wallenrode 03.03.07, 23:14 m.in. wygląd , zachowanie , głos , itp... czy też przyziemne sprawy takie jak samochód , stanowisko w pracy , wykształcenie.... na co zwracacie uwagę ? pytanie skierowane do płci pięknej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kali Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? IP: *.ztpnet.pl 03.03.07, 23:24 Najpierw kasa, pozniej sklonnosci do pantoflarstwa. Czlowieku, odpowiedzi na forum nie pomoga Ci w poderwaniu kozy. Odpowiedz Link Zgłoś
wallenrode Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? 03.03.07, 23:27 przepraszam ciebie bardzo ale kozę to mozesz mieć w swojej stodole. wyrażaj się albo zamilcz. Odpowiedz Link Zgłoś
krokiecica Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? 04.03.07, 00:03 Echh, ile kobiet - tyle odpowiedzi. Samochód można rozbić, prestiżowe stanowisko pracy - stracić, a wykształcenie często jest mylące (dziś każdy "głupi" może mieć papier po studiach). Ja głównie zwracam uwagę na zachowanie i charakter mężczyzny - czyli coś co raczej szybko nie ulegnie gwałtownej przemianie. I oczywiście wygląd zewnętrzny jest ważny, czyli umyte włosy, czyste ubranie, świeży zapach. Ale ile kobiet na świecie, tyle preferencji;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierna23 Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? IP: *.petrus.com.pl 04.03.07, 09:14 mnie pociaga u facetow pewnosc siebie i to ze mimo iz sa przystojni elokwentni i zaradni nie widza tego w sobie i traktuja swoja osobe jako jedna z wielu,prosciej mowiac lubie jak facet mimo iz ma powody zeby sie chwalic jest skromny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabełek Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? IP: *.bsb.vectranet.pl 04.03.07, 13:06 -inteligencja -klasa -pasja -poczucie humoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrau Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? IP: 82.111.242.* 12.09.07, 20:29 Ladny glos, ladny zapach, (warunki konieczne, niewystarczajace) Dobry wyglad - warunek sprzyjacący :) Inteligencja, poczucie humoru (zwlaszcza umiejetnosc smiania sie z siebie, dystans do siebie), ciekawosc swiata, duza doza tolerancji dla mnie (warunki konieczne!!!) ;) Wymagająca jestem i optymistyczna :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa111 Do wiernej: IP: 212.182.90.* 11.04.07, 10:02 Gość portalu: wierna23 napisał(a): > mnie pociaga u facetow pewnosc siebie > lubie jak facet (...)jest skromny. ???? I w tym właśnie przejawia się precyzyjność wymagań niektórych Pań... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
makwa.lz Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? 04.03.07, 17:24 ja uwielbiam czarujace oczy i jak facet ladnie pachnie Odpowiedz Link Zgłoś
fajnaret Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? 04.03.07, 19:32 zaradnośc i inteligencja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nietykalna123 Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? IP: *.net 04.03.07, 20:47 Wystarczy by miał to "coś" i sporo oleju w głowie. No i żeby był skromny, bo nienawidze przechwalających się facetów ani zadufanych w sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wallenrode Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 00:01 dziękuję płci pięknej za te skromne odpowiedzi i życzę by znalazły tego jedynego lub ten jedyny okazał się tym wymarzonym z tym czymś na czym kazdej z osobna zależy .... gorące pozdro - nowy uczestnik forum "na luzie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ally Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 00:47 Kobiety, dla których u mężczyzny liczy się samochód i dochody, to kompletne pustaki. Co mnie pociąga w facetach? Na pewno fizyczność, czyli powinien być przystojny, zadbany, ale broń Boże nie ubierać się jak metroseksualista ;) Powinien mieć przyjemny dla mnie zapach, być czyściutki i ogolony ^^ Najważniejsze jest to, żeby był wrażliwy, ale potrafił dać mi poczucie bezpieczeństwa, był opiekuńczy i wspierał mnie. Poczucie humoru wskazane, optymizm także. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa111 Do Ally IP: 212.182.90.* 11.04.07, 10:05 Gość portalu: Ally napisał(a): > Kobiety, dla których u mężczyzny liczy się samochód i dochody, to kompletne pustaki. > Co mnie pociąga w facetach? Na pewno fizyczność, czyli powinien być przystojny, A dla mnie Kobiety, dla których u mężczyzny liczy się wygląd fizyczny i czy jest przystojny, to ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Najważniejsza jest KASA !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 14:20 To bardzo podnieca nas kobiety:)) ...no i uprzyjemnia życie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nietykalna123 Re: Najważniejsza jest KASA !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.net 10.03.07, 16:15 Forsa dla jednych pań się liczy, dla innych nie, ale nie można zaprzeczyć, że kazdemu facetowi dodaje seksapilu, pewnie dlatego, że czuje się pewniejszy siebie i w jakims sensie więcej może. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Najważniejsza jest KASA !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 16:20 To sobie szukajcie tych starych, brzuchatych, obleśnych pierników z kasą. Może uda wam się zostać jego piątą żoną :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bridget_07 Re: Najważniejsza jest KASA !!!!!!!!!!!!!!!! 10.03.07, 17:37 Podpisuje sie! Czy na tym swiecie istnieja jeszcze normalne kobiety!?! Kurde przeciez pieniadze to nie wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Dobra Rada Re: Najważniejsza jest KASA !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 14:48 A za ile jesteś mokra..? :] PS: @ moderatorzy - wycinanie tej wypowiedzi to chyba LEKKA przesada z Waszej strony.. O_o Moim skromnym zdaniem komentarz bardzo adekwatny do treści wypowiedzi.. I NA PEWNO nie obraźliwy w sposób wulgarny.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Facet Re: Najważniejsza jest KASA !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.devs.futuro.pl 12.09.07, 11:12 to takie PRZYKRE :/ Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? 11.03.07, 00:20 mózg.najważniejszy organ u obydu płci,zresztą:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulannka Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? IP: 217.96.105.* 07.04.07, 22:24 tez mialam taki problem, nic z tym nie zrobilam,zadnego kroku bo balam sie ze mnie odrzuci a ja jestem w tych sprawach niesmiala.No i Kolo przestal sie do mnie odzywac,zaluje ze nie potrafilam tego dalej pociagnac i nie wiem czy da sie to jakos odkrecic.Wiec radze Ci, nie ptrzedluzaj tego,zacznij dzialac,obserwuj jego zachowanie w stosunku do Ciebie jezeli zauwazysz jakis dobry znak z jego strony to cala naprzod Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laila Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? IP: *.is.net.pl 08.04.07, 09:04 Dla mnie przede wszystkim mężczyzna powinien być inteligentny (bo o czym z takim porozmawiać, albo jak się konstruktywnie posprzeczać) powinien być czuły, opanowany, zdecydowany i pewny siebie. No i oczywiście mieć to coś w oczach. Jest taka stara rosyjska bajka w której mężczyzna zmienia się w drzewo a kobieta w strumień, który obmywa jego korzenie. Dla mnie mężczyzna powinien być właśnie takim drzewem. Stabilnym, silnym, opanowanym. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
konwalija88 Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? 08.04.07, 14:24 Pupcia, oczy, usmiech, glos, poczucie humoru i pozycja :D troche tego wiecej by sie znalazlo ale moze nie bee wymieniac juz dluzej:P:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.07, 14:35 Popieram-pupcia:D ja uwilbiam tyłeczki facetów-no może nie wszystkich!!!! a także jak facet ładnie pachnie:) a nie lubie jak "szpanoja" kasa:/ Odpowiedz Link Zgłoś
zotta Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? 08.04.07, 16:52 -to "coś" :) -inteligencja -poczucie humoru -typ "słodkiego łobuza" Odpowiedz Link Zgłoś
elamodela Re: Jak nic - wątek o mnie...;)) 09.04.07, 00:38 Inteligencja Poczucie humoru i jak to gdzies kiedys czytalam: pewna pewnosc siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olala Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? IP: *.tktelekom.pl 09.04.07, 12:37 najważniejsze aby emanował męskoscią.To nie może być zmanierowane facieciątko, ani totalny brutal.ESENSJA MĘSKOSCI to prostota i pewność.A cała reszta kręci się koło tego.pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
ciarna_87 Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? 09.04.07, 12:47 zgrabny tyłek i poczucie humoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 13:05 inteligencja,poczucie humoru ,wdzięk i fajny wyglad;) Odpowiedz Link Zgłoś
panigazeta Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? 09.04.07, 13:28 Sama się dziwie ze to pisze ale tak to prawda... inteligentni faceci z ktorymi moge pogadac na wiele temtow, to to co mnie kreci, znalam wielu mezczyzn z kasa i to byla porazka gdzie tematy konczyly sie po 2 spotkaniach ;/. Lubie tez zadbanych facetow, tzn nie tacy do konca wymuskani ale z klasa oraz elegancja :) Odpowiedz Link Zgłoś
cold.girl Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? 09.04.07, 17:25 1. inteligencja/mądrosc/czesciowo wyksztalcenie 2. wyglad - schludnosc, dlonie, zarys szczeki 3. poczucie humoru 4. gust - muzyka, ogolne zainteresowania, sposob bycia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolka Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? IP: *.toya.net.pl 11.04.07, 09:12 Hmmm Dobry gust, zapach ktory mnie pociąga, nteligencje, poczucie humoru! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 10:19 Męskość :)) Czyli opiekuńczość, zaradność, szarmanckość wobec kobiet, silny zdecydowany charakter, zaradność życiowa, oryginalność, uprawianie sportu, a inne rzeczy typu materialnego sa tylko wypadkową tych czynników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asienka Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? IP: 80.48.5.* 11.04.07, 11:24 wiadomo że każdy jest wzrokowcem i wizualność bierze góre momentami jednak dla mnie waże jest aby facet mial te coś w sobie: klasę to napewno, lubie dobrze zbudowanych facetow, wysoki, z poczuciem humoru, nie zaborczy, nie może być narcyzem bo padne i mieć ładny uśmiech:) Odpowiedz Link Zgłoś
keira85 Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? 11.04.07, 11:44 Facet musi mnie czyms zainteresowac, musi miec swoja pasje, ambicje i ciekawe podejscie do zycia.Wyglad tez jest w pewnym sensie wazny bo facet musi mi sie podobac, nie chodzi o konkretne cechy typu blondyn o niebieskich oczach ale to cos co mnie przyciagnie do niego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <ona> Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 22:54 Naiwniaczku, na kasę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucy Ferr Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 18:55 Dom z basenem, samochód terenowy najlepiej Pathfinder, drugi dom nad morzem oraz spore konto :) Reszta to drobiazgi:) Buziaczki leszczyku. Odpowiedz Link Zgłoś
alutta Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? 16.04.07, 18:57 na glos gesty usmiech inteligencje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ^^martka^^ Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 19:50 Dla mnie najważniejsza jest kasa. Buziaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc2-3 Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? IP: *.cnb.com.pl 19.04.07, 18:37 facet musi byc meski Odpowiedz Link Zgłoś
oregano29 Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? 12.09.07, 16:02 powinien dbac o mnie, zabiegac..chociaz trpszke sie starac . opiekunczy, trostkiwy, zaradny, a jesli chodzi o wyglad to z seksowna pupa i rozbrajajacy usmiech powala mnie na kolana :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? IP: *.ztpnet.pl 12.09.07, 16:49 Kasa i duzy ch.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
nietykalna123 Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? 12.09.07, 21:11 > Kasa i duzy ch.. :) Rzeczywiście, obserwując współczesne małolaty, to smutny fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? IP: *.chello.pl 12.09.07, 21:23 Skad wiesz, ze malolaty szukaja facetow z duzymi ch..ami? Zagladalas im w spodnie? Odpowiedz Link Zgłoś
nietykalna123 Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? 12.09.07, 21:30 > Skad wiesz, ze malolaty szukaja facetow z duzymi ch..ami? Zagladalas > im w spodnie? Dobry seks i kasa to priorytety współczesnych nastolatek (generalizuję). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? IP: *.chello.pl 12.09.07, 21:40 To, ze Tobie dobry seks kojarzy sie tylko z duzym pytonem, nie oznacza, ze innym laskom tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? IP: *.ztpnet.pl 13.09.07, 00:52 Tzn. co? Masz duzo kazy i malego ch..a? Odpowiedz Link Zgłoś
nietykalna123 Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? 13.09.07, 09:52 > To, ze Tobie dobry seks kojarzy sie tylko z duzym pytonem, nie > oznacza, ze innym laskom tez. Pyton kojarzy mi się z wężem, a dobry seks z niezłą kondycją, chłopcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? IP: *.chello.pl 13.09.07, 13:37 Co wspolnego z kondycja ma rozmiar ch..a? Odpowiedz Link Zgłoś
nietykalna123 Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? 13.09.07, 15:54 > Co wspolnego z kondycja ma rozmiar ch..a? Człowieku, nic nie zrozumiałeś. Pisałąm o seksie i kasie, a Ty ciągle czepiasz się rozmiarów ch.... Idź leczyć kompleksy gdzie indziej. Ps. Pisuję tylko po zalogowaniu. Powyższe wypowiedzi Nietykalnej na miękkim nicku nie są mojego autorstwa, choć doceniam starania autorki,widząc wyraźną poprawę w pisowni. No cóż, jeśli chce się być przez chwilę Nietykalną, to trzeba się nieco wysilić, prawda podszywaczko? Pracuj, może też jeszcze będziesz Kimś i nie poczujesz już więcej potrzeby zmieniania swej tożsamości. Pozdrawiam. Nie trać nadziei. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? IP: *.chello.pl 13.09.07, 13:54 gubisz sie w zeznaniach Odpowiedz Link Zgłoś