Dodaj do ulubionych

nieświeży oddech

24.07.06, 16:55
hej, witajcie czy Wy tez macie problemy z nieświeżym oddechem rano??
Bo ja mam, ząbki mam wszystkie zdrowe, tylko jedna plomba do wymiany, jak je
umyje jest ok, jednak jak pójde spać i przebudze się wnocy, wiem że mój
oddech jest nieświerzy...grrr, o poranku już nie wspomnę...
Używałam już porzeróżnych past,jednak mopje ząbki się uzalezniają od nich:/
Macie dla mnie jakieś rady, jak mam walczyć z nieświezym oddechem?? Jak Wy
sobie radzicie?? Nie wyobrażam sobie normalnie że mogłabym spać z moim
facetem całą noc... poprostu mój oddech go może zabić...(żartuje), a przeciez
o higiene jamy ustnej dbam.... :-/
Obserwuj wątek
    • Gość: mariolkajolka Re: nieświeży oddech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 16:59
      łykaj spermę to pomaga
      • beatrycze666 Re: nieświeży oddech 24.07.06, 17:21
        mari coś tam ale tępak jesteś... pani się normlanie pyta, a Ty juz jakieś
        głupie odpowiedzi, sama sobie łyknij jeśli tak bardzo lubisz, chociaż szczerze
        uważam, że w niczym Ci to nie pomoże.
      • Gość: anecia22 Re: nieświeży oddech IP: *.lukman.pl / *.lukman.pl 24.07.06, 17:29
        nawet dla świerzego oddechu aż tak się nie poświęce... bleeee....
    • Gość: GRT Re: nieświeży oddech IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 17:25
      nieświeży oddech to często sprawa układu trawiennego, więc samo mycie zębów nic
      tu nie pomoże
      • Gość: anecia22 Re: nieświeży oddech IP: *.lukman.pl / *.lukman.pl 24.07.06, 17:28
        hmmm... układ trawienny...?? może wiesz cos więcej na ten temat??
        • Gość: GRT Re: nieświeży oddech IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 17:32
          nie jestem specjalistą, słyszałem, że w takich wypadkach pomaga żucie jagód
          jałowca, ale najlepiej skonsultowac się z lekarzem
        • Gość: morgan69 Re: nieświeży oddech IP: 212.160.185.* 24.07.06, 17:34
          przyczyna sa kwasy zoladkowe ktore wydziela nasz zoladek, w jednych zachodza
          szybsze procesy u innych wolniejsze, ale spoko, sa na to sposoby, po pierwsze
          trzeba nauczyc sie spac oddychajac nosem anie buzia, w aptece jest cala masa
          najrozniejszych tabletek ktore neutralizuja te kwasy, mozna je kupic bez
          recepty, najwaznijsze by pamietac o ich regularnym zazywaniu, po jakims czasie
          brania tabletek bedzie juz dobrze ale moze byc tak ze trzeba bedzie powtarzac
          kuracje,
          • Gość: morgan69 Re: nieświeży oddech IP: 212.160.185.* 24.07.06, 17:36
            moja mlodsza siostra miala ten problem, kupilismy jej gealcid czy cos takiego,
            duuuza poprawa byla juz po kilku dniach
    • Gość: kiki Re: nieświeży oddech IP: *.w81-48.abo.wanadoo.fr 24.07.06, 17:50
      nie znam ludzi ktorym rano nie jedzie z buzi to normalne jak sie ma zamkniete
      usta cala noc
      • Gość: beatrycze666 Re: nieświeży oddech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 17:54
        ej a to, ze sie pali ma wplyw? bo ja slowo honoru znam takich co ladnie pachnA
        rano heh :D
        • Gość: fgfg Re: nieświeży oddech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 18:06
          są takie tabletki z flora bakteryjną, mnie pomogły ;)
          • Gość: ktoska Re: nieświeży oddech IP: *.artnet.pl 24.07.06, 18:14
            hej, a mnie zastanawia jak Ty czujesz, ze masz nieswiezy oddech??bo ja nie mam
            pojecia jak to u sebie mozna wyczuc....
            • Gość: anecia22 Re: nieświeży oddech IP: *.lukman.pl / *.lukman.pl 24.07.06, 18:21
              hmm.. jak się ma nieświerzy to napewnop byś wyczuła... :-/
              a jeśli to przyczyna zębów jednak jest...??? Po czym można ta odróżnić???
          • anecia22 Re: nieświeży oddech 25.07.06, 08:54
            a jakie one maja działanie i może pamiętasz jak się nazywały??
    • Gość: ogr Re: nieświeży oddech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 20:55
      pewnie masz śnietnik zamiast żołądka, warzywka, owoce zamiast tych wszystkich berbeki
      • Gość: wsióra Re: nieświeży oddech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 21:03
        robienie laski chlopakowi zawsze pomaga , ale nie wiem czy na oddech tez
    • Gość: medico może za dużo spermy łykasz ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 21:37
      jak ci się w brzuchu rozłoży taki ładunek spermy to potem cuchnie ci z ust
    • renebenay Re: nieświeży oddech 25.07.06, 09:17
      Prawdopodobnie masz bakterie na jezyku ktore "czuc" gdy gardlo i jezyk sa
      suche,aby sprawdzic czy ma sie nieswiezy oddech to poprostu naslinic dlon i po
      krotkiej chwili powachac.Istnieja srodki przeciw nieswiezemu oddechowi i ktore
      sa bardzo drogie,wystarczy aby po kazdym posilku umyc zeby ulubiona pasta i w
      zadnym wypadku nie plukac ust,poprostu wypluc wszystko i poprzez 1 godzine nic
      nie jesc ani pic.
      • dania_86 Re: nieświeży oddech 25.07.06, 10:48
        jeśli jesteś pewna że używasz dobrych srodków do higieny jamy ustnej i robisz
        to wystarczajaco czesto to może nie w tym rzecz??
        może masz problemy z żołądkiem...?? lub ze zdrowiem...??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka