Dodaj do ulubionych

co Kobiety pociąga w Mężczyznach?

03.03.07, 23:14
m.in. wygląd , zachowanie , głos , itp... czy też przyziemne sprawy takie jak
samochód , stanowisko w pracy , wykształcenie....

na co zwracacie uwagę ?

pytanie skierowane do płci pięknej.
Obserwuj wątek
    • Gość: kali Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? IP: *.ztpnet.pl 03.03.07, 23:24
      Najpierw kasa, pozniej sklonnosci do pantoflarstwa.

Czlowieku, odpowiedzi na forum nie pomoga Ci w poderwaniu kozy.
      • wallenrode Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? 03.03.07, 23:27
        przepraszam ciebie bardzo ale kozę to mozesz mieć w swojej stodole.
        wyrażaj się albo zamilcz.
    • krokiecica Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? 04.03.07, 00:03
      Echh, ile kobiet - tyle odpowiedzi.

Samochód można rozbić, prestiżowe stanowisko pracy - stracić, a wykształcenie
      często jest mylące (dziś każdy "głupi" może mieć papier po studiach).

Ja głównie zwracam uwagę na zachowanie i charakter mężczyzny - czyli coś co
      raczej szybko nie ulegnie gwałtownej przemianie. I oczywiście wygląd zewnętrzny
      jest ważny, czyli umyte włosy, czyste ubranie, świeży zapach.

Ale ile kobiet na świecie, tyle preferencji;)
      • Gość: wierna23 Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? IP: *.petrus.com.pl 04.03.07, 09:14
        mnie pociaga u facetow pewnosc siebie i to ze mimo iz sa przystojni elokwentni
        i zaradni nie widza tego w sobie i traktuja swoja osobe jako jedna z
        wielu,prosciej mowiac lubie jak facet mimo iz ma powody zeby sie chwalic jest
        skromny.
        • Gość: diabełek Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? IP: *.bsb.vectranet.pl 04.03.07, 13:06
          -inteligencja
          -klasa
          -pasja
          -poczucie humoru
          • Gość: mrau Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? IP: 82.111.242.* 12.09.07, 20:29
            Ladny glos, ladny zapach, (warunki konieczne, niewystarczajace)
            Dobry wyglad - warunek sprzyjacący :)

Inteligencja, poczucie humoru (zwlaszcza umiejetnosc smiania sie z siebie,
            dystans do siebie), ciekawosc swiata, duza doza tolerancji dla mnie (warunki
            konieczne!!!) ;)

Wymagająca jestem i optymistyczna :D
        • Gość: aaa111 Do wiernej: IP: 212.182.90.* 11.04.07, 10:02
          Gość portalu: wierna23 napisał(a):
          > mnie pociaga u facetow pewnosc siebie
          > lubie jak facet (...)jest skromny.

????
          I w tym właśnie przejawia się precyzyjność wymagań niektórych Pań... ;)
    • makwa.lz Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? 04.03.07, 17:24
      ja uwielbiam czarujace oczy i jak facet ladnie pachnie
    • fajnaret Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? 04.03.07, 19:32
      zaradnośc i inteligencja
      • Gość: Nietykalna123 Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? IP: *.net 04.03.07, 20:47
        Wystarczy by miał to "coś" i sporo oleju w głowie. No i żeby był skromny, bo nienawidze przechwalających się facetów ani zadufanych w sobie.
    • Gość: wallenrode Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 00:01
      dziękuję płci pięknej za te skromne odpowiedzi i życzę by znalazły tego
      jedynego lub ten jedyny okazał się tym wymarzonym z tym czymś na czym kazdej z
      osobna zależy ....

gorące pozdro - nowy uczestnik forum "na luzie"
    • Gość: Ally Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 00:47
      Kobiety, dla których u mężczyzny liczy się samochód i dochody, to kompletne pustaki.

Co mnie pociąga w facetach? Na pewno fizyczność, czyli powinien być przystojny, zadbany, ale broń Boże nie ubierać się jak metroseksualista ;) Powinien mieć przyjemny dla mnie zapach, być czyściutki i ogolony ^^

Najważniejsze jest to, żeby był wrażliwy, ale potrafił dać mi poczucie bezpieczeństwa, był opiekuńczy i wspierał mnie. Poczucie humoru wskazane, optymizm także. ;)
      • Gość: aaa111 Do Ally IP: 212.182.90.* 11.04.07, 10:05
        Gość portalu: Ally napisał(a):
        > Kobiety, dla których u mężczyzny liczy się samochód i dochody, to kompletne
        pustaki.

> Co mnie pociąga w facetach? Na pewno fizyczność, czyli powinien być
        przystojny,

A dla mnie Kobiety, dla których u mężczyzny liczy się wygląd fizyczny i czy
        jest przystojny, to ... ;)
    • Gość: aśka Najważniejsza jest KASA !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 14:20
      To bardzo podnieca nas kobiety:)) ...no i uprzyjemnia życie:)
      • Gość: Nietykalna123 Re: Najważniejsza jest KASA !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.net 10.03.07, 16:15
        Forsa dla jednych pań się liczy, dla innych nie, ale nie można zaprzeczyć, że kazdemu facetowi dodaje seksapilu, pewnie dlatego, że czuje się pewniejszy siebie i w jakims sensie więcej może.
        • Gość: Bartek Re: Najważniejsza jest KASA !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 16:20
          To sobie szukajcie tych starych, brzuchatych, obleśnych pierników z kasą. Może
          uda wam się zostać jego piątą żoną :))
          • bridget_07 Re: Najważniejsza jest KASA !!!!!!!!!!!!!!!! 10.03.07, 17:37
            Podpisuje sie!

Czy na tym swiecie istnieja jeszcze normalne kobiety!?!
            Kurde przeciez pieniadze to nie wszystko...
      • Gość: Pan Dobra Rada Re: Najważniejsza jest KASA !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 14:48
        A za ile jesteś mokra..? :]

PS: @ moderatorzy - wycinanie tej wypowiedzi to chyba LEKKA przesada z Waszej
        strony.. O_o Moim skromnym zdaniem komentarz bardzo adekwatny do treści
        wypowiedzi.. I NA PEWNO nie obraźliwy w sposób wulgarny..
      • Gość: Facet Re: Najważniejsza jest KASA !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.devs.futuro.pl 12.09.07, 11:12
        to takie PRZYKRE :/
    • yavanna86 Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? 11.03.07, 00:20
      mózg.najważniejszy organ u obydu płci,zresztą:)
    • Gość: ulannka Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? IP: 217.96.105.* 07.04.07, 22:24
      tez mialam taki problem, nic z tym nie zrobilam,zadnego kroku bo balam sie ze
      mnie odrzuci a ja jestem w tych sprawach niesmiala.No i Kolo przestal sie do
      mnie odzywac,zaluje ze nie potrafilam tego dalej pociagnac i nie wiem czy da
      sie to jakos odkrecic.Wiec radze Ci, nie ptrzedluzaj tego,zacznij
      dzialac,obserwuj jego zachowanie w stosunku do Ciebie jezeli zauwazysz jakis
      dobry znak z jego strony to cala naprzod
    • Gość: laila Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? IP: *.is.net.pl 08.04.07, 09:04
      Dla mnie przede wszystkim mężczyzna powinien być inteligentny (bo o czym z takim
      porozmawiać, albo jak się konstruktywnie posprzeczać) powinien być czuły,
      opanowany, zdecydowany i pewny siebie. No i oczywiście mieć to coś w oczach.

Jest taka stara rosyjska bajka w której mężczyzna zmienia się w drzewo a kobieta
      w strumień, który obmywa jego korzenie. Dla mnie mężczyzna powinien być właśnie
      takim drzewem. Stabilnym, silnym, opanowanym. ;)
    • konwalija88 Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? 08.04.07, 14:24
      Pupcia, oczy, usmiech, glos, poczucie humoru i pozycja :D troche tego wiecej by
      sie znalazlo ale moze nie bee wymieniac juz dluzej:P:D
      • Gość: A Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.07, 14:35
        Popieram-pupcia:D ja uwilbiam tyłeczki facetów-no może nie
        wszystkich!!!! a także jak facet ładnie pachnie:) a nie lubie
        jak "szpanoja" kasa:/
    • zotta Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? 08.04.07, 16:52
      -to "coś" :)
      -inteligencja
      -poczucie humoru
      -typ "słodkiego łobuza"
      • Gość: n76 Jak nic - wątek o mnie...;)) IP: *.centertel.pl 09.04.07, 00:04
        • elamodela Re: Jak nic - wątek o mnie...;)) 09.04.07, 00:38
          Inteligencja
          Poczucie humoru
          i jak to gdzies kiedys czytalam: pewna pewnosc siebie
    • Gość: olala Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? IP: *.tktelekom.pl 09.04.07, 12:37
      najważniejsze aby emanował męskoscią.To nie może być zmanierowane facieciątko,
      ani totalny brutal.ESENSJA MĘSKOSCI to prostota i pewność.A cała reszta kręci
      się koło tego.pozdrowionka
    • ciarna_87 Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? 09.04.07, 12:47
      zgrabny tyłek i poczucie humoru
      • Gość: blue Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 13:05
        inteligencja,poczucie humoru ,wdzięk i fajny wyglad;)
        • panigazeta Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? 09.04.07, 13:28
          Sama się dziwie ze to pisze ale tak to prawda... inteligentni faceci z ktorymi
          moge pogadac na wiele temtow, to to co mnie kreci, znalam wielu mezczyzn z kasa
          i to byla porazka gdzie tematy konczyly sie po 2 spotkaniach ;/. Lubie tez
          zadbanych facetow, tzn nie tacy do konca wymuskani ale z klasa oraz elegancja :)
    • cold.girl Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? 09.04.07, 17:25
      1. inteligencja/mądrosc/czesciowo wyksztalcenie
      2. wyglad - schludnosc, dlonie, zarys szczeki
      3. poczucie humoru
      4. gust - muzyka, ogolne zainteresowania, sposob bycia
      • Gość: karolka Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? IP: *.toya.net.pl 11.04.07, 09:12
        Hmmm
        Dobry gust, zapach ktory mnie pociąga, nteligencje, poczucie humoru!
    • Gość: Majka Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 10:19
      Męskość :)) Czyli opiekuńczość, zaradność, szarmanckość wobec kobiet, silny
      zdecydowany charakter, zaradność życiowa, oryginalność, uprawianie sportu, a
      inne rzeczy typu materialnego sa tylko wypadkową tych czynników.
    • Gość: asienka Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? IP: 80.48.5.* 11.04.07, 11:24
      wiadomo że każdy jest wzrokowcem i wizualność bierze góre momentami jednak dla
      mnie waże jest aby facet mial te coś w sobie: klasę to napewno, lubie dobrze
      zbudowanych facetow, wysoki, z poczuciem humoru, nie zaborczy, nie może być
      narcyzem bo padne i mieć ładny uśmiech:)
    • keira85 Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? 11.04.07, 11:44
      Facet musi mnie czyms zainteresowac, musi miec swoja pasje, ambicje i ciekawe
      podejscie do zycia.Wyglad tez jest w pewnym sensie wazny bo facet musi mi sie
      podobac, nie chodzi o konkretne cechy typu blondyn o niebieskich oczach ale to
      cos co mnie przyciagnie do niego:)
    • Gość: <ona> Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 22:54
      Naiwniaczku, na kasę:-)
    • Gość: Lucy Ferr Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 18:55
      Dom z basenem, samochód terenowy najlepiej Pathfinder, drugi dom nad morzem
      oraz spore konto :) Reszta to drobiazgi:) Buziaczki leszczyku.
    • alutta Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? 16.04.07, 18:57
      na glos
      gesty
      usmiech
      inteligencje
    • Gość: ^^martka^^ Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 19:50
      Dla mnie najważniejsza jest kasa. Buziaczki.
      • typowa1 wlosy:k rotkie i sterczace,chudosc i studia 17.04.07, 23:09
    • Gość: gosc2-3 Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? IP: *.cnb.com.pl 19.04.07, 18:37
      facet musi byc meski
      • oregano29 Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? 12.09.07, 16:02
        powinien dbac o mnie, zabiegac..chociaz trpszke sie starac . opiekunczy, trostkiwy, zaradny, a jesli chodzi o wyglad to z seksowna pupa i rozbrajajacy usmiech powala mnie na kolana :)
    • Gość: ziutek Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? IP: *.ztpnet.pl 12.09.07, 16:49
      Kasa i duzy ch.. :)
      • nietykalna123 Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? 12.09.07, 21:11
        > Kasa i duzy ch.. :)

Rzeczywiście, obserwując współczesne małolaty, to smutny fakt.
        • Gość: Alek Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? IP: *.chello.pl 12.09.07, 21:23
          Skad wiesz, ze malolaty szukaja facetow z duzymi ch..ami? Zagladalas
          im w spodnie?
          • nietykalna123 Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? 12.09.07, 21:30
            > Skad wiesz, ze malolaty szukaja facetow z duzymi ch..ami? Zagladalas
            > im w spodnie?

Dobry seks i kasa to priorytety współczesnych nastolatek (generalizuję).
            • Gość: Alek Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? IP: *.chello.pl 12.09.07, 21:40
              To, ze Tobie dobry seks kojarzy sie tylko z duzym pytonem, nie
              oznacza, ze innym laskom tez.
              • Gość: kali Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? IP: *.ztpnet.pl 13.09.07, 00:52
                Tzn. co? Masz duzo kazy i malego ch..a?
              • nietykalna123 Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? 13.09.07, 09:52
                > To, ze Tobie dobry seks kojarzy sie tylko z duzym pytonem, nie
                > oznacza, ze innym laskom tez.

Pyton kojarzy mi się z wężem, a dobry seks z niezłą kondycją, chłopcze.
                • Gość: Alek Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? IP: *.chello.pl 13.09.07, 13:37
                  Co wspolnego z kondycja ma rozmiar ch..a?
                  • nietykalna123 Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? 13.09.07, 15:54
                    > Co wspolnego z kondycja ma rozmiar ch..a?

Człowieku, nic nie zrozumiałeś. Pisałąm o seksie i kasie, a Ty ciągle czepiasz się rozmiarów ch.... Idź leczyć kompleksy gdzie indziej.

Ps. Pisuję tylko po zalogowaniu. Powyższe wypowiedzi Nietykalnej
                    na miękkim nicku nie są mojego autorstwa, choć doceniam starania
                    autorki,widząc wyraźną poprawę w pisowni. No cóż, jeśli chce się
                    być przez chwilę Nietykalną, to trzeba się nieco wysilić, prawda podszywaczko? Pracuj, może też jeszcze będziesz Kimś i nie
                    poczujesz już więcej potrzeby zmieniania swej tożsamości.
                    Pozdrawiam. Nie trać nadziei. :))))
                • Gość: xyz Re: co Kobiety pociąga w Mężczyznach? IP: *.chello.pl 13.09.07, 13:54
                  gubisz sie w zeznaniach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka