tajemnicza_21 18.06.07, 22:09 Hej mam pytanie,czym najlepiej wyczyscic srebne sztucce ?? tak,zeby nie zniszczyc ich ;/ wiem,ze sa specjalne plyny i proszki,ale niestety w canadzie ich nie ma a wlasnie tutaj mieszkam ...z gory dziekuje !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: no Re: czyszczenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 22:14 na allegro w dziale srebne monety sa jakies plytki metalowe,umozliwiaja ponoc cudowne wyczyszczenie srebra-poszukaj sobie-kiedys jak ogladalem monety to byla tam taka oferta Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza_21 Re: czyszczenie 18.06.07, 22:26 dzieki wielkie za odp ...zajrze tam :)) a tak poza tym to nie chce tego porysowac...;/ czytalm,ze mozna tez wyczyscic pasta do zebow,ale ona lekko porysuje ...wiec nie chce ryzykowac .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: czyszczenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 22:31 wlasnie szukalem i nie znalazlem-jak znajde to podesle linka,to niby dzialalo na zasadzie soli i tych plytek,narazie tego nie dostrzeglem wsrod monet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: czyszczenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 22:32 ty nie chcesz porysowac,a ja nie moge dotkna srebnych monet bo musza byc w stanie menniczym-hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 22:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza_21 Re: czyszczenie 18.06.07, 22:43 dzieki wielkie za link :)) serdecznie dziekuje jeszcze raz !! Odpowiedz Link Zgłoś
jureczek667 Re: czyszczenie 21.04.13, 18:49 Nie ma idealnej metody. Ale warto poczytać trochę o czyszczeniu choćby monet monety-czyszczenie.webnode.com/ Bez podstawowej można wyrządzić tylko same szkody. Nie ufałbym też płynom sprzedawanym na allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: czyszczenie IP: *.ztpnet.pl 18.06.07, 22:14 1. Kup w TVmarket taka kratke! 2. Przeczysc se komin! Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: czyszczenie 18.06.07, 22:17 moze tu ci pomoga forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=630 Odpowiedz Link Zgłoś