Dodaj do ulubionych

Zauroczenie

19.10.06, 11:09
Pomimo że mam chlopaka ciągle jestem kimś zauroczona.Raz jest to kolega innym
razem ktoś inny. Niby go nie kocham ale przez jakiś czas myślę o nim cały
czas i wyobrażam sobie jak by to było gdyby...Całe szczęście że mój chłopak
nic nie wie o tych moich fantazjach bo chyba tak to powinnam nazwać.Kocham
mojego faceta i nigdy bym go nie zdradziła więc dlaczego ciągle podobają mi
się inni przystojni faceci. Zawsze byłam kochliwa ale już sama nie wiem.Co wy
o tym myślicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: kali [...] IP: *.ztpnet.pl 19.10.06, 11:44
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: vegeta100 Re: Zauroczenie IP: *.mofnet.gov.pl 19.10.06, 11:50
        Mam nadzieje że żartujesz. Ja tak nie myślę.Napisałam że nie zdradzę go i tego
        nie zrobię.
        • bluefoto Re: Zauroczenie 19.10.06, 11:59
          vegeta100,

wróciłem tu po kilku miesiącach nieobecności ale widzę że nic się nie zmieniło, Kali dalej stosuje tanią prowokację więc weź na to poprawkę i nie przejmuj się zbytnio =]
          Jeśli będziesz wytrwała w swoich słowach nic złego nie powinno się stać.

Pozdrawiam..

Miłego dnia

• titona Re: Zauroczenie 19.10.06, 12:17
            to normalne ze podobaja nam sie inni mezczyzni ale nalerzy wziasc poprawke to
            co ladne zawsze skupia uwage.Patrz ilu mezczyzn idacych przez ulice za reke z
            kobietom ktora kocha a nie jest w stanie skupic wzroku w jednym punkcie!!!nie
            bezpieczne sa jedynie te twoje powiedzmy fantazje,bo przy byle klutni duzo
            latwiej zawiesic wzrok na stale!!!Tak wspomnialas "bylam kochliwa" a
            wiec ...zostaw to bylam, niech przeminie!!!Jestem zakochana to wkoj sobie do
            glowy!!! powodzenia
            • Gość: vegeta100 Re: Zauroczenie IP: *.mofnet.gov.pl 20.10.06, 08:54
              Macie rację to co ładne przemija.Kocham mojego mężczyznę od 2 lat i będę dalej
              bo to cudowny facet. Pozdrawiam.
    • lilarose Re: Zauroczenie 20.10.06, 13:53
      To normalne, pod warunkiem, że nie realizujesz swoich zauroczeń i zostają one w
      strefie twoich marzeń. Takie drobne zauroczenia się zdarzają zajętym.

Natomiast jeśli to nie są drobne fascynacje, tylko takie, że zaczynasz o jednym
      facecie myśleć non stop, marzyć, czujesz, ze pochłania cię całą, rozpływasz się
      na jego widok, to chyba nie jest dobrze i świadczy to, że brakuje ci czegos w
      twoim związku.
      • cute-girl Re: Zauroczenie 20.10.06, 15:38
        Mam dosłownie to samo co Ty Vegeta! I czasami czuję się podle, bo siedzę z moim
        facetem a myślę o jego koledze :/ W związku z tym nasuwa mi się pytanie: czy
        czegos nam nie brakuje w naszych związkach? A moze monotonia wkradła sie w nasze
        zwiazki??? Co Ty na to?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka