rrose7 12.02.07, 11:06 Co Wy na to? Bo jak mi to kolega powiedział, to mnie po prostu zatkało;/ Nie spotkałam się jeszcze z czymć takim... Wasi faceci też tak robią? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kali Re: Mężczyzna i golenie pod pachami... IP: *.ztpnet.pl 12.02.07, 11:21 Jestes z Ciemnogrodu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n76 Re: Mężczyzna i golenie pod pachami... IP: *.cplus.com.pl 12.02.07, 13:26 To jeszcze nic. Lepiej usiądź zanim przeczytasz dalej. Ja sam sobie osobiście własnoręcznie usunąłem wczoraj wszystkie kłaki na odcinku pas - szyja, a wszystkie pozostałe skrupulatnie przyciąłem. Odpowiedz Link Zgłoś
dark_man_x Re: Mężczyzna i golenie pod pachami... 12.02.07, 13:28 Jak dla mnie to trochę gejowskie. Ale tacy dziś stają się faceci, więc chyba nie ma się co dziwić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n76 Re: Mężczyzna i golenie pod pachami... IP: *.cplus.com.pl 12.02.07, 13:36 A co w tym gejowskiego? To, że jak podnoszę rękę to nie wyskakuje mi kępa kłaków? Albo, że jak mam rozpiętą koszulę to nie wystaje mi futro? Nie mam nic przeciwko oczywiście jeśli ktoś lubi - nie sobie nic nie goli. Ale co to ma wspólnego z gejostem to nie wiem:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmeksik Re: Mężczyzna i golenie pod pachami... IP: *.lan.net.pl 12.02.07, 15:32 popieram:) gol sie dalej!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tupp Re: Mężczyzna i golenie pod pachami... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 13:43 jestem za tym żeby faceci golili się pod pachami. Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowany_aniol2 Re: Mężczyzna i golenie pod pachami... 12.02.07, 14:55 a dupe tez sobie golicie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n76 Re: Mężczyzna i golenie pod pachami... IP: 81.210.22.* 12.02.07, 16:44 zbuntowany_aniol2 napisała: > a dupe tez sobie golicie ? jeśli lubisz kołtuny na tyłku - proszę bardzo - kręć sobie je na palcu, czesz i splataj. Twoja sprawa. ja nie lubię. a poza tym ja nie wspominałem o goleniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julita Re: Mężczyzna i golenie pod pachami... IP: *.finemedia.pl 15.02.07, 00:04 Jak najbardziej jestem za goleniem się panów pod pachami,a reszte to juz indywidualna sprawa.Nie nalezy nikogo potepiać albo nazywać gejowskim to że ktos chce ogoloc sobie klatkę, czy np miejsca intymne.Ja osobiście zaproponowalam mojemy panu ogolenie sie i chętnie to zrobił a na klacie nie ma zarostu wogóle z natury, i jakoś mi to gejowsko nie wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrecekrzepki Re: Mężczyzna i golenie pod pachami... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 02:01 Panienki zwykle nie maja zarostu na klatce. PS. Mama pozwala mu wychodzic wieczorem? Odpowiedz Link Zgłoś
hholy Re: Mężczyzna i golenie pod pachami... 12.02.07, 15:06 Jak facet jest seksowny,meski i zadbany to moze sobie miec wlosow gszie chce i ile chce ale tak ogolnie to niezbyt apetyczna jest taka spocona kepa spod pachy bleee... ale z drugiej strony jak widze paszke mojego kolegi delikatniejsza od mojej(a do tego wielkie bicepsy)to nie wiem co wole! ale poza tym brak wlosow w tym miejscu ulatwia utrzymanie higieny i przyjemnego zapachu :) dla mnie to czy facet ma ogolone pachy czy nie to nieistotne! a swoja droga gdzie Ty zyjesz,ze nie slyszlas o tym,ze faceci przejmuja pewne zwyczaje higieniczne od kobiet? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziamdziak Re: Mężczyzna i golenie pod pachami... IP: *.asta-net.com.pl 12.02.07, 16:37 > spocona kepa spod pachy bleee... ale z drugiej strony jak widze paszke mojego > kolegi delikatniejsza od mojej(a do tego wielkie bicepsy)to nie wiem co wole! No cóż, na Twoim miejscu zastanowiła się co jest nie tak, skoro facet ma bardziej zadbane pachy niż ty... No chyba, że to była tylko przenośnia, wtedy zwracam honor :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Mężczyzna i golenie pod pachami... IP: 82.160.24.* 12.02.07, 15:27 tak moj facet tez goli sie pod pachami to naturalne,poniewaz faceci pewnie tez odczuwaja dyskomfort w jakims stopniu i dlatego to robia.takie mam zdanie na ten temat.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrecekrzepki Re: Mężczyzna i golenie pod pachami... IP: 195.136.112.* 12.02.07, 16:56 Przycinam, ale nie gole. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Mężczyzna i golenie pod pachami... 12.02.07, 17:24 Moim zdaniem to tylko od faceta zalezy czy sie goli pod pachami, czy w innyh miejscach. Mnie sie raczej podobaja faceci, ktorzy sie nie depilują. Ale i tak najwazniejsze, zeby facet był czysty, zadbany, pachnący :) A czy z wlosami, czy nie - czy to duza roznica? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n76 Re: Mężczyzna i golenie pod pachami... IP: 81.210.22.* 12.02.07, 17:33 agatka_to_ja napisała: > Ale i tak najwazniejsze, zeby facet był czysty, zadbany, pachnący :) A czy z > wlosami, czy nie - czy to duza roznica? tak, tak, oczywiście: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=57083046&a=57087714 Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Mężczyzna i golenie pod pachami... 12.02.07, 17:42 Ja wolę nieogolonych - napisala jasno... WYdepilowani faceci sa dla mnie niemescy. Czy facet niegolony moze byc czysty i pachnący? jasne! Czy facet wydepilowany moze śmierdziec potem? jasne! Owlosienie czy jego brak nie swiadcza o poziomie higieny ani o dbaniu o nią! Dbanie o higiene to UWYWANIE WODY, a nie golarki!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Mężczyzna i golenie pod pachami... 12.02.07, 17:42 mialo byc "UŻYWANIE WODY" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n76 Re: Mężczyzna i golenie pod pachami... IP: *.orange.pl 12.02.07, 19:52 agatka_to_ja napisałaś: WYdepilowani faceci sa dla mnie niemescy. Ale chwilę wcześniej pisałaś: czy z wlosami, czy nie - czy to duza roznica? Wychodzi mi z tego, że dla Ciebie jest mała różnica pomiędzy męskim a niemęskim facetem. Idąc dalej tym tropem można się spodziewać, że nie ma też da Ciebie różnicy między kobiecą a niekobiecą dziewczyną. Kierując się dalej w tym kierunku, ktoś mógłby pomyśleć, że mogłoby to być usprawiedliwianie się przed samą sobą ze swojej nieatrakcyjności, wynikającej np. z lenistwa albo z braku gustu. W przypadku takiej forumowej wszystkomającej i wiedzącej ekspertki taka teoria i te sprzeczności mogłyby w znacznym stopniu podważać Twoją wiarygodność. Na szczęście nikt tak jeszcze nie pomyślał... Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Mężczyzna i golenie pod pachami... 12.02.07, 21:02 n76, twoje wnioski i tropy sa calkowicie mylne! Obojetne jest dla mnie czy facet sie goli czy nie - wazne zeby sie MYŁ! Facet ogolony - nie znaczy higieniczny! Facet nieogolomny nie znaczy "zarosniety goryl"! A ze bardziej podobaja mi sie ogoleni, niz "wydepilowane panienki" - to juz kwestia mojego gustu :) i upodoban :) Nieatrakcyjnosc wynikajaca z lemnistwa i braku gustu? hahaha.. rozbawiles mnie bardzo :) Psycholog z ciebie jak z mysiej dupki Reisentasche... :) Coz, najwazniejsze, ze nie musze nikomu niczego udowadniać :) Ocenia mnie moje otoczenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
vivien1987 Re: Mężczyzna i golenie pod pachami... 12.02.07, 21:13 Co ja bym dała zeby moj facet chcial sie golic. O ile przyjemniej jest calowac lysa klatke i nie wyciagac klakow z ust po oralu czy pieszczotach :( ehh co ja moge?? czego sie nie robi z milosci... Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: Mężczyzna i golenie pod pachami... 17.02.07, 19:25 no wlasnie jak ma sie pusta glowe, to takie sa efekty ... i nie zwalaj tutaj na milosc ... Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: Mężczyzna i golenie pod pachami... 17.02.07, 19:19 facet spocony NIE śMIERDZI! on po prostu pachnie ,ezczyzna ;]]]] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrose7 Re: Mężczyzna i golenie pod pachami... IP: 80.54.176.* 12.02.07, 17:42 Agatko "innych"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bridget_07 Re: Mężczyzna i golenie pod pachami... 12.02.07, 20:19 Jestem za tym aby mezczyzna pod pachami sie golił i nie widze w tym za grosz z gejostwa, czy braku meskości! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet z m2:) łysy jak pała:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 21:17 A ja sobie gole włosy wkoło członka i na jajkach, w zadzie też, golę całą klatę, dziewczyna mi goli plecy raz w tygodniu, głowę też golę, no i nogi oczywiście a pod pachami to niewspomnę, rzęsy też sobie golę Oczywiście żartowałem, pod pachami sobie podcinam włosy ale w granicach rozsądku (wyrównuję), to samo koło penisa (też wyrównuję żeby krzaki nie rosły, a zreszta takie długie włosiska przeszkadzają gdy w pozycji siedzącej mi stanie wtedy wyrywa mi włoski:) a całą resztę zostawiam jak mnie natura stworzyła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Mężczyzna i golenie pod pachami... IP: 80.54.176.* 13.02.07, 10:34 dla mnie to conajmniej dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Mężczyzna i golenie pod pachami... IP: 80.54.176.* 13.02.07, 10:35 dla mnie to conajmniej dziwne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ksenia23 Re: Mężczyzna i golenie pod pachami... 13.02.07, 11:00 To ja chyba jestem dziwna bo nigdy nie spotkalam faceta z wlochami pod pachami. Myslalam ze wszyscy to gola, a tu szok tylko niektorzy to robia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wenusss swędzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 11:04 mój facet kiedys ogolił, nie pamietam dlaczego, czhyba jakos bardzo gorąco bylo i chciał zobaczyć jak to jest ale.... jak zaczeły mu odrastać włoski to myślałam ze sie zadrapie na śwmierc :) i od tego momentu poiweedzial z ejuz nigdy w życiu tego nie zrobi. myśłe że jak gościu jest modelem to może sie ogolic bo to ładnie wygląda, ale taki "zwyczajny|" facet...mój mężczyzna jest piękny z włosami :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksenia23**** Re: swędzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 12:15 Jezu ludzie co wy piszecie. Kobiety sie gola pod pachami i jak wlosy im odrastaja to tez tam je swedzi i co z tego. Goli sie znowu i przestaje. Co to za facet, ktory nie lubi dbac o siebie? Dla mnie facet z wlochami pod pachami to szczyt niechlujstwa. Alez mam szczescie, ze trafiam na zadbanych ufff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrecekrzepki Re: swędzenie IP: 195.136.112.* 13.02.07, 13:31 To ciekawe. Ale moze kiedys tez trafisz na prawdziych mezczyzn, a nie miekkie panienki. Pewnie pupalka tez sobie depiluja, zeby sie wazelina we wloski nie mieszala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksenia23**** Re: swędzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 14:30 Uwierz mi, ze moj facet jest prawdziwym mezczyzna. Do bylych tez nic nie mam. Owszem obecny depiluje pachy i tam na dole tez ;-) z czego jestem zadowolona. Mam juz swoje lata i dla mnie prawdziwy mezczyzna to cos wiecej niz ogolone jajka. Golenie tak jak mycie zebow to tylko higiena. A co wazeliny to jestem otwarta na jego propozycje tak samo jak on na moje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrecekrzepki Re: swędzenie IP: 195.136.112.* 13.02.07, 14:37 > A co wazeliny to jestem > otwarta na jego propozycje tak samo jak on na moje. Nie watpie w to ani troche. Zaleta jest przynajmniej jedna - jak puszcza baki, to robi "pfffft" i nie slychac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksenia23**** Re: swędzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 14:42 Haha zalezy co zjesz, jak duzo gochu to nawet wazelina ci nie pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n76 Re: swędzenie IP: 81.210.22.* 13.02.07, 13:33 Ja nie jestem modelem i u mnie też ładnie wygląda (jeśli pacha może wyglądać ładnie) :D:D:D... Zamiast golić niech sobie wydepiluje np. woskiem. Problem z głowy na 2 - 3 tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lauraa2 Re: Mężczyzna i golenie pod pachami... 13.02.07, 14:50 ja lubie jak ma ogolone:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrecekrzepki Re: Mężczyzna i golenie pod pachami... IP: 195.136.112.* 13.02.07, 14:54 I podklad na twarzy, nie? I jak sobie robi na drutach w fotelu bujanym po babci... Oto on - Mezczyzna! Zniewiescialy produkt kobiecych wyobrazen. Dzielo magazynow dla lalusiow, pism kobiecych i mody na bycie gejem. Gladziutki, kochaniutki, mieciutki jak kaczuszka. Zdobywca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksenia23**** Re: Mężczyzna i golenie pod pachami... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 15:11 I dzieki Bogu, ze faceci sie zmieniaja na lepsze. Teraz mezczyzni dbaja o siebie, ale tez gotuja, sprzataja, prasuja i do tego potrafia byc odpowiedzialni. Kiedy tak porownuje facetow z pokolenia moich rodzicow do facetow w moim wieku to widze kolosalna roznice. Oby tak dalej i wiecej swiadomych mezczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrecekrzepki Re: Mężczyzna i golenie pod pachami... IP: 195.136.112.* 13.02.07, 15:19 Dobre jest to, ze mojej dziewczynie podobaja sie mezczyzni, a nie wygolone lale z podstawowki. Tez zauwazylem, ze naleze do ginacego gatunku; na moje miejsce pojawiaja sie misie-ciapki i inne maminsynki, ktorych kobiety musza bronic przed tym okrotnym swiatem. Oby kiedys jeszcze nastapil renesans prawdziwego maskulinizmu - i oby objawil sie u mezczyzn, a nie tak jak dzis - u kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksenia23**** Re: Mężczyzna i golenie pod pachami... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 15:44 Ale dlaczego obrazasz kobiety i mezczyzn, ktorzy ida z duchem czasu? Moj facet to prawdziwy mezczyzna, kochajacy, odpowiedzialny, opiekunczy. To on mnie broni przed zlem tego swiata. A do tego jeszcze ugotuje obiad, posprzata mieszkanie i zarabia kase na rachunki. A to ze nie ma wlochow tu i tam to jest kolejna jego zaleta. Skoro on lubi dostawac ode mnie przyjemnosc to rozumie ze wlosy moga mnie zniechecac do dawania mu tej przyjemnosci. Na szczescie jest inteligentny i umie postawic sie w sytuacji innej osoby. A zniewiescialym lalusiem nigdy nie byl, gejem tez nie jest chociaz ludzi o innej orientacji seksualnej szanuje i nigdy ich nie wyzywa od pedalow. Chyba jestem wielka szczesciara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrecekrzepki Re: Mężczyzna i golenie pod pachami... IP: 195.136.112.* 13.02.07, 16:09 A i ja nigdy gejow nie wyzywam od pedalow. Zreszta, moj znajomy, ktory jest homoseksualista, ma takie samo zdanie o mezczyznach (a nalezy do tych facetow, ktorzy sa bardzo bardzo dalecy od stereotypu zniewiescialej cioty). Prawda jest taka, ze od pewnego czasu kobiety marudza, ze faceci to juz nie to samo, co kiedys, ze stali sie slabi, niemescy, itd. I ja sie tej opinii nie dziwie (chociaz mnie przeraza), kiedy slysze o tych chlopczykach, ktorzy dla seksualnego zaspokojenia rezygnuja ze swojego meskiego wygladu i upodabniaja sie do metro-stworow, ktorych coraz wiecej na ulicach. Wyobrazacie sobie takich gosci jak Tom Selleck, Sean Connery, Clint Eastwood, Lee Marvin albo Bogey (ze aktorow wymienie), ktorzy siedzac w wannie starannie depiluja sobie trosy, jaja i dupe? Pseudofacetom mowimy stanowcze NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n76 Re: Mężczyzna i golenie pod pachami... IP: 81.210.22.* 13.02.07, 16:32 Gość portalu: Wrecekrzepki napisał(a): > Prawda jest taka, ze od pewnego czasu kobiety marudza, ze faceci to juz nie to > samo, co kiedys, ze stali sie slabi, niemescy, itd. jakoś nie słyszałem...:/ > I ja sie tej opinii nie > dziwie (chociaz mnie przeraza), kiedy slysze o tych chlopczykach, ktorzy dla > seksualnego zaspokojenia rezygnuja ze swojego meskiego wygladu i upodabniaja > sie do metro-stworow, ktorych coraz wiecej na ulicach. Usłyszałeś i na dodatek uwierzyłeś w historię o chłopczykach, którzy zaspokajają się rezygnując z męskiego wyglądu? Mógłbyś opisać, chociaż w skrócie jak takie zaspokajanie? > Wyobrazacie sobie takich gosci jak Tom Selleck, Sean Connery, Clint Eastwood, > Lee Marvin albo Bogey (ze aktorow wymienie), ktorzy siedzac w wannie starannie > depiluja sobie trosy, jaja i dupe? Wyobrażam. Tak samo jak Twoje łzy po każdym zerwaniu z Twojej owłosionej typowo męskiej klaty paska z woskiem. > Pseudofacetom mowimy stanowcze NIE. A mów sobie... Przecież i tak się z Tobą nikt nie liczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrecekrzepki Re: Mężczyzna i golenie pod pachami... IP: 195.136.112.* 13.02.07, 16:46 Prosze, cytuje ksenie: "Skoro on lubi dostawac ode mnie przyjemnosc to rozumie ze wlosy moga mnie zniechecac do dawania mu tej przyjemnosci". > Wyobrażam. Tak samo jak Twoje łzy po każdym zerwaniu z Twojej owłosionej typowo > męskiej klaty paska z woskiem. To mial byc jakis argument? Ja nie wyobrazam sobie tych lez, bo tez nigdy nie zamierzam upodabniac sie do ciaptusiów. > A mów sobie... Przecież i tak się z Tobą nikt nie liczy... Gdyby tak bylo w istocie, Twoj dziecinny komentarz by sie tu nie pojawil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksenia23******* Re: Mężczyzna i golenie pod pachami... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 17:42 Napisalam wczesniej posta ale niestety zaginal w otchlani netu. Piszesz, ze nikogo nie wyzywasz od pedalow. A co to znaczy ciota, lalus, ciapcius itp? Kiedy do Ciebie dotrze, ze prawdziwy mezczyzna to taki, ktory idzie z duchem czasu, a nie ciagle sie cofa? Kiedys facet smierdzial i mial wszy we wlosach. Wole zabdanego faceta, ktory pachnie, jest ogolony, niz takiego co smarka do wanny, smierdzi od niego potem, ma tluste wlosy i uwaza sie za prawdziwego samca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrecekrzepki Re: Mężczyzna i golenie pod pachami... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 18:00 Lalus i ciapcius to nie homoseksualista, chyba ze Twoj facet nie tylko goli jaja, ale tez lubi robic laske (i tu nie przez brak polskich liter nie ma "ł") innym facetom. A ciota to okreslenie, ktorego - takze w rozmowach ze wspomnianym juz znajomym - uzywamy do opisu zniewiescialych homoseksualistow. Natomiast nie wiem skad u Ciebie przeswiadczenie, ze prawdziwi faceci nie dbaja o higiene. A no tak! Przeciez nigdy z takim nie bylas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksenia23***** Re: Mężczyzna i golenie pod pachami... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 18:13 Ha ha nie zrozumiales mnie. Chodzilo mi o to, ze piszesz ze nie wyzywasz nikogo a jednak tak (wspomniane slowa ciota, lalus itp). Przykro mi ale mam kolegow i ci co najwiecej krzycza i sie wysmiewaja z zadbanych facetow wlasnie smierdza. A uwierz mi na slowo jestem i bylam tylko z prawdziwymi mezczyznami. Skoro jestem szczesliwa to chyba swiadczy, ze nic nie brakuje mojemu facetowi. Wole tych lalusiow, ktorzy ladnie pachna, maja ladne uczesnie, dobrze dobrane ubranie, wypielegnowane dlonie (tak tak moj kolega uzywa bezbarwnego lakieru do paznokci jak naprawia samochod bo latwiej wyczyscic smar), takich co nie wstydza sie nalozyc balsamu na usta w zimie, zeby usta nie spierzchły, takich, ktorzy lubia gotowac, sami prasuja sobie ubranie, itp itp moge tak wymieniac bez konca. Juz pisalam ze prawdziwy mezczyzna to inteligentny czlowiek, ktory idzie z duchem czasu. I tak tego nie zrozumiesz :-) dlatego ide sie zajac zarabianiem kasiorki. ciao ps zarabiam kaske bo lubie czuc sie niezalezna a nie dlatego ze musze utrzymywac mojego ogolonego lalusia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrecekrzepki Re: Mężczyzna i golenie pod pachami... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 18:34 > Chodzilo mi o to, ze piszesz ze nie wyzywasz nikogo. Nie, napisalem, ze nie wyzywam od pedalow. Zadbany nie rowna sie golacy fiuta. Zaden z moich znajomych nie goli sie pod pachami i od zadnego nie smierdzi. > Skoro jestem szczesliwa to chyba swiadczy, ze nic nie > brakuje mojemu facetowi. To samo zapewne o owcach mysla zoofile. Nakladam balsam do ust w zimie, bo popekane usta nie naleza do przyjmnosci, a na nartach lubi zawiac. > I tak tego nie zrozumiesz :-) Masz 100% racji. Nigdy nie zrozumiem faceta, ktory goli klate, wlosy lonowe i pachy. Jeszcze niech sobie czlonka obetnie i tylek zaszyje, bo tamtedy sie ekskrementy wydostaja. Twoja finansowa pozycja nie bardzo mnie interesuje, ale skoro juz wspominasz o niej bez pytania, to tylko budzi moje podejrzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksenia23*** Re: Mężczyzna i golenie pod pachami... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 18:45 "Ha ha posmiali my sie, pojedli, popili..." Skoro lapiesz mnie za slowa i wymyslasz dziwne argumenty to wole sie zabezpieczyc przed kolejnymi twoimi wymyslami. A podejrzewaj sobie co chcesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Mężczyzna i golenie pod pachami... IP: *.ztpnet.pl 13.02.07, 18:03 > Kiedy do Ciebie dotrze, ze prawdziwy mezczyzna to taki, ktory idzie z duchem > czasu, a nie ciagle sie cofa? Kiedys facet smierdzial i mial wszy we wlosach. Dla Ciebie facet idacy z duchem czasu to ogolony? A kiedy duch czasu powie Ci zebys ogolila sobie lepetyne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksenia23**** Re: Mężczyzna i golenie pod pachami... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 18:15 Ha ha bylam juz ogolona na lepetynie, fajnie sie z tym czulam i lubie ogolone glowy dziewczyn. Co w tym zlego??? Jestem tolerancyjna ale smrodu nie znosze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Mężczyzna i golenie pod pachami... IP: *.ztpnet.pl 13.02.07, 18:24 Nic w tym zlego. Tylko kiedy zaczniesz gadac, ze kobieta o siebie nie dba, bo nie goli glowy? A jak nie goli glowy to nie idzie z duchem czasu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksenia23**** Re: Mężczyzna i golenie pod pachami... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 18:27 Nie masz zadnych argumentow, a wiec nie bede dyskutowac tylko po to zeby sobie pisac. Wole popracowac w tym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Mężczyzna i golenie pod pachami... IP: *.ztpnet.pl 13.02.07, 18:34 > Nie masz zadnych argumentow, a wiec nie bede dyskutowac tylko po to zeby sobie Ide Twoim tokiem rozumowania. > pisac. Wole popracowac w tym czasie. To pracuj, nie pitol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksenia23**** Re: Mężczyzna i golenie pod pachami... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 18:41 Do mojego toku rozumowania to Ci duzo brakuje. Jak bedziesz bardziej oczytany to pogadamy, moze... Niestety nie uzywam slowa "pitol", gdzie ty byles jak sie chodzilo do szkoly? Dla niektorych pisanie po polsku jest widocznie za trudne. Juz widze, ze sie przyczepisz do polskich znakow, znam netykiete. Daruj sobie Czy zawsze musi sie ktos trafic i popsuc cala zabawe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Mężczyzna i golenie pod pachami... IP: *.ztpnet.pl 13.02.07, 19:03 > Do mojego toku rozumowania to Ci duzo brakuje. Jak bedziesz bardziej oczytany > to pogadamy, moze... Mozesz tak twierdzic. Z dowodem bedzie problem, prawda? :) > Niestety nie uzywam slowa "pitol", gdzie ty byles jak sie chodzilo do szkoly? > Dla niektorych pisanie po polsku jest widocznie za trudne. Juz widze, ze sie > przyczepisz do polskich znakow, znam netykiete. Daruj sobie A tymi wymyslami co chcialas udowodnic? To, ze potrafisz dopowiadac sobie rozne rzeczy? > Czy zawsze musi sie ktos trafic i popsuc cala zabawe? Mialas pracowac. Nie bawic sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Dobra Rada Re: Mężczyzna i golenie pod pachami... IP: *.chello.pl 14.02.07, 19:35 Nie do końca się zgadzam z Twoimi wypowiedziami, ale fragment o "oczekiwaniach współczesnych kobiet" jest jak najbardziej trafiony.. :] Z jednej strony kobiety krzyczą o zniewieściałych facetach, z drugiej strony właśnie takich facetów lansują.. :] Problem polega na tym, że taki lansowany "facet" przy "Facecie" nie ma najmniejszych szans.. xD :] ( to niekoniecznie dotyczy kłaków tu i tam ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Mężczyzna i golenie pod pachami... IP: 80.54.176.* 13.02.07, 11:57 A ja nawet jeszcze nie widziałam ogolonego;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n76 Re: Mężczyzna i golenie pod pachami... IP: 81.210.22.* 13.02.07, 14:01 Gość portalu: kaska napisał(a): > A ja nawet jeszcze nie widziałam ogolonego;/ A nieogolonego już widziałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Mężczyzna i golenie pod pachami... IP: 80.54.176.* 13.02.07, 15:53 caly czas widuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kimmi Re: Mężczyzna i golenie pod pachami... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 19:34 sorry ale to jest estetyczne...a nie pedalskie!!!!!wiadome ze z wlosami sie bardziej poci itp......wiec chyba lepiej...gorzje jak by boli jaja to by bylo dopiero wielie halo.ja sie spotkalam i jest to duzy plus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrecekrzepki Re: Mężczyzna i golenie pod pachami... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 19:45 Dlaczego gorzej, co moze jaja i tylek nam sie nie poci? A glowa? Bierz maszynke i rezaj swojego milusinskiego, raz raz. Zeby z poslizgiem bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: locativus Re: Mężczyzna i golenie pod pachami... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 15:41 myślałem, że golenie są pod kolanami, a nie pod pachami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chirurg A ja dzis sobie ogolilem genitalia IP: *.core.lanet.net.pl 14.02.07, 14:54 Uzylem specjalnej brzytwy, ale jestem gladziutki, pielegniarki beda zachwycoooone, a juz jutro nocny dyzur, wiec... bzyk bzyk ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chirurg Ale byla jaaaazda ;) IP: *.core.lanet.net.pl 17.02.07, 13:50 Juz po dyzurze ;) Zaszalelismy jak nigdy :D Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Ale byla jaaaazda ;) 17.02.07, 13:57 Gość portalu: Chirurg napisał(a): > Juz po dyzurze ;) Zaszalelismy jak nigdy :D a jak wymyslasz takie bzdury to nie boli cie reka pryszczaty onanisto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Mężczyzna i golenie pod pachami... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 13:56 Owszem.Moj facet tak robi,sam na to wpadl.W upalny dzien kiedy mial takie okropne slady potu na koszulce.A to pomaga i nie jest to wcale oznaka zboczenia czy cos w tym stylu.Faceci tez maja do tego prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
bupu Re: Mężczyzna i golenie pod pachami... 17.02.07, 22:36 To takie... niebiologiczne jest. Facet ma być włochaty, bo dorosłe samce majace wysoki poziom androgenów są włochate ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bub Re: Mężczyzna i golenie pod pachami... IP: 80.54.176.* 19.02.07, 13:12 blee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trym Re: Mężczyzna i golenie pod pachami... IP: 194.181.22.* 19.02.07, 13:29 Trymuje się pod pachami i w okolicach intymnych od X lat, nie widze w tym czegoś nie meskiego. Jako ze nalogowo uprawiam sport o wiele latwiej jest mi dbac o higiene, dlteago ze nie mam "tam" dzungli. Jeli ktos utozsamia zarosniete pachy z meskoscia to radze wybrac sie do zoo tam jest duzo meskich egzemplarzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrecekrzepki Re: Mężczyzna i golenie pod pachami... IP: 195.136.112.* 19.02.07, 13:47 Pytanie bylo o golenie, a nie przycinanie. Odpowiedz Link Zgłoś