satelitka 22.08.06, 12:33 hey, możecie mi wymienić nazwy pigułek antykoncepcyjnych, które są refundowane ??Będę wdzięczna,satt Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aashenta Re: tabsy,pigułki- do dziewczyn 22.08.06, 12:35 Do gilekologa idz z tym pytaniem Odpowiedz Link Zgłoś
satelitka Re: tabsy,pigułki- do dziewczyn 22.08.06, 12:40 też mozna,ale wolę łatwiejszy sposób...tym bardziej,że nie pójdę do ginekologa tylko z tym pytaniem:) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: tabsy,pigułki- do dziewczyn 22.08.06, 12:45 wystarczylo skorzystac z wyszukiwarki forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15080&w=43656307&a=43656307 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: satelitka Re: tabsy,pigułki- do dziewczyn IP: *.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 12:59 dzięks.....mam juz odp na moje pytanie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XOR [...] IP: 5.2.* / *.sap-ag.de 22.08.06, 13:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: tabsy,pigułki- do dziewczyn 22.08.06, 13:53 aleś sie wysilił..... Odpowiedz Link Zgłoś
tini83 Re: tabsy,pigułki- do dziewczyn 22.08.06, 13:56 na pewno diane 35 bralam dosc dlugo ale podobno niszczy watrobe jakos nie zauwazylam ;-) dosc dobre na cere po odstawieniu mi sie nie pogorszyla nie obniza libido nie zauwazylam jaichs skutkow ubocznych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Księzniczka Kapuch Re: tabsy,pigułki- do dziewczyn IP: 83.238.237.* 23.08.06, 18:49 Witam!! Szczerze odradzam brania Diane 35!! Brałam ją przez pół roku, niby było wszystko ok, tylko miesiąc temu zaczęła się zabawa, codziennie rano wymioty, okropne sampoczucie, duszności, kiedy przestałam brac tydzień musialam się męczyc z taką migreną ze myślałam ze łeb mi rozsadzi. No ale nareszcie uwolniłam się od nich i jest wszytsko ok! Fakt ze działa dobrze na trądzik, ale jesli chcesz zabezpieczenia to jest mnóstwo innych o wiele lepiej działających anty które tak nie niszczą zdrowia jak Diane!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: tabsy,pigułki- do dziewczyn IP: *.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 19:38 to wszystkie tabsy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: tabsy,pigułki- do dziewczyn IP: *.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 14:51 Refundowane: -microgynon 21 -rigevidon -stediril -diane-35 ( te ostatnie sa i pigułkami zalecanymi głównie przez dermatologow ale i zalecaja je ginekolodzy w zwiazku z posiadanym składem hormonalnym- ich glownym celem NIE JEST ZASTOSOWANIE ANTYKONCEPCYJNE )one sa przyokazjiantykoncepcyjne, le przy okazji to tez mozna miec dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina.weronika Re: tabsy,pigułki- do dziewczyn 24.08.06, 16:20 zgodze sie, ze Diana sa przy okazji antykoncepcyjne, ale sadze, ze gdyby nie byla dosc skuteczna, zaden normalny ginekolog by ich nie polecal.zreszta ich wskaznik Pearla jest taki sam jak innych srodkow. Co prawda dopiero zaczelam je brac, ale jak narazie czuje sie swietnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Femina tabletki IP: 212.160.172.* 25.08.06, 16:06 To tabletki antykoncepcyjne są refundowane? Myślałam,ze dopiero o to się walczy...ale ok. Brałam Diane przez 3 lata i nie mogę im nic zarzucić. Dobrze się czułam w trakcie jak i po odstawieniu. Moje problemy z cerą zmniejszyły się. Teraz biorę od 2 lat Femoden i chyba moje libido spadło. Często jestem senna. Chyba pora zmienić tabletki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sattelitka Re: tabletki IP: *.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.06, 16:25 na poczatku myslalam,ze wiecej jest refundowanych ale tylko te 4,diane,microgynon,rigevidon i stediril Odpowiedz Link Zgłoś