kobietkaa_18 05.08.06, 19:21 hej, mam takie pytanie :gdzie byliscie i co robiliscie na wakacjach??ja byam w gorach i wspinalam sie na szczyty.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lady_kath Re: wakacje 06.08.06, 00:02 Mazury moje ukochane :)) Ale niewiele widzialam w tym roku, bo bylam z moim kochaniem, a namiot niestety nie mial przezroczystych scianek do jednoczesnego podziwiania krajobrazu ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrose7 Re: wakacje IP: 80.54.176.* 07.08.06, 13:17 Białe, opalanie i imprezowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Re: wakacje IP: *.poznan.agora.pl 09.08.06, 18:07 praca i jeszcze raz pracy ale w dlugi weekend wyjezdzam naszczescie :) Odpowiedz Link Zgłoś
aneczkaaaa4 Re: wakacje 09.08.06, 18:10 ja tez bylam na mazurach. mialam raczej aktywny wyjazd (kajaki rowery zagle biegi windsurfing). bylo super, szkoda ze tak krotko bo tylko tydzien...... a teraz tylko praca i praca. moze jeszcze uda mi sie wyjechac we wrzesniu na dluzszy weekend........... Odpowiedz Link Zgłoś