Dodaj do ulubionych

Ale mi się śniło..;)

06.08.06, 14:54
Śniło mi się, że moja koleżanka wróciła z randki, a za nią dwóch kolesi,
którzy zaczęli się dobijać do drzwi, bo chcieli nas zgwałcić:/ Pół snu
walczyłyśmy, by nie otworzyć tych drzwi, a potem uciekałyśmy, a jak już nas
złapali, to okazało się że ten mój, to piękny Cristiano i stwierdziłam, że w
sumie możemy po dobroci..:/ Już czekałam na to bzykanie, kiedy ktoś zadzwonił
do drzwi i wyrwał mnie ze snu przed seksem życia, no:/ Mieliście kiedyś jakiś
głupi sen???
Ps. Gwałtów w prawdziwym życiu nie popieram of course.
Obserwuj wątek
    • wredna.suka Re: Ale mi się śniło..;) 06.08.06, 14:57
      Mnie się teraz śniło, że pojechałam na stację PKP dowiedzieć się o pociąg
      (Bo w środę wyjeżdzam) i postawiłam rower przed stacją, jak się zorientowałam że
      go nie przypiełam niczym to wybiegłam z kolejki, ale roweru już nie było.
      Później dawalam ogłoszenia że mi go skradziono.
      A płakałam w tym śnie... Łomatko :((
      • elamodela Re: Ale mi się śniło..;) 06.08.06, 15:08
        Hehe:)
        • iron_wanienka Re: Ale mi się śniło..;) 06.08.06, 15:58
          takie sny typu:juz juz mam sie bzykac a nagle ktos wchodzi i nic z tego czesto
          mi sie snia:( dzis snilo mi sie, ze moj chlopak mial umrzec, tzn. to byly jego
          ostatnie godziny i ja z nim chodzilam po uczelni i caly czas w tle leciala taka
          smutna muzyczka a jak sie skonczyla to on umarl...kleczalam przy jego zwlokach i
          tak wylam:(jak juz sie obudzilam to mialam lzy na policzkach.co za sen..

Otwieram flache z moim wujem Stachem...;)
          • little_vampire Re: Ale mi się śniło..;) 06.08.06, 21:11
            a mnie sie dziś śniło,
            że sie martwie
            czy bardzo bliskiej mi osobie
            zmarłej
            jest dobrze tam gdzie jest
            i że słysze głos
            że tak
    • cienmotyla Re: Ale mi się śniło..;) 06.08.06, 21:13
      A mi się wojna sni... I ciagle ktoś chce mnie zabić.
      • little_vampire Re: Ale mi się śniło..;) 06.08.06, 21:13
        też mi sie śniło, że mnie chcą zabić
        ale nie na wojnie
        tak po prostu
        pare razy nawet
        w końcu mnie zabili :P
        • cienmotyla Re: Ale mi się śniło..;) 06.08.06, 21:22
          To mnie też by już mogli. Męcze się. Ciągle to samo. Jak nie jakiś pies gryzący
          mnie i goniący za mną to wojna i strzlaja do mnie, biegna, szukaja... W morde..
          • kotek_vel_lol2 Re: Ale mi się śniło..;) 06.08.06, 21:23
            prze..e
    • kotek_vel_lol2 Re: Ale mi się śniło..;) 06.08.06, 21:16
      dobre ...
      • little_vampire Re: Ale mi się śniło..;) 06.08.06, 21:17
        to było tak
        że sie huśtałam na huśtawce
        i podbiegł do mnie koleś
        i mi z karabinu prosto w serce
        i tak mnie odrzuciło do tyłu
        a potem był ogień
        i sie obudziłam

a w innych snach celowali we mnie normalnym pistoletem:/
        i nie w klate z daleka tylko między oczy z bliska
        • Gość: jk Re: Ale mi się śniło..;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.06, 23:06
          a mnie się ostatnio śniło, że jestem premierem, budzę się a to prawda...
          • saba63 Re: Ale mi się śniło..;) 07.08.06, 09:57
            Nie wiem dlaczego ale ciągle śnią mi się małe kotki.
            • Gość: ekspert Re: Ale mi się śniło..;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 10:13
              saba63 napisała:

> Nie wiem dlaczego ale ciągle śnią mi się małe kotki.

taki sen symbolizuje dzieci, po prostu odzywa się w Tobie instynkt macierzyński
              • saba63 Re: Ale mi się śniło..;) 07.08.06, 10:15
                Tak sądzisz? Byc może. Nigdy tak o tym nie myślałam.
                • Gość: ekspert Re: Ale mi się śniło..;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 10:18
                  to pewne, już Freud o tym pisał
                  • saba63 Re: Ale mi się śniło..;) 07.08.06, 10:19
                    No to OK.
                    • elamodela Re: Ale mi się śniło..;) 07.08.06, 10:22
                      Albo o Agatce marzysz, hehe;)))
                      • saba63 Re: Ale mi się śniło..;) 07.08.06, 10:23
                        Kto??? Ja???
                        • elamodela Re: Ale mi się śniło..;) 07.08.06, 10:32
                          No zobacz jej wizytówkę:D
                          • saba63 Re: Ale mi się śniło..;) 07.08.06, 10:46
                            Kicia jest śliczna, ale nigdy (przynajmniej nie pamiętam) nie śnił mi się czarny
                            kotek.
                        • aashenta Re: Ale mi się śniło..;) 07.08.06, 10:33
                          Śmieszy mnie to i nie wiem co to oznacza ale tej samej nocy śnił się mi i
                          mojemu chłopakowi też -wózek.
                          Tylko że ja w tym wózku wiozłam własne dzieciątko (śliczne), a mojemu facetowi
                          sie śniło że wiózł psa w wózku
                          ;)))
                          • elamodela Re: Ale mi się śniło..;) 07.08.06, 10:49
                            Hehe:)
                            Mi się dziś śniło, że jechałam na jakiejś platformie z Kevinem Federlinem i on
                            miał lęk wysokości i cały czas się bał, że spadnie, i mówił, że starają się z
                            Brit o kolejne dziecko, ale ona coś nie może, a adoptować to już nie to samo:/
                            • aashenta Re: Ale mi się śniło..;) 07.08.06, 10:50
                              Ale sny są masakryczne;)
                              Nie wiadomo o co w nich chodzi;)))
                              • saba63 Re: Ale mi się śniło..;) 07.08.06, 10:52
                                Podobno prawie każdy sen coś oznacza, ale jakoś nie za bardzo w to wierzę. No a
                                z tym macierzyństwem to ciekawa sprawa.
                                • aashenta Re: Ale mi się śniło..;) 07.08.06, 10:54
                                  Ja tez zabardzo nie wierze w sny
                                  Ale smieszy mnie to że tej samej nocy śnił sie mi i mojemu facetowi też -
                                  WÓZEK:))
                                  • saba63 Re: Ale mi się śniło..;) 07.08.06, 10:55
                                    To chyba musicie troszkę uważać.
                                    • aashenta Re: Ale mi się śniło..;) 07.08.06, 11:00
                                      Spoko biore tabletki i mam nadzieje ze mnie nie zawiodą;))
                                      A jezeli juz by sie stało to trudno na poczatku bym sie pewnie zmartwila ale
                                      pozniej taki bobas kochany....
                                      • saba63 Re: Ale mi się śniło..;) 07.08.06, 11:01
                                        Póżniej to same radości.
                                        • aashenta Re: Ale mi się śniło..;) 07.08.06, 11:03
                                          Tak;)
                                          Tylko na początku byłoby ciężko przynajmniej u mnie tak by było
                                          • saba63 Re: Ale mi się śniło..;) 07.08.06, 11:06
                                            Może nie aż tak żle. Podejrzewam, że na początku wszyscy się boją, potem się
                                            wszystko układa. Jak to mówią: nie ma sytuacji bez wyjścia. Skoro jednak nie
                                            planujecie, to może przestać o tym mówić.
                                            • aashenta Re: Ale mi się śniło..;) 07.08.06, 11:08
                                              Byłoby źle pod takimi względami jak:
                                              umarłabym ze strachu przed bólem porodowym;)
                                              trzeba by sie było hajtać;)
                                              zamieszkac razem
                                              dziecko to obowiązek i duze koszty
                                              wszystko by się zmieniło nagle;/

nie planuje narazie- może za jakieś 5lat
                                              • saba63 Re: Ale mi się śniło..;) 07.08.06, 11:10
                                                Jedno mogę Ci doradzić: nic nie planuj, szczególnie w tych sprawach. Życie bywa
                                                baaardzo nieprzewidywalne.
                                                • aashenta Re: Ale mi się śniło..;) 07.08.06, 11:19
                                                  saba63 napisała:

> Jedno mogę Ci doradzić: nic nie planuj, szczególnie w tych sprawach. Życie
                                                  bywa
                                                  > baaardzo nieprzewidywalne.

wiem wiem niestety
                                                  mam tylko nadzieje zeby mi psikusa za szybko nie sprawilo
                                                  • saba63 Re: Ale mi się śniło..;) 07.08.06, 11:22
                                                    Ze swej strony życzę Ci żeby jednak wszystko potoczył się po Twojej myśli.
                                    • elamodela Re: Ale mi się śniło..;) 07.08.06, 11:03
                                      Ja wierzę, że to nie tyle coś przepowiada, ale odzwierciedla nasze lęki itd.
                                      Np. dlaczego niektórzy się w snach boją a inni podniecają??? Głowka pracuje:D
                                      • panna_migotka01 Re: Ale mi się śniło..;) 07.08.06, 12:09
                                        A mi sie śnił cmentarz przykościelny.Późnym wieczorem byłam na nim i uciekałam
                                        z niego ,tak sie zdenerwowałam że obudziłam sie z potwornym bólem głowy.Hmmm...
                                        a ten sen coś znaczy?
                                        • ambroka Re: Ale mi się śniło..;) 07.08.06, 14:53
                                          Mi się sniło, że sąsiad chciał mnie zgwałcić, ale w sumie to nie był gwałt, bo
                                          sama mocno tego chciałam. Tylko sceneria była okropna, jakieś przejście
                                          podziemne czy opuszczona rzeźnia, wszędzie białe kafelki, dużo wody i krew!
                                          BRRRR...
                                          • saba63 Re: Ale mi się śniło..;) 07.08.06, 14:55
                                            Jejku, jakie Wy macie mroczne sny!!!!
                                            • ambroka Re: Ale mi się śniło..;) 07.08.06, 14:57
                                              Serio, rzadko śni mi się coś miłego, często budzę się ze łzami w oczach, albo
                                              po prostu ze strachu!
                                              • aashenta Re: Ale mi się śniło..;) 07.08.06, 14:58
                                                Ja często nie pamietam co mi się sniło;/
                                                tylko jakies urywki pamietam
                                                • saba63 Re: Ale mi się śniło..;) 07.08.06, 15:03
                                                  Małe podsumowanie: chyba trzeba postarać się o dziecko.
                                                  • aashenta Re: Ale mi się śniło..;) 07.08.06, 15:04
                                                    o nie;)
                                                    nie tak szybko
                                                    mnie się nie spieszy;)))
                                                  • saba63 Re: Ale mi się śniło..;) 07.08.06, 15:07
                                                    Ale moje sny podobno odzwierciedlają instynkt macierzyński. A przede mna urlop.
                                                    Dobra idę do domu. Pa pa pa.
    • elamodela Re: Ale mi się śniło..;) 10.08.06, 12:35
      A dziś jaki miałam koszmar!!! Śniło mi się, że mnie moja pani z podstawówki nie
      wybrała na przewodniczącą i ja tak strasznie się zdenerwowałam i na nią
      nakrzyczałam i dostałam naganę. A potem poszłam do kibla beczeć i po mnie
      przyszły dwie głupie koleżanki i zmusiły do powrotu. Na korytarzu ludzie
      śpiewali kolędy i padał pierwszy śnieg, a ja musiałam wejść do klasy i ją
      przeprosić!!! Dobrze, że pilot spadł mi z łóżka na podłogę i wyrwał mnie z tego
      koszmaru. Uff...
      • Gość: asia Re: Ale mi się śniło..;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 13:14
        a mi się dziś snilo,z caly dzien spedzilam z moim kochanie,ktore tylko w tym
        snie bylo "moje", bo normalnie to jest zajety..ale wczorajszy dzien spedzilismy
        tylko sami,jako dobrzy koledzy.. potem sie obudzilam,ale za chwile zasnelam i
        snil mi sie moj inny kumpel,ktorego nie widzilama kilka miesiecy i szukalismy
        sobie miejsca do bzykania =] w koncu sie udala ;]
        durne mam te sny czasami =]
        pozdrawiam wszystkich=]
        • dania_86 Re: Ale mi się śniło..;) 10.08.06, 13:45
          ja 2 razy w zyciu miałam orgazm w śnie :)
          booooooooooooooooooooskie
          :)
          a wy ??
          • Gość: aaaaaaaaa Re: Ale mi się śniło..;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 13:57
            ale pieprzył cię ktos przez sen ?
            • dania_86 Re: Ale mi się śniło..;) 10.08.06, 13:59
              tak
              raz znajomy ze szkoły (nie gadałam z nim, znaliśmy się tylko z widzenia)
              a 2gi raz mój ex
              :D
            • dania_86 Re: Ale mi się śniło..;) 10.08.06, 14:00
              wogóle to było tak realne !!!!!!!!
              wogóle to cudownie było hehe :)
              wszystkim życze takich słodkich snów :)
              • elamodela Re: Ale mi się śniło..;) 10.08.06, 14:55
                No:))) I ja też:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka