Dodaj do ulubionych

przyjechal przespal sie za mna i pojechal!

15.01.07, 17:40
hej spotykalismy sie zanim on wyjechał do irlandii,pozniej utrzymywalismy ze
soba kontakt tel.codziennie wysylal mi 1000sms pisal jak bardzo teskni i mnie
potrzebuje,regularnie raz w tygodniu dzwonil.Przyjechal w grudniu,mielismy
isc razem na sylwestra i jechac na pare dni w gory,mialam podszkolic
angielski i w sierpniu jechac do niego,ale spotkalismy sie tylko
raz,pojechalismy do hotelu,kochalismy sie i bulo milo.kiedy po 2 dniach nie
odzywal sie zadzwonilam i zapytalam co jest grane?on tlumaczyl,ze ma kupe
spraw do zalatwienia,zapytalam ze jezeli cos mu we mnie nie pasuj lub jak
spotyka sie z kims innym to zeby powiedzial wprost,zawsze byl ze mna
szczery,czasami az do bolu,powiedzial ze wszystko jest ok i zebum sobie nie
wkrecala.Od mojego tel. nie odezwal sie pare dni temu wyjechal a ja wciaz
zadaje sobie pytanie dlaczego???:(przeciez jak chcial mnnie tylko przeleciec
to nie musial przez pol roku mnie czarowac!mam do niego slabosc i wiem ze jak
przyleci w sierpniu to bede na kazde jego pstrykniecie:(jak myslicie dlaczego
tak postapil???
Obserwuj wątek
    • Gość: kali Re: przyjechal przespal sie za mna i pojechal! IP: *.ztpnet.pl 15.01.07, 17:51
      > jak myslicie dlaczego tak postapil???

Bo chcial Cie przeleciec i wyleciec :>
      • Gość: lenka Re: przyjechal przespal sie za mna i pojechal! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 17:54
        ale mogl to zrobic bez tego odzywania sie pezaz pol roku,zawsze mnie szanowal!a
        najgorsze jest to,ze nie chcial tego ze mna zrobic 2 raz!i nie byl szczery:(
      • hholy Re: przyjechal przespal sie za mna i pojechal! 15.01.07, 18:04
        moze stwierdzil,ze jestes za latwa?
        nie chce byc wredna,ale najpierw dajesz sie mu przeleciec w hotelu,a pozniej
        masz jakies oczekiwania?
        Ty zapewne mialas jakas romantyczna wizje a on najwyrazniej nie...
    • Gość: Don_Don Re: przyjechal przespal sie za mna i pojechal! IP: *.asta-net.com.pl 15.01.07, 18:24
      Zamiast się cieszyć że za trzecim razem w końcu udało ci sie z nim przespać to
      płaczesz jak by bóg wie co się stalo. Coż nie napisze ci juz sms-a, bedziesz sie
      nudzić wieczorami:P. Czemu nie chce sie znowu z topą przespać? Proste - Nie
      pasujesz mu w łużku i tyle, dlaczego?, nie wiem(bo zupa byla zasłona).
      Pozdrawiam
      • Gość: Lacomia Re: przyjechal przespal sie za mna i pojechal! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 19:11
        bajerował cie przez tyle czasu żebyś zmiękła,w końcu dostał to co chcial i cie
        kopnął w d.. ale nie jest najgorsze to że mu sie dałaś,ok słabość ale ty od razu
        wiesz jak to będzie jak on przyjedzie,słabość słabością ale to cie niczego nie
        nauczyło?znowu mu sie dasz kiedy on akurat będzie miał takie życzenie?
      • Gość: kali Re: przyjechal przespal sie za mna i pojechal! IP: *.ztpnet.pl 15.01.07, 20:39
        > nudzić wieczorami:P. Czemu nie chce sie znowu z topą przespać? Proste - Nie
        > pasujesz mu w łużku i tyle, dlaczego?

Bo jej smierdzi centrala rybna :)
        • Gość: tup Re: przyjechal przespal sie za mna i pojechal! IP: *.aster.pl 15.01.07, 22:08
          pewnie przytyłaś 10 kg
    • wirus_to_ja Re: przyjechal przespal sie za mna i pojechal! 15.01.07, 22:12
      bo wie, że i tak jesteś na każde jego pstryknięcie - to po co ma się starać
      • aniiatka Re: przyjechal przespal sie za mna i pojechal! 15.01.07, 22:18
        troche ze tak powiem mieliscie inne wyobrazenia i plany co do siebie....
        Zapomnij i wyciagnij wnioski.
      • Gość: STRUSIA Re: przyjechal przespal sie za mna i pojechal! IP: *.lodz.dialog.net.pl 18.01.07, 16:53
        ALE JESTESCIE DEBILAMI!!! dZIEWCZYNA PYTA A WY JEJ WTYKACIE. ODWALCIE SIE
        PROSTAKI. A TY SIE NIE PRZEJMUJ. JAK CZUBEK TO JEGO STRATA. JAKBY KOCHAL; TO
        NAWET "TE 10KG" BY MU NIE PRZESZKADZALO. POZDRAWIAM I GLOWA DO GORY. FACECI TAK
        MAJA.NIESTETY
    • anecia-26 Re: przyjechal przespal sie za mna i pojechal! 15.01.07, 23:44
      jak myslicie dlaczego
      > tak postapil???
      bo jestes na kazde jego pstrykniecie jak to pieknie ujelas w koncowce swojeko
      postu . Szanuj sie dziewczyno bo jak sama tego nie zrobisz to nikt cie nie
      bedzie szanowal
      pozdrawiam Aneta
    • betti22 Re: przyjechal przespal sie za mna i pojechal! 16.01.07, 00:02
      nikt chyba nie udzielil Lenie wlasciwej odpowiedzi podejrzewam..w niektorych
      tylko "zawialo" nutka zlosliwosci niewiedzy glupoty i zawisci.. dlaczego tak
      chlopak zrobil to wie tylko on i Lena jeli sytuacja sie sama nie wyjasni to sie
      chyba nie dowiesz..ale moim zdaniem nie zrobilas nic czego mozesz teraz
      zalowac..facet Ci spasowal wiec mialas prawo wiazac z nim nadzieje.. przespalas
      sie ..no to sie przespalas..w koncu seks jest dla ludzi (i tu neguje wszelkie
      wasze wypowioedzi..puscilas sie w hotelu to czego oczekujesz , albo -okazalas
      sie latwa)..jezeli facet tak sie zachowal to Lena ..poprostu jest chu...m,
      tchurzem ktory nie ma odwagi zeby spojrzec dziewczynie w twarz..nie warto sobie
      zaprzatac mysli takimi typami..
      • Gość: laura Re: przyjechal przespal sie za mna i pojechal! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 11:47
        Beznadziejny koles i tyle
        olej go i juz nigdy nie powtórz tego błedu a jak przyleci nieodbieraj telefonów
        a moze do tego czasu zdąrzysz sie zakochac:).powodzenie i pozdrwiam:)
    • betti22 Re: przyjechal przespal sie za mna i pojechal! 16.01.07, 00:07
      poprawka "tchorzem" przez ó :D bo zaraz sie ktos rzuci z poprawianiem mnie :D
    • marudaruda Re: przyjechal przespal sie za mna i pojechal! 16.01.07, 00:13
      Dziwne to co piszecie. Ze jest łatwa, bo się z nim przespała po pól roku
      znajomości??? To po ilu latach znajomości Wy uprawiacie sex, że nie jesteście
      łatwi????

Do Leny:

Nie wiem dlaczego tak się zachował, ale olej go, bo jak widać to dupek był.
      • cashca Re: przyjechal przespal sie za mna i pojechal! 16.01.07, 01:02
        dokladnie a co do tego bycia na kazde pstrykniecie jak przyjedzie w
        sierpniu..to wcale moze tak nie byc...moze ci juz przejdzie to w koncu 8
        miechow moze spotkasz kogos bardziej wartosciowego-a on podejrzewam ze kogos
        ma...
        • Gość: Facet Re: przyjechal przespal sie za mna i pojechal! IP: *.chello.pl 16.01.07, 02:02
          on się spodziewał czego innego w łóżku
    • Gość: zdzira Re: przyjechal przespal sie za mna i pojechal! IP: *.it-net.pl 16.01.07, 13:40
      > przyjechal przespal sie za mna i pojechal!

Ot tak sobie...

>mam do niego slabosc i wiem ze jak przyleci w sierpniu to bede na kazde jego
      pstrykniecie...

Postąpił tak bo widzi Twoją słabość, a będziesz jeśli zechcesz, rozkochał,
      zapewnił sobie darmowy sex (bo chyba Ci nie płaci) i korzysta z Twojej naiwności
      a Ty w sidłach miłości... tacy już są Ci chłopcy, poza tym możesz się
      pocieszyć,że nie jesteś jedyna, tych panienek może mieć więcej:/ prócz Ciebie
      • Gość: kali Re: przyjechal przespal sie za mna i pojechal! IP: *.ztpnet.pl 16.01.07, 13:45
        > a Ty w sidłach miłości... tacy już są Ci chłopcy, poza tym możesz się
        > pocieszyć,że nie jesteś jedyna, tych panienek może mieć więcej:/ prócz Ciebie

Niezla jestes, jesli takie cos by Cie pocieszylo.
        • Gość: zdzira Re: przyjechal przespal sie za mna i pojechal! IP: *.it-net.pl 16.01.07, 18:47
          a co tu pocieszać, znam się na facetach i tyle..
          • Gość: kali Re: przyjechal przespal sie za mna i pojechal! IP: *.ztpnet.pl 16.01.07, 18:51
            Nie zrozumialas.
    • Gość: lena Re: przyjechal przespal sie za mna i pojechal! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 17:32
      pragne cos podkreslic!znamy se od 3lat,blizj od roku.spalismy ze soba juz pare
      razy,wiec jak mozecie pisac,ze sie puscilam?!!!!!!!!w lozku bylo nam ze soba
      bosko wiec nie uwazam,ze postapil tak bo cos mu nagle nie pasowalo,mysle,ze to
      pieniadze tak go zmienily,chcialabym to sobie z nim wyjasnic,ale nie wiem czy
      to ma jakis sens,raz juz probowalam:(ale on sciemnial ze ma kupe spraw na
      glowie i ze sie odezwie,nie odezwal sie:(mam do niego slabosc i nic na to nie
      poradze!!!!!!!moze mi przejdzie?
    • betti22 Re: przyjechal przespal sie za mna i pojechal! 16.01.07, 18:29
      rada na przyszlosc...: od poczatku ustalaj co laczy Ciebie i faceta...albo
      jestescie razem ze wszystkimi tego konsekwencjami ..a nie baw sie w takie
      zwiazki niezdefiniowane..w zadnej ze swojej wypowiedzi nie powiedzialas ze to
      Twoj chlopak wiec stwierdzam ze nie mieliscie skonkretyzowanych planow wobec
      siebie..to zle bo w sumie to nikt nie mowi do czego dazy i czego oczekuje..od
      swojego chlopaka mialabys prawo zadac wyjasnien..natychmiast..ale od faceta z
      ktorym zawarlas znajomosc i z ktorym poprostu czasem sypialas (mimo ze moglas
      sie angazowac emocjonalnie ) to teraz tak to moze wygladac ze sama nie wiesz na
      czym stoisz..a on ..coz on..moze uwazac teraz ze przeciez skoro nie jestescie
      para to nie ma wobec Ciebie wiekszych zobowiazn...
      Bardzo mi przykro ze ktos tak Cie potraktowal bo to jest nie fair ale pamietaj
      na drugi raz..nie baw sie w takie klocki..bo ie wart..Ty sie angazujesz a nie
      masz z tego nic poza "chwilami"..chyba lepiej byc w stalym zwiazku..miec pewna
      stabilizacje i wiedziec ze on na Ciebie czeka i kocha..niz byc w czyms
      co ..smam nie wiesz co to jest..

co powinnas teraz zrobic? coz..to musisz sama dokonac wyboru..mozesz probowac
      wciaz uzyskac od niego odpowiedz na pytanie..ja pewnie tak bym zrobila..a gdy
      dalej nic..zero reakcji to poprostu go kopnac w cztery litery.. Lena nie daj
      sie soba bawic!!!! przeciez widzisz ze sie zaangazowalas troche w to wiec nie
      daj wykorzystywac komus Twoich uczuc bo to one najbardziej na tym cierpia!!!
      • Gość: Lola Re: przyjechal przespal sie za mna i pojechal! IP: *.85-237-184.tkchopin.pl 23.03.07, 13:36
        Moim zdaniem nie powinnas sie przejmowac faceci juz tacy sa i tego nie
        zmienisz... tez przezywalam taka sytuacje jak Ty ale brnelam w to dalej do
        momentu kiedy sie nie zaangazowalam a facet o tym wiedzial i uciekl trwalo to
        rok i moze go to zniechecilo bo zauwazyl Twoje zaangazowanie. Teraz niestety
        tez wpadlam w taka sytuacje z kims innym i juz niestety nie potrafie sie
        zaangazowac mam za duzy dystans, ktory mi bardzo przeszkadza. Z takich sytuacji
        nie znajdziesz rozwiazania niestety ale musisz byc cierpliwa a wszystko
        pomyslnie moze sie zakonczyc jedno Ci powiem nie badz nachalna w stosunku do
        niego gdy wroci ani nie daj mu sie od razu sprobuj sie zdystansowac do sytuacji
        uwierz mi to pomoze goraco pozdrawiam
    • Gość: Snoepje Re: przyjechal przespal sie za mna i pojechal! IP: *.direct-adsl.nl 16.01.07, 23:55
      Prawda jest taka, ze jak facet chce kogos bzyknac, to bedzie wciskal ci takie
      bajki, ze w koncu mu ulegniesz. Mezczyzni to sprytne bestie i powiedza ci to co
      chcialabys uslyszec...a jak dostana to co chca to traca zainteresowanie. Moj
      tata mi zawsze powtarzal, ze kobieta w pewnym sensie powinna byc niedostepna
      dla mezczyzny (nie mowie jakas tam cnotka), bo jak kobieta ulegnie calkowicie
      mezczyznie, to ten mezczyzna traci zainteresowanie taka kobieta, bo wie ze nie
      musi juz o nia walczyc. Taka juz meska natura...okrutne, aczkolwiek
      prawdziwe...lecz mam nadzieje, ze wyciagnelas z tego wniosi i nastepnym razem
      pomyslisz dwa razy. Acha, tego kolesia tak na marginesie bym z gory olala, bo
      swoim zachowaniem pokazuje jak ciebie szanuje (czyt. dziwka-sorki bez
      obrazy,ale tak wlasnie traktuje sie kobiety w burdelu-przyjdzie, bzyknie i
      wyjdzie)...
    • Gość: kapsel Re: przyjechal przespal sie za mna i pojechal! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 07:38
      ale czytacie co ona pisze w odpowiedziach? że to nie był romans, co sie zaczął i
      rozwinął dzięki sms'om, tylko przez pół roku był tak utrzymywany.
      lena, nie wiem, czemu tak zrobił, natomiast powiem ci tak. padło tam zdanie, że
      sie go zapytałaś o co kaman, a on ci kazał nie wkręcać se schiz. wiec
      teoretycznie wszystko ok.
      z drugiej strony uwał kontakt...
      tak się nie robi. to nie jest romantyczny film, ze facet milknie, bo poraza go
      wielkosc tego co do ciebie czuje.
      podejrzewam, ze na smsy złozyło się tez tesknienie za krajem, ze pewnie był
      samotny i tak oto sobie stworzył wirtualne zabezpieczenie, że nie, on nie jest sam.
      przyjechał, bzyknął, nie okazałas sie kobietą jego zycia, pojechał.
      laska, szkoda czasu, na zastanawianie sie. zajmij się sobą. i nie opowiadaj o
      tym kazdemu, bo potem beda pytac ,,i co, odezwał się?" a tobie dupa odpoadnie z
      żalu.
      pozdro
    • Gość: Der Spetz Re: przyjechal przespal sie za mna i pojechal! IP: 207.234.209.* 17.01.07, 10:57
      Wiesz co Lenka, znam sie na facetach i podsune Ci jedna prawdopodobna odpowiedz.
      Moze on kiedys cos Ci sugerowal, o czyms marzyl i czegos pragnal, a nie dostal
      tego w hotelu? Moze chcial, zebys zrobila mu dobrze ustami, jesli tego nie robisz
      albo zalozyla seksowna bielizne, wydepilowla szparke albo krzyczala podczas seksu.
      Faceci to obrazalskie stworzenia i takie pierdoly ich moga dotknac. Jesli tak bylo,
      to on sie troche podasa i przestanie. Pozdrawiam
      • Gość: kali Re: przyjechal przespal sie za mna i pojechal! IP: *.ztpnet.pl 17.01.07, 17:06
        Nie znasz sie na facetach.
    • hholy Re: przyjechal przespal sie za mna i pojechal! 17.01.07, 18:17
      jezeli seks uprawialiscie juz wczesniej,
      to oczywiscie wycofuje swoja wczesniejsza
      teorie o "przeleceniu".I mialam wczesniej na mysli,ze on Cie"przelecial"i uznal
      za latwa ze swojego punktu widzenia!
      jakby nie bylo-zachowal sie jak skonczony cham!!! najpierw seks a potem naraa!
      i Ty chcesz na niego czekac do sierpnia??? to on powinien latac za Toba i Ci
      wyjasniac sytuacje-nawet jesli nie chce juz od Ciebie niczego to tez powinien
      Ci to powiedziec!
      dziewczyno wiesz ilu jest na tym swiecie pieknych seksownych inteligentnych
      mezczyzn??(he he no moze rzeczywiscie nia tak wielu;)
      mam dla Ciebie jedna rade-olej sqrwysyna bo potraktowal Cie-no sama wiesz
      najlepiej jak sie poczulas!
      • Gość: kali Re: przyjechal przespal sie za mna i pojechal! IP: *.ztpnet.pl 17.01.07, 18:32
        > mam dla Ciebie jedna rade-olej sqrwysyna bo potraktowal Cie-no sama wiesz

A co Ci zrobila matka tego chlopca?
      • Gość: aga Re: przyjechal przespal sie za mna i pojechal! IP: *.chello.pl 07.02.07, 21:02
        hholy napisała:

> dziewczyno wiesz ilu jest na tym swiecie pieknych seksownych inteligentnych
        > mezczyzn??

Odp. Ani jednego. Mężczyzna może być albo piękny i seksowny albo inteligentny :)
        • hholy Re: przyjechal przespal sie za mna i pojechal! 07.02.07, 23:37
          niemozliwe:) znam conajmniej kilku pieknych,seksownych,inteligentnych a do tego
          zabawnych:)
    • zbuntowany_aniol2 Re: przyjechal przespal sie za mna i pojechal! 17.01.07, 19:41
      zle rozegralas te karty kochana,stracisz go,przykro mi to mowic ale taka jest
      prawda..oczywiscie Ci tego nie zycze.Jest szansa ale jesli jestes na kazde jego
      pstrykniecie to daruje sobie dalszy wpis..pozdr.
      • Gość: lena Re: przyjechal przespal sie za mna i pojechal! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 14:45
        nie jest tak ze jak on mi zagra to ja zatancze,nie codzilo mi o to,moze zlesie
        wyrazilam:)mam do niego straszna slabosc,pociag seksualny,choc tak naprawde nic
        szczegolnego do niego nie czuje,ale nie chcialabym go juz na zawsze stracic:(!
    • bestia4u oj lena.... 18.01.07, 16:47
      "To tylko facet" -przeczytaj proszę tę książkę i... ZACZNIJ SIĘ CENIĆ!!!
      • Gość: lena Re: oj lena.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 14:38
        szanuje sie!!!!!!!a to,ze wdalszym ciafu mam ochote z nim sypiac to nie oznaca
        jszcze ze jestem panna lekkich obyczajow i nie mam zamiaru czytac jakis ksiazek
        bo w kilkudziesieciu stronach nie da sie ujacpsychiki faceta no chyba,ze autor-
        ka bazowala na 1 przykladzie,ale kazdy jest inny i wogole co to za tytul "to
        tylko facet"!!!dla mnie mkoles o ktorym pisalam nie jest jakims "tylko"!!!!
        • Gość: szmeksik Re: oj lena.... IP: *.lan.net.pl 19.01.07, 14:47
          ale za to ty dla niego jestes "tylko"
        • hholy Re: oj lena.... 19.01.07, 14:56
          Z tym szanowaniem siebie to nie o seks chodzi,tylko o to,ze Ty mu dajesz cos
          czego on nie docenia i na co najwyrazniej nie zasluguje!
          nie cenisz sie,bo pozwalasz sie traktowac w sposob,ktory Ci nie odpowiada!
          po takim czyms on powinien miec marne szanse u Ciebie-no chyba ze sama dla
          siebie jestes-"tylko Lena"!
          • bestia4u nic dodać nic ująć... 19.01.07, 18:48
            powyższe osoby zrozumiały co chciałam Ci przekazać... Mój komentarz nie miał
            być złośliwy, lecz najwyraźniej tylko Ty tak go odebrałaś. I jeszcze jedno -nie
            oceniaj książki dopóki jej nie przeczytasz...
    • ivva1 Re: przyjechal przespal sie za mna i pojechal! 19.01.07, 15:20
      nie wiem czy dobrze zrozumiałam: nie kochasz go, nic cię z nim nie
      łączy,chętnie wskoczysz z nim do łóżka kolejny raz-mimo, że okazał się dupkiem.
      Czyli sumując: cała magia to "pociąg" (na dodatek w jedną strone)
      OTÓŻ NIE.
      Tobie brakuje tylko i wyłącznie tej ściemy smsowej, tego OCH! i ACH!
      Więc może prościej będzie znalezc sobie jakiegoś nowego kolegę od smsów, który
      napisze ci kilka razy dziennie jak tęskni ,pragnie i szaleje za tobą.
      Sorki , ale ja tak to widzę. Ciekawa jestem czy ktoś sie ze mną zgodzi.
      • zbuntowany_aniol2 Re: przyjechal przespal sie za mna i pojechal! 19.01.07, 15:24
        ja sie z toba zgadzam.:)pozdrawiam cieplutko:*
    • Gość: Aina Re: przyjechal przespal sie za mna i pojechal! IP: *.54.190.112.eltronik.net.pl 19.01.07, 15:36
      Chciał Cie tylko przeleciec najwyraźniej. Daj sobie z nim spokój, tak jak on
      dał go sobie z Tobą.
      Trzymaj się.
    • agapimek Re: przyjechal przespal sie za mna i pojechal! 22.01.07, 03:26
      Facetow niestety trudno jest zrozumiec. Mysle, ze przede wszystkim musisz
      przestac zameczac go pytaniami "dlaczego?". Jak bedzie chcial sam powie. Na
      jakis czas zamilknij. Moze wtedy zacznie sie zastanawiac co sie stalo i
      stwierdzi, ze brakuje mu kontaktu z Toba. Oni po prostu nie lubia jak kobieta
      za nimi lata. Musi wiedziec, ze nie ma Cie "w garsci". Inaczej traci
      zainteresowanie. Oni tak maja. Lubia ciagle zdobywac. I jesli nie pokazesz, ze
      Ci zalezy bedzie w ciaglej niepewnosci a to ich nakreca. Staraj sie wiec
      sprawiac wrazenie, ze owszem lubisz kontakty z nim, ale nie oszalalas na jego
      punkcie. Jesli nagle zmienisz taktyke to go zaskoczy i zacznie sie bardziej
      starac. Sprobuj!
    • Gość: lena Re: przyjechal przespal sie za mna i pojechal! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 17:47
      ok przeanalizowalam sobie wszystko co napisaliscie z jednymi zgadzam sie mniej
      lub bardziej,ale szanuje Wasze zdanie.Ciesze sie,ze ktos zainteresowal sie moim
      watkiem:)i jeszcze jedno male pytanko:) trn koles w lutym ma urodziny chce mu
      wyslac zyczenisa,pewnie mnie zjedziecie,ale coz juz postanowilam!prosze o
      jakies fajne zyczenia,te ktore znalazlam w internecie nie bardzo mi sie
      podobaja:(Z gory dziekuje i pozdr... Lena
    • Gość: denuis Re: przyjechal przespal sie za mna i pojechal! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 17:16
      nic mu nie wysylaj!!!!!!!!
      • Gość: lenka Re: przyjechal przespal sie za mna i pojechal! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 17:22
        :)za pózno juz wyslalam,oczywiscie nic nie odpisal!!!DUPEK
      • Gość: sms Re: przyjechal przespal sie za mna i pojechal! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 17:23
        wyslij i jeszcze go przeprosc oczywiscie:((())))
        • Gość: sms Re: przyjechal przespal sie za mna i pojechal! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 17:24
          pewnie ze dupek-a na co ty liczylas-kazdy facet do dupek poniewaz ma dupe na
          ktorej moze siedziec
    • betti22 Re: przyjechal przespal sie za mna i pojechal! 02.02.07, 18:35
      wiesz dlaczego nic nie odpisal??
      -bo jest tchorzem, dupkiem skonczonym i nie stac go na to zaby wyjasniac do
      konca zaistniale sytuacje bo jest dupa wolowa..

olej go totalnie..nie wart Twojego uczucia i czasu..

znajdzie sie lepszy kandydat...temu brak klasy;)
      • Gość: scriba musze cie zmartwic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 18:39
        "Moim zdaniem w dzisiejszych czasach nie warto byc dziewica(i tu pewnie pojawia
        sie komentarze:))nalezy korzystac z zycia i nie czekac na tego jedynego,nie
        warto!!!""""

powyzej-slowa zalamanej kobiety piszacej ten post-otoz niej tez brak klasy-nie
        mam na celu nikogo bronic-w skrocie spotkaly sie dwa dupki!!!!
        • betti22 Re: musze cie zmartwic 02.02.07, 18:43
          ale Twoj post to chyba nie do tego watku...watek o 21 leyniej dziwicy chyba
          troche nizej :)
          • Gość: scriba Re: musze cie zmartwic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 18:49
            staram sie laczyc wypowiedzi frywolnych panienek,zeby pokazac do czego to
            prowadzi,jesli ktos ma takie zalozenia to niech pozniej nie dewaguje
            • betti22 Re: musze cie zmartwic 02.02.07, 20:25
              jakie wedlug Ciebie ma zalozenia "frywolna panienka" ??
              • Gość: luis Re: musze cie zmartwic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 16:39
                frywolna panienka,dobre sobie!!!
    • kinekkinek Re: przyjechal przespal sie za mna i pojechal! 06.02.07, 16:51
      nie moge, że ejszcze ptorafię się na to nabierac. Że one potrafia :P.
      Ile odpowiedzi prawidłowych? Kiedyś to sprawdzę, wtedy kiedy będe miała więcej
      wolnego czasu.
      • Gość: kkamcia drz IP: *.chello.pl 07.02.07, 20:01
        glupie pytanie pprostu chcial Cie przeleciec i tyle, faceci tak maja upstra
        sobie jakis cel i musza go osiagnac, w tym glupim przypadku celem na
        nieszczescie bylas ty.
      • today411 Re: przyjechal przespal sie za mna i pojechal! 07.02.07, 20:12
        a ja poznałam mojego chłopaka 2 tygodnie szybciej niczym wyjechał za granice,
        dzwonił do mnie często, pisaliśmy do siebie, i nadal jesteśmy ze sobą on
        wyjeżdża na 2-3 miesiące a jak przyjeżdża to na około miesiąc i między nami
        dobrze się uklada mimo takiej rozłąki, ale za jakieś 2 miesiące będziemy już
        razem bez rozłąk
        • Gość: lena Re: przyjechal przespal sie za mna i pojechal! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 16:33
          to swietnie:)ze mna niestety tk nie bylo:(przykro mi jest,ze kazdy pisze,ze
          chcial mnie tylko przeleciec!zrozymialabym to jakbysmy jeszcze tego nie
          robili,ale zanim on wyjechal spotykalismy sie i kochalismy,dlatego troche nie
          rozumiem tych ludzi,a tym bardziej jego:(HLIP
          • hholy Re: przyjechal przespal sie za mna i pojechal! 10.02.07, 19:58
            LENA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            jeszcze raz napiszesz cos o tym palancie a Ci trzasne z papcia ;)
            olej go!
            rozumiem,ze jest Ci przykro,ale skoro jego nie stac nawet na zadne wyjasnienia
            to co z niego za mezczyzna??
            nie mow,ze chcialabys go jeszcze z powrotem??
            po tym co zrobil wydalo sie,ze wcale nie jest taki fajny!
            zacznij myslec o sobie!
            rozumiem,ze jestes zakochana ale to chyba nie znaczy,ze musisz sie tak
            beznadziejnie zachowywac???(tzn.pisac do niego itd.)
            • Gość: lena Re: przyjechal przespal sie za mna i pojechal! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 17:03
              Pisząc do niego miałam nadzieje,ze jakoś zareaguje,ale niestety:(Teraz już wiem
              ze nie moge zyc złudzeniami
              • hholy Re: przyjechal przespal sie za mna i pojechal! 13.02.07, 00:20
                a ja tam zyje zludzeniami i mam plakat 2Paca kolo lozka
    • Gość: matrix Re: przyjechal przespal sie za mna i pojechal! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 17:32
      spoko niektorzy ludzie nie potrafia czytac ze zrozumieniem:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka