Dodaj do ulubionych

krem CEPAN na rozstępy

IP: *.protonet.pl 24.06.03, 17:40
Dużo się naczytałam o tym kremie. Jest to krem na blizny, jednakże dużo osób
używa go w walce przeciw roztępom i są zadowoleni z rezultatów. Czy ktoś z
was również używal tego kremu?
Obserwuj wątek
    • Gość: gy Re: krem CEPAN na rozstępy IP: 80.48.243.* 24.06.03, 18:04
      ja, ale tylko na blizny. skuteczny :>
    • magdzie Re: krem CEPAN na rozstępy 24.06.03, 19:12
      tylko w walce z bliznami na kolanach po wspinaczce, jest niezastapiony. ale te
      blizny, ktore sa pod powierzchnia warstwy wierzchniej naszej skory (m.in.
      rozstepy) raczej sa niemozliwe do usuniecia za pomoca tej masci. chociaz...kto
      wie...ale jak wiadomo wlokna kolagenowe niestety nie sa 'spajalne' sa pomoca
      takich masci...jedynie moga je spłycic...
    • Gość: Kruczyca Re: krem CEPAN na rozstępy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.03, 19:17
      ja stosowalam ale jak zwykle zbyt nieregularnie zeby zauwazyc jakiekolwiek
      efekty
    • Gość: Pyszczek Re: krem CEPAN na rozstępy IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.06.03, 08:30
      A ile kosztuje ten krem Cepan i gdzie go mozna kupic???
      • magdzie Re: krem CEPAN na rozstępy 25.06.03, 11:34
        w aptece, mniej niz 20zł
        • Gość: Pyszczek Re: krem CEPAN na rozstępy IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.06.03, 13:13
          Thx Madziu! cmokaski :* muuuaaaa
          • Gość: Madzia Re: krem CEPAN na rozstępy IP: *.protonet.pl 27.06.03, 12:30
            No, ja innym forum wyczytałam, że poniżej 10 zł. Był tak wychwalany przez
            dziewczyny, że doszłam do wniosku, że ja chyba też spróbuje.
    • Gość: czarna Re: krem CEPAN na rozstępy IP: *.czerwony-bor.sdi.tpnet.pl 27.06.03, 15:59
      Ja rowniez uzywałam tego kremu,zeby pozbyc sie blizn,rzeczywiście jest
      skuteczny,ale tylko w przypadku "starych" blizn,nie nalezy do uzywac do blizn
      dopiero co powstałych lub jeszcze niezagojonych.Tani i dostepny w aptece bez
      recepty,nom ale pierwszo słysze, ze jest on skuteczny w walce z rozstępami?
      • Gość: Madzia Re: krem CEPAN na rozstępy IP: *.protonet.pl 27.06.03, 21:06
        Jeśli jest taki dobry na blizny, to mam pytanie- bardzo często miewam
        opryszczke na wargach i po ostatniej została mi widoczna blizna. Czy ten krem
        mogłabym stosować na taką "malutką" blizne po opryszcze??
    • Gość: Marzencia21 Re: krem CEPAN na rozstępy IP: *.mtnet.com.pl 28.06.03, 11:24
      Slowo od eksperta.Nie próbowalam tego kremu,ale za to wiele innych np.krem
      przeciw roztepom z vichy mial byc bardzo dobry,tak jak reszta.Z Avonu.Thalgo
      od kosmetyczki,Penaten,Gerber i nie zawodna oliwke dla dzici.Zadnych efektów
      nie ma.Poprostu to zalezy od elastycznosci skóry,jak masz tendencje to nic ci
      nie pomoze.Tak jak w moim przypadku.Niektóre kobiety nie musza nic uzywc i nie
      maja roztepów,bardzo im tego zazdroszcze musze przyznac.Wiec mozesz cos
      sprobowac moze poskutkóje.Zycze powodzenia.
      • Gość: elwira Re: krem CEPAN na rozstępy IP: *.183.249.14.dsl.dynamic.t-mobile.pl 30.05.15, 22:47
        jeśli już masz rozstępy to oliwka dla dzieci ci nie pomoze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka