsluzyc Daniela na dzienna zmiane, a Tomcia na nocna.

jasne :)
        Waldek z koncu bzyka zone, ktorej nie kocha.. i do tego obsługuje całe osiedle!

nie sluchaj tego kretyna...

z kogos misisz zrezygnowac... nikt na forum nie powie ci z ktorego
        • Gość: facet Re: trójkąt uczuciowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 11:13
          ja powiem: zrezygnujesz z biedniejszego
          tak zrobiłoby 99,9% polskich kobiet
    • josie69 Re: trójkąt uczuciowy 22.07.06, 11:33
      nie rozumiem...
      wszyscy pisza tylko praktycznie o bzykaniu...
      a ja naprawde mam ciezki orzech do zgryzienia, bo oni kochaja mnie, a ja ich obu
      naraz. Wiem, ze to nie jest "normalne" i nie mieszcze sie w standardach zwyklej
      kobiety, ale nic na to nie poradze... Do tego wszystkiego dochodzi fakt, ze
      Daniel i Tomek sa najlepszymi przyjaciolmi od wielu, wielu lat...
      • wredna.suka Re: trójkąt uczuciowy 22.07.06, 11:35
        Może zastanów się nad tym z którym jest Ci lepiej, na pewno któryś wyjdzie na przód.
        Poza tym jak już naprawdę nie będziesz się mogła zdecydować, to może odstaw obu?
        Albo... bądź z tym z którym jesteś. Zawsze zdążysz jeszcze być z tym drugim,
        jeśli faktycznie coś czujecie.
        Póki co nie psuj niczego.
      • agatka_to_ja Re: trójkąt uczuciowy 22.07.06, 11:36
        i myslisz, ze ktos na forum powie ci co robic?
        powie, ktorego wybrac?

badz powazna!

to twoje zycie, twoje uczucia....

powinnas przeanalizowac dokladnie uczucia obu i swoje, przemysl to, ze z jednym
        jestes w zwiazku, a z drugim nie.. i nie wiesz, jakby wam bylo...

zawsze to, co nieosiagalne i nowe wydaje sie nam pociagające... ale moze okazac
        sie wielkim rozczarowaniem...
      • Gość: merolka Skoro kochasz obu to sypiajcie we trójkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 12:45
        Tak będzie najlepiej. Wtedy nie stracisz żadnego, bo przecież widać, że tego
        najbardziej byś nie chciała. Masz w końcu dwie dziurki, więc nawet seks we
        trójkę nie będzie stanowił dla was problemu.
      • waldek1610 zaraz zaraz, ale co na to Daniel i Tomek? 22.07.06, 12:57
        josie69 napisała:

> nie rozumiem...
        > wszyscy pisza tylko praktycznie o bzykaniu...
        > a ja naprawde mam ciezki orzech do zgryzienia, bo oni kochaja mnie, a ja ich
        > obu naraz.

No to badz z nimi obydwoma, jesli tylko zgodza sie na taki uklad...Moze lepiej
        wybierz jednego bo w innym przypadku nie bedziesz miala juz ani jednego :)

Rozumiesz... jest wiele kobiet na tym swiecie, i na pewno Daniel i Tomek o tym
        wiedzac nie beda sie meczyc z wyzwolona kobieta ktora sama nie wie czego chce.

• Gość: rrose7 do faceta!!! IP: 80.54.176.* 24.07.06, 12:44
        myslisz sie i to jak bardzo! ja wybralam tego "nie bogatszego" i jestem bardzo
        szczesliwa z nim! bogaci sa zepsuci!
      • jagodzianka86 juz cos takiego mialam... 24.07.06, 13:03
        sluchaj tez kochalam 2 facetow. jeden byl moj a drugi byl moim kochankiem.. tez
        nie moglam sie zdecydowac, bo dopiero po ich zmiksowaniu mialabym idealnego
        faceta. tak sie nie da. nie mozna miec dwoch naraz. z kochankiem skonczylam, z
        chlopakiem skonczylam (bo ciagle brakowalo mi czegos w nim) a teraz jestem z
        kims kto ma wszystko i nikt nie moze byc od mojego Ogiera lepszy ( dla mnie
        oczywiscie :P) wiec pociesz sie tym ktorego masz, a Daniel niech pocierpi..
        teraz pozada Cie jeszcze bardziej, bo jestes jego zakazanym owocem!
    • Gość: o jej Re: trójkąt uczuciowy IP: *.lanet.net.pl 22.07.06, 16:54
      a ile Ty masz lat? 15?
      • Gość: josie Re: trójkąt uczuciowy IP: *.85-237-183.tkchopin.pl 22.07.06, 22:31
        23...
    • Gość: ktosiaczek Re: trójkąt uczuciowy IP: *.biskupice.sdi.tpnet.pl 23.07.06, 14:28
      >bo oni kochaja mnie, a ja ich obu
      że Ty ich obu to nie wnikam, w koncu sama wiesz co czujesz, ale skad ta pewnosc
      ze oni obydwoje Cie kochaja? Czy to ni zbyt duze mniemanie o sobie dochodzi do
      glosu?
      Zawsze powtarzam, ze jak ktos musial ZROZUMIEC ze kogos kocha to niech sie
      wypcha... Co to znaczy ze zrozumial? Slowo zrozumial sugeruje ze caly czas
      kochal ale tego nie rozumial, nie bral pod uwage, i w koncu do niego dotarlo.
      Jaka wiec masz pewnosc ze chwile nie bedzie to samo z inna kobieta ktora
      teraz "tylko" lubi?
      • kubaxxl Re: trójkąt uczuciowy 23.07.06, 14:34
        Jeżeli ktoś twierdzi, że kocha dwóch facetów to tak naprawdę nie kocha żadnego.
        Fascynacja, pociąg, zainteresowanie, chemia do obu - owszem. Ale nie miłość. Bo
        uczucie ma to do siebie, że poza tą jedną jedyną osobą nie widzisz świata :)
        • Gość: shiva Re: trójkąt uczuciowy IP: *.85-237-183.tkchopin.pl 23.07.06, 14:46
          hmmm... ja tam uważam, że "coś w tym jest", żeby kochać dwie osoby naraz. Bo
          patrząc logicznie mało jest osób, które kochały tylko raz w życiu. Zatem, skoro
          jest możliwe, żeby pokochać dwie osoby "wogóle", to czemu nie mogłaby pokochać
          dwóch naraz?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka