Dodaj do ulubionych

prezerwatywa

IP: *.go.net.pl / 192.168.1.* 10.06.03, 20:12
musze odstawic pigułki, i martwie sie ze bede miała obsesje ciązy bez nich.
czy prezerwatyw jest czegoś warta? jaka skutexczność(jak nie pęka...)?
Obserwuj wątek
    • Gość: Bea (Szwecja) Re: prezerwatywa IP: 194.68.23.* 11.06.03, 10:44
      Jak peknie to mozna dostac tabletke na drugi dzien u lekaza zeby tej ciazy nie
      bylo (nie wiem jak tabletka sie nazywa på Polsku) Ale kondom nie chroni tylko
      od ciazy ale i tez od chorob. Jak nie masz stalego partnera to musisz uzywac
      kondomu!!!
    • nike32 Re: prezerwatywa 11.06.03, 12:21
      jest taka fajna stronka www.antykoncepcja.com.pl juz kiedys tu padl ten
      adresik i tam sobie mozna poczytac o skutecznosci wszystkich dostepnych
      srodkow antykoncepcyjnych :D, milej lekturki, a co do prezerwatyw... jasne ze
      pękają bo to w koncu guma jest tj baloniki:D, ale nie zawsze i nie wszystkie
      zajrzyj do poprzednich topikow na temat prezerwatyw a dowiesz sie ktore sa
      najskuteczniejsze, ja z prezerwatyw to oczywiscie Durex ale sa rozne gusta ...
      • Gość: ona Re: prezerwatywa IP: *.netburg.pl 14.06.03, 00:16
        Wracajac do postu poprzedniczki, ta tabletka, ktora sie zazywa po stosunku w
        przypadku, kiedy peknie prezerwatywa, to postinor, 4 tabletki kosztuja okolo 45
        zl, oczywiscie na recepte. Mysle, ze mozesz zaufac gumkom. Pekaja, ale przeciez
        nie zdaza sie to notorycznie. Wtedy nie trzeba wpadac w panike, bo sa skuteczne
        metody, by wybrac z tej sytuacji (jak ta opisana wyzej). I tez uwazam, ze
        najlepsze sa prezerwatywy durexa. Podczas stosunku trzeba jednak pamietac, by
        byly caly czas dobrze nawilzone. Jesli nie mozecie wykorzystac zadnych
        specyfikow (rowniez ma je w swojej ofercie forma durex), to wystarczy po prostu
        zmienic prezerwatywe. Bo chyba najczestszym powodem, dla ktorego gumki pekaja,
        to wlasnie ich przesuszenie. Odradzam kondomy Unimila, gdyz nie tylko mi sie
        zdarzylo ze pekla, ale takze wielu moim znajomym.
        • nike32 Re: prezerwatywa 14.06.03, 00:31
          nom masz racje Unimil jest do d...:P a o tym nawilzaniu zupelnie zapomnialam-
          w sumie fakt ze dlatego pekaja dobre spostrzezenie:), co do metody "po" czyli
          tabletki wczesnoporonne bo tak to sie nazywa to ja nie wiem ale mnie to nie
          przekonuje jakos wolalabym nie stosowac ale to indywidualna sprawa
          pozdrawiam
          • Gość: magda Re: prezerwatywa IP: *.dsl.hccnet.nl 14.06.03, 13:46
            postinor nie jest tabletka wczesnoporonna!!!!!!!
            • nike32 Re: prezerwatywa 15.06.03, 14:01
              dobra Magda masz racje ale radze poczytac to:
              www.antykoncepcja.com.pl/Antykoncepcja_po.htm
              ze szczegolnym zwroceniem uwagi na skutki uboczne! nie polecam wlasnie
              dlatego, ze nie jest to wcale "takie zdrowe"...
              to tyle
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka