Dodaj do ulubionych

Król męskich kompleksów

29.07.07, 18:07
Nawet jak na niedziele ,to temat juz nudny jak flaki z olejem.
Obserwuj wątek
    • mniklas5 Re: Król męskich kompleksów 29.07.07, 18:12
      pani Aniu, i po co wymyslac o tym Karolku, tatus straszy dziecko maly penisem,
      to naprade chora wyobraznia pani Aniu, a tak naprawde to o co pani chodzi?mysle
      ze najwiekszym kompleksem mezczyzny jest bycie z zakompleksiona kobieta
      • Gość: czytelnik Re: Król męskich kompleksów IP: *.it-net.pl 29.07.07, 18:54
        A serwisy typu cock.pl powiększają kompleks małego penisa u mężczyzn, żerują też na tym różne sex-shopy, sprzedając pompki i leki "powiększające" - to po prostu biznes.
        • dobrasekta Widać, że pisane przez kobietę... mam małego i luz 29.07.07, 22:17
          Nie mam wielkiego byka 30 cm , mam normalnego zwykłego małego panisa jestem z
          niego równie zadowolony jak i moja kobieta :)

Takie coś jak kompleksy z powodu wielkości penisa wymyślają kobiety które same
          mają kompleks braku penisa.

---------------
          Wole coś zjeść i tyle
          • Gość: kkk Mój jest mały ale wariat ... IP: *.chello.pl 29.07.07, 22:25
            ... :D
          • Gość: xxxxxxxxxxxppppppp Re: Widać, że pisane przez kobietę... mam małego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.07, 23:25
            to nie wina małych penisów, to wina przerosnietych zmutowanych wagin
            • Gość: xxxxxxxxxxxppppppp Re: Widać, że pisane przez kobietę... mam małego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.07, 23:29
              a murzyni są bogato obdarzeni ,bo czarna dziura cały czas sie powieksza
      • Gość: trr Re: Król męskich kompleksów IP: *.tkdami.net 29.07.07, 22:59
        Nie z zakompleksiona kobieta tylko z kobieta ktora nie docenia tego co posiada
        jej mezczyzna i szuka wrazen.
      • anka363 Re: Król męskich kompleksów 30.07.07, 01:43
        bo niektore panie to nie wiedza do czego sluzy penis i jak sie nim nalezy
        obslugiwac:))))peniski sa cudne!!!!!!!!
        • dalton78 Re: Król męskich kompleksów 30.07.07, 08:01
          Mądra Głowa jesteś:) Moja Kobieta nie wie:( już niedługo moja....
      • Gość: FREDEK Mam 1cm w zwisie, a 37cm gdy mi stoi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 07:59
        To jest kochliwy wariat.
        Cała krew mi spływa do niego i wtedy na chwilkę mdleje.
        A potem, gdy wypełnię pisie, kobieta jęczy z rozkoszy jak dzika kotka.
    • Gość: BARTI Re: Król męskich kompleksów IP: *.ipt.aol.com 29.07.07, 18:15
      Podzielam zdanie przedmówcy... Nuda... i jak to jest jeszcze napisane...
      masakra. Pani Aniu niech pani wraca do gabinetu i nic więcej nie pisze o penisach...
      • marcink_23 Re: Król męskich kompleksów 29.07.07, 18:17
        Sezon ogórkowy w pełni!!!
        Pani Ania chyba bardziej poważnie podeszła do tematu niż podchodzą sami
        panowie.
        Jestem facetem i nie rozumiem o co tyle szumu. Niski wzrost, odrzucająca twarz -
        te kompleksy mogę zrozumieć, bo od taka "wizytówka" jest zawsze widoczna. Ale
        penis? Tyle szumu o cos co jest widoczne przez kilkanascie minut w akcie
        miłosnym? Pani Aniu...
        • Gość: Agata Re: Król męskich kompleksów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 18:41
          Tez nie wiedzialam o co, dopoki nie spotkalam faceta z kompleksem (najzabawniejsze, ze rozmiar mial calkiem normalny). Szok. Skad mu sie to wzielo, nie mam pojecia. I im bardziej o tym myslal, tym bardziej zapominal o co tak naprawde chodzi.
          • Gość: Alter_Egon Re: Król męskich kompleksów IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.07, 19:42
            marcink_23: szczere wyrazy wspolczucia, skoro dla Ciebie to tylko kilkanascie
            minet. Tfu, minut :P

do autorki: czy Pani slyszala o czyms takim jak odmiana przez przypadki?
    • total_immersion Re: Król męskich kompleksów 29.07.07, 18:18
      Pani Aniu ....
      nie dlugosc , nie grubosc a figlarnosc ;)
      • Gość: gregor1983@gazeta. Re: Król męskich kompleksów IP: *.lubin.dialog.net.pl 29.07.07, 18:22
        ehe ja to mam kompleks duzego czlonka:P w ogole bezsensem jest zwracanie uwagi
        na rozmiary dlatego krepujace jest to jak moim miejscu pracy w meskiej szatni
        gdzie wszyscy biora prysznic ludzie zwracaja uwage ( czesto palcem wskazujac)"
        ten to ma okaz" itp:P
        • Gość: jacek226315 Re: Król męskich kompleksów IP: *.proxy.aol.com 29.07.07, 18:47
          nie musi byc gruby ani dlugi ,grunt by byl wariat
    • Gość: gosc Re: Król męskich kompleksów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 18:22
      Ja mam w zwisie okolo 10cm (w zimnej wodzie nawet 5cm :) ), ale jak jest w
      akcji powieksza sie do prawie 18cm :) i pisze to calkiem szczerze. A jak jest u
      was...?
      • maxxximus31 Re: Król męskich kompleksów 29.07.07, 18:26
        Ja mam IQ 146, poczucie humoru i wiem, że wielkość członka jest ważna, ale nie
        najważniejsza :) Ważne jak To się robi, z Kim się To robi. Co nie znaczy, że
        nie lubię mego peniska :) Jednak jak ktoś chce sobie popatrzeć, to zapraszam do
        stajni. Prawdziwe ogiery co niektórych mogą zawstydzić. Poza tym... Miłego
        tygodnia wszystkim :P

Gość portalu: gosc napisał(a):

> Ja mam w zwisie okolo 10cm (w zimnej wodzie nawet 5cm :) ), ale jak jest w
        > akcji powieksza sie do prawie 18cm :) i pisze to calkiem szczerze. A jak jest
        u
        >
        > was...?
        • Gość: gosc Re: Król męskich kompleksów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 19:33
          nie no nie chodzilo mi o porownywanie sie z koniem... Kobietko, bo skoro lubisz
          male peniski to chyba nie jestes facetem, nie o to mi chodzilo.
          • Gość: Misieek Re: Król męskich kompleksów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.07, 21:47
            > nie no nie chodzilo mi o porownywanie sie z koniem... Kobietko, bo skoro
            > lubisz male peniski to chyba nie jestes facetem, nie o to mi chodzilo.

Hmmm, jestem facetem ipodobają mi się kobiety...filigranowe z małymi piersiami.
            Czy według Ciebie jestem inny bo nie lubię dyżych penisków?
        • Gość: xxl Re: Król męskich kompleksów IP: *.26.cust.blixtvik.net 29.07.07, 20:42
          A ja mam komplex bo wszystkie laski placza mi w lozku. Boja sie mojego ogiera.
      • Gość: o_O Re: Król męskich kompleksów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 19:43
        Nono... może jeszcze zdjęcie zapodasz :S
    • Gość: Firek Re: Król męskich kompleksów IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.07, 18:31
      Aniu zapytaj Dody lub Mariny Kaczanow, albo Dorna-napewno udzielaCi cennych rad.
    • Gość: Kolanko Król męskich kompleksów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 18:41
      Duży penis lepiej pobudza, to jest jasne... Każda panna mi to mówi:D Nie leczcie
      ich kompleksów... Po co? I tak zawsze jakieś obleśne bydlaki będą wyszydzać
      kobiety, albo traktować je jak najgorzej, żeby sobie podbić nędzne poczucie
      własnej wartości... Niestety, gentlemani tacy jak ja, to gatunek wymierający :>
      • comar47 Re: Król męskich kompleksów 29.07.07, 19:05
        Mój dziadek powiadał: "Nie długość przyrodzenia (penisa) ale sztuka pier..." i w
        tym wszystkim właśnie o to chodzi
        • nietykalna123 Re: Król męskich kompleksów 29.07.07, 19:57
          > Mój dziadek powiadał: "Nie długość przyrodzenia (penisa) ale sztuka pier..." i
          > w tym wszystkim właśnie o to chodzi

Twój dziadek miał zupełna rację. :)
    • Gość: walhala do Ani IP: 207.203.88.* 29.07.07, 18:55
      Aniu to sie nie nazywa krotofilny ale po prostu "robotny" ma byc i tyle,prawda?
      • Gość: viscaelbarsa Przeciez od dawna wiadomo, że nie liczy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 18:59
        wielkość tylko długość i średnica... ;-)
    • Gość: Trzy grosze Kompleks jeśli jest, to nie znaczący, w porównaniu IP: *.digis.net 29.07.07, 19:08
      ...z "kompleksem za małych cycków" u kobiet. :)
      • Gość: Ciekawski Re: Kompleks jeśli jest, to nie znaczący, w porów IP: *.icm.edu.pl 30.07.07, 09:25
        Kompleks malych piersi u kobiet jest rownie niezrozumialy. Ja tam uwielbiam male
        dwojeczki. Nie ma przeciez nic gorszego jak wielki cyc, ktory pod zwisem jest
        wiecznie przepocony... Fuj fuj fuj! Po stokroc fuj! A takie male i piekne jest w
        sam raz :)
    • Gość: gaudi Re: Król męskich kompleksów IP: *.tbcn.telia.com 29.07.07, 19:20
      Nabawic sie tez mozna kompleksu duzego penisa(27x5 cm). Owszem kiedy bylem
      bardzo mlody bylo to atrakcja dla mlodszych dziewczyn, mialem sie czym chwalic
      przed kolegami ale mialem tez problem ze znalezieniem stalej partnerki.
      Doswiadczone kobiety chetnie ogladaly, dotykaly ale niechetnie uzywaly.
      Dzisiaj kiedy jestm juz bardzo dojrzaly ,zaczynaja sie inne problemy, przede
      wszystkiem z pelna erekcja.
      Lekarz powiedzial mi, ze jest to pewna forma inwalidzctwa, z ktora musze sie
      pogodzic. Przyslowie mowi prawde: male jest piekne
      • nietykalna123 Re: Król męskich kompleksów 29.07.07, 20:00
        > Lekarz powiedzial mi, ze jest to pewna forma inwalidzctwa

Przesadził. Może z zawiści? :)
      • Gość: jacek226315 Re: Król męskich kompleksów IP: *.proxy.aol.com 29.07.07, 22:02
        podobno rekord swiata w dlugosci penisa wynosi 52cm
        • Gość: Mario Skoro to taki MĘSKI problem to czemu publikowany.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 23:41
          ...w serwisie kobieta.gazeta.pl :DDD Wy to sobie zawsze znajdziecie temat. A
          żeby nie uogólniać - Ania sobie znajdzie
    • Gość: jula annna dodziuk- niedopieszczona? wyżywa się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 19:20
      w seksie werbalnym? doprowadza ją to do orgazmu wraz z fotką małpy z organem
      rozrodczym?
      • budrys77 Re: annna dodziuk- niedopieszczona? wyżywa się 29.07.07, 19:35
        Jak Boga kocham, stwierdzam autorytatywnie, że pani autor ma jakies problemy z facetami. Najprawdopodobniej chroniczny brak chłopa, skoro wypisuje takie banialuki. Chciałbym mieć taki jedyny problem hehehe.
        • Gość: kociapa Re: annna dodziuk- niedopieszczona? wyżywa się IP: *.ztpnet.pl 29.07.07, 20:50
          a może pani autor miała takiego kaleke z małym fiutkiem
          jak ty budrysie i dlatego postanowiła się pożalić???
          • Gość: dd Re: annna dodziuk- niedopieszczona? wyżywa się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 23:32
            pani dodzik dodała penisa wsadzając w swoją śmierdzącą ciasną jak fiat uno
            waginę. to jest jej obsesja he heheh
    • Gość: dd Dobry samochód się liczy i kasa, a nie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 19:33
      ... co zauważył mój znajomy zaraz po zmianie auta na nowego Mustanga.

I nie chcę tu generalizować, ale gdyby już to liczba kobiet dla której rozmiar
      f**** się nie liczy jest taka sama jak tych które nie lecą na kasę.
      • Gość: ylemai Re: Dobry samochód się liczy i kasa, a nie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 07:54
        ale przecież tu chodziło nie o liczbę kobiet lecących, tylko dobrze przerżniętych.
        pewne obiekty wstyd z rozporka wyjmować, nawet jeśli ma się dowolną ilość kasy.
    • Gość: al90 A kiedy artykuł o piersiach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 19:37
      pani Anno? Bo to chyba król kobiecych kompleksów. Tyle się teraz słyszy o ich
      powiększaniu...

Na pierwszą stronę można by dać analogicznie zamiast małpy z przyrodzeniem krowę
      zaraz przed dojeniem.
      • Gość: hahah Król męskich kompleksów IP: *.aster.pl 29.07.07, 19:48
        nie wiem czy faceci maja takie kompleksy znałam różnych ci którym natura
        poskapiła walorów ratowali sie techniką ... a co do wielkosci piersi drodzy
        Panowie wiekszość kobiet nie chce miec duzych :) wiec pewnie Pani Ania nie
        napisze o tym kolejnego epokowego artykułu ;]
        • nietykalna123 Re: Król męskich kompleksów 29.07.07, 20:03
          > ci którym natura poskapiła walorów ratowali sie techniką ..

To brzmi niemal wzruszająco. :)
          Kochani mężczyźni, jak oni o nas dbają! :)
          • dalton78 Re: Król męskich kompleksów 30.07.07, 08:23
            to zalezy ale ogólnie trochę bardziej niż zasługujecie i jesteście warte - i
            nic więcej:p a i to za dużo jak się często okazuje:( bo w sumie to nie warto
            się wysilać!:-(
    • Gość: mały Re: Król męskich kompleksów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 19:44
      a ja mam dość małego i się nigdy nie przejmowałem
      mam 12,5cm czasem może 13cm
      ale ma chyba fajny kształt bo kobiety są nim zachwycone gdy jest "w akcji"
      obwodu mam jakieś 14cm (w połowie), ale zołądż ma znacznie więcej(18cm)
      długość mi nie zawsze odpowiada, bo niecałe 13cm sprawia, że nie każda pozycja
      jest możliwa
      za to grubość robi swoje, żadko mi się zdarza by partnerka nie miała orgazmu
      • Gość: Shakespeare Re: Król męskich kompleksów IP: 217.153.99.* 30.07.07, 00:47
        Long and thin goes too far in
        And doesn't please the ladies
        Short and thick does the trick
        And brings the proper babies
    • Gość: Gościkowy Re: I o co tyle krzyku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 19:47
      Ja to robię dla dużej przyjemności i z przemożnej potrzeby.A zycie toczy się w rywalizacji z mężczyznami i jeszcze bardziej kastrującymi kobietami(niekiedy).Złośliwość ludzka nie zna granic.
    • jacek1k Król męskich kompleksów 29.07.07, 20:08
      był taki dowcip
      pyta się kobieta faceta: co jest ważniejsze, długość cz technika?
      on, po chwili namysłu, technika!
      a ona na to: kolejny cwaniak z małym fiutem
      :D
      • nietykalna123 Re: Król męskich kompleksów 29.07.07, 20:23
        Dowcip dowcipem, ale zauważ jednak, że to ja- KOBIETA
        potwierdziłam tę teorię wyższości techniki nad długością. :)
        To chyba daje do myślenia? :)
        • jacek1k Re: Król męskich kompleksów 29.07.07, 20:24
          to był tylko żart, zresztą usłyszałem go od koleżanki!
        • jacek1k Re: Król męskich kompleksów 29.07.07, 20:26
          i to chyba dopiero daje do myślenia, fakt, że mówiła, iż jest na "głodzie"
    • Gość: Wacław Re: Król męskich kompleksów IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.07, 20:09
      dobor zdjecia do artykulu wskazuje, ze autorka ma silny kompleks braku penisa.
      Objawia sie to podobnie jak u opisanej pielegniarki, ktora z nieuswiadomionej
      zazdrosci zrobila krzywde dzieciakowi mowiac, ze jest kaleka.
      Tak to jakoby profesjonalistka ujawnia swoj kompleks.
      Brak szacunku do ptaka u kobiety to czysta Freudowska zawisc.
      i co tu jeszcze dodac.

Panowie - dymajmy madre kobiety i pilnujmy kolegow, zeby nie dymali glupich!
      To jest jedyne wyjscie, zeby glupi babilon zagonic w koncu do kopalni.
      • Gość: hehe Re: Król męskich kompleksów IP: *.acn.waw.pl 29.07.07, 20:25
        coś w tym musi być, że panowie mają wielkie kompleksy małego. Większość facetów białych wysłałaby w kosmos wszystkich czarnych facetów, właśnie ze względu na strach przed konkurencją. Jakoś żołci nie spotykają się z taką wrogością jak właśnie czarni, a raczej z politowaniem.
      • Gość: Jego Ekscelencja Re: Król męskich kompleksów IP: *.aster.pl 29.07.07, 20:29
        Sfiksowałyście boście chłopa dawno nie miały! Takie bzdury wypisujecie
        Wsadzcie sobie plastik jeśli natura wam nie wystarcza
        Zresztą plastikujecie swoje małe cycki
        Podejrzewam że jej facet ma małego albo tylko takich z małymi potrafi poderwać

Jak cie nikt nie chce to się nie wyżywaj na facetach z małymi bo napewno ci to nie pomoże.
        Ten artykuł jest na granicy pedofilii i nie powinien być na stronie głównej.
        • Gość: Normalny27 Re: Król męskich kompleksów IP: *.4web.pl 29.07.07, 21:03
          Myśle, że niektórzy Panowie zbyt emocjonalnie podchodzą do tematu. Być może
          odnaleźli w artykule kawałek siebie?Nie uważam,żeby tekst był super ambitny,ale
          nie ma co przesadzać.W końcu sezon ogórkowy w pełni :) Co do meritum sprawy to
          uważam, że pewność swojego ciała,swoich potrzeb i zrozumienie z partnerką jest
          kluczem do zadowolenia naszego jak i naszych pięknych Kobiet :))
    • Gość: naprawdetrzezwy Cały artykuł tylko po to, by skończyć go IP: *.chello.pl 29.07.07, 20:25
      tym, czy winien się zacząć?

No, ale skoro autor ma kompleksy i musi je leczyć...
    • Gość: jesionek Rocco objechał cały świat, ale... IP: 78.133.140.* 29.07.07, 20:49
      tylko w Polsce usłyszał "boli". Krótko mówiąc, Polki nie są dostosowane do
      dużych członków, urozmaiceń itp. Po prostu satysfakcjonuje je małe i nie za
      bardzo figlarne przyrodzenie. Żeby obarczać winą za nieudane współżycie
      swojego "nieobdarzonego p" partnera. Jesteśmy dla Polek za duzi :P
      • skrzypce1 Do Anny, 29.07.07, 21:02
        Czy ma Pani niedosyt po wspolzyciu seksualnym? Co za bzdury Pani wypisuje! Czy
        jest Pani z zawodu seksuologiem a moze psychiatra, a wiec posiada kwalifikacje,
        ktore uprawnialy by Pania do zabrania glos w tej sprawie? Bez sensu ten
        artykul. Ma sie tak, jak piesc do nosa. Ech, Anka popraw sie.
        • Gość: smalltownboy Re: Do Anny, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.07, 23:21
          Co za bzdury? A od kiedy nie wolno nie psychiatrze czy seksuologowi wypowiadać
          się na tematy związane z tą dziedziną? Czyżby było ograniczenie konstytucyjnej
          wolności słowa? Chyba coś przespałem.
      • Gość: Mickiewicz Re: Rocco objechał cały świat, ale... IP: 217.153.99.* 30.07.07, 00:52
        Mawiał kapitan Rykow: "Wszak powiadam pięknie
        Baby chvjem nie strasz, bo sie nie przelęknie"
    • Gość: Jak zwykle w gw pisac cokolwiek i byle jak potraficie w gazecie.pl IP: *.brnt.adsl.virgin.net 29.07.07, 21:03
      Temat po prostu potraktowany tak ze po przeczytaniu mozna sie pochlastac.
      Poziom podstawowki (nawet nie gimnazjum), analiza zero, puenta w stylu "niebo
      jest niebieskie bo tak", flaki z olejem to malo powiedziane.
      Co to znaczy ze rozmiar nie ma znaczenia, i ta nakieta (jak zwykle zreszta) do
      bani i bezsensu. Znaczy sie ze jak facet ma penisa 2cm (w zwodzie) to jest to
      ok! i to naprawde nie ma znaczenia. Robienie debili z czytajacych, no trudno mi
      po prostu nazwac to inaczej. Sa ludzie ktorzy zagladaja do takich artykolow, i
      jesli chcecie by powaznie potraktowali wasze "wykropki" to potrakutujcie
      powaznie swoja robote. Rozmiar penisa nie ma znaczenia - poziom w gazecie.pl (i
      nie tylko) chyba tez nie ma znaczenia.
      Pozdrawiam
      • Gość: prpr Re: pisac cokolwiek i byle jak potraficie w gazec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 21:23
        Nic dziwnego. Cały ten cykl "Jak się kochać" to jedna wielka żenada.
        Pseudonaukowe brednie, rozważania domorosłych "ekspertów", a w niektorych
        części treści a'la podniecamy pedofilii, czyli np. gołe dzieci na okładce.
        Dyletanctwo i tyle.
    • Gość: zdeb Co za qrrrrr*a debilizmy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 21:31
      Zaden normalny facet nie przejmuje sie wielkoscia swojego penisa. Jesli juz
      czyms sie z tego obszaru przejmuje to np. niemoznoscia doprowadzenia do orgazmu
      kobiety, czyli niemoznoscia ciaglego "posuwania" swojej pani przez np. 10-15
      minut, bo tyle zwykle potrzeba na female orgasm. Nie ma debili nad tych z GW!
      • Gość: Marek Re: Co za qrrrrr*a debilizmy!!! IP: *.toya.net.pl 31.07.07, 07:15
        > Zaden normalny facet nie przejmuje sie wielkoscia swojego penisa. Jesli juz
        > czyms sie z tego obszaru przejmuje to np. niemoznoscia doprowadzenia do
        orgazmu
        >
        Zdeb, skad to wiesz? Zeby wiedziec czy zaden sie nie przejmuje musialbys
        zapytac wszystkich, a z tego, ze ty sie nie przejmujesz wcale to nie wynika.
        Poza tym, dlaczego Pani Redaktor mialaby ograniczac sie do
        opisywania "normalnych"?
    • Gość: heyjoe23 Re: Król męskich kompleksów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 21:42
      Moim subiektywnym zdaniem rozmiar ma znaczenie. Kobiety - jeśli inne cechy
      mężczyzn są porównywalne - wybiorą tego z większym. Jak ktoś napisał na jednym
      z forów gazety: Można mieć średniej klasy samochód, ale jeśli się umie dobrze
      jeździć, to wyprzedzi się gościa w Mercedesie klasy S, który jeździ
      przeciętnie. Ale jeśli gościu w S-klasie (albo nawet BMW serii 5) będzie umiał
      jeździć, to w Mondeo go nie wyprzedzimy, choćbyśmy wyczyniali cuda...
    • Gość: ptaszek Godne podziwu damskie zainteresowania IP: *.aster.pl 29.07.07, 21:49
      Ciekawe czy badania w tej dziedzinie autorka ograniczyła do opisów czy w grę
      wchodziła również hmm... organoleptyka ?
      • Gość: bobo Ja myslałem ze kompleksy rodzą się w głowie ! IP: *.net.upc.cz 29.07.07, 21:58
        z myślenia ,z niskiej samooceny.to rzecz dla psychologa i psychoterapeuty a nie
        dla pismaka a do tego kobiety .Artykuł DNO.
        • Gość: Pseudonauka Re: Ja myslałem ze kompleksy rodzą się w głowie ! IP: *.smoczka.ptc.pl 29.07.07, 22:19
          To wszystko to stek bzdur.
          Ja natomiast mam taki kompleks że mam te 20cm w wzwodzie a gdy jest w zwisie
          jest malutki i czasem gdy patrze na kobiety ktore zwracaja na niego uwage
          strasznie mnie denerwuja bo mysle ze one moga myslec ze mam malego a nie mam i
          to :d moze sie wydawac dla nich jakobym mial jakis kompleks. Chetnie podszedlbym
          i go wyciagnal :D. Druga rzecz to komentarze dla jaj :D gdy wiesz ze masz duzego
          penisa to jesli powiesz ze masz duzego wszyscy powiedza ze masz malego i to samo
          bedzie gdy powiesz ze masz malego to tez masz malego... :D. Nigdy nie wiadomo co
          kto ma w gaciach, zapamietajcie to sobie dziewczynki!.
    • peet_1906 Re: Król męskich kompleksów 29.07.07, 22:16
      Projekcyjne gender gdybania autorki - nic wiecej... Jak do tej pory nie wyrosl
      droga pani - to juz nigdy nie wyrosnie - nawet maly ... "Co mysli kobieta ze
      mysli mezczyzna" BZDURY
    • Gość: pako Rozmiar ma znaczenie! IP: *.smgr.pl 29.07.07, 22:44
      Bo tak... Ważne żeby był w granicach 12-20cm i jako taki gruby ;) Nie ma za to znaczenia czy ktoś ma 15cm czy 16cm bo to żadna różnica dla dziewczyny :)
      • nietykalna123 Re: Rozmiar ma znaczenie! 29.07.07, 22:48
        Dobrze, że nam, kobietom, jak narazie nikt nie bada długości
        i ścisłości pochwy. :) Wieloródki mogłyby mieć kompleksy. :)
        • Gość: Zosia Re: Rozmiar ma znaczenie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 23:01
          Hm, moim zdaniem penis nie musi być duży. Wystarczy, żeby był długi i gruby!
          • Gość: trr Re: Rozmiar ma znaczenie! IP: *.tkdami.net 29.07.07, 23:14
            Zosiu za dlugi tez niedobrze, a gruby moze sobie byc ;)
            • Gość: Pan Dobra Rada Re: Rozmiar ma znaczenie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 00:46
              Ech.. I kolejna "ambitna" dyskusja na temat długości "Wacka".. Co komu po tym,
              że jego penis mógłby grać w NBA obok Shaq'a..? :| "Mieć instrument nie znaczy
              grać".. Wirtuoz zagra doskonale na każdym sprzęcie, a początkujący, choćby
              dostał Gitarę sygnowaną imieniem Steve'a Vai'a, nie zagra najprostszej melodii..
              :| Ale idźmy dalej za przykładem Steve'a Vai'a.. Kolejne pytanie brzmi.. Co
              Steve'owi Vai'owi po Gitarze Ibanez'a, gdyby nie miał całej palety efektów, na
              przykład, Boss'a i zestawu piecy, na przykład, Marshall'a..? :| Odpowiedź brzmi
              - niewiele.. Dlaczego o tym mówię..? Ano dlatego, że efektem, jaki staramy się w
              sex'ie osiągnąć nie jest długość penisa, a satysfakcja partnerki.. Nie wiem, czy
              tylko ja o tym pamiętam, ale jak czytam powyższe komentarze, to takie właśnie
              odnoszę wrażenie.. :| I, żeby nie było, bynajmniej nie mówię tak z powodu
              niewielkich rozmiarów penisa, bo akurat mój penis wygląda jak trzeba.. Wydaje mi
              się, że tym co może powodować przyrost "dumny ze sprzętu" nie jest, w efekcie
              końcowym, ANI jego rozmiar, ani ilość refleksów po wypucowaniu, a to, czy tym
              sprzętem dobrze władamy.. Tak więc kłótnie o wielkości penisa nie mają większego
              sensu, o ile jest się pewnym własnych umiejętności.. Wiadomo, że duży, gruby
              penis ( w rozsądnych granicach ) jest biologicznym ideałem, a każde "przegięcie
              pały" jedną, bądź drugą stronę ( mam tu na myśli wymiary ) może być zgubne, bo
              nagle się okaże, że zamiast narzędzia przyjemności, mamy narzędzie zagłady.. Tak
              wiec, reasumując.. Ważniejsze jest to, jak się ze sprzętu korzysta.. Jeżeli
              mężczyzna jest w stanie ofiarować kobiecie szereg doznań w postaci całej palety
              orgazmów ( tu szczególna uwaga, nie tylko, a może i przede wszystkim nie tylko,
              za pomocą "Wacka" ) jedno i wielokrotnych, jeżeli jego kobieta wstanie
              półorgazmu zasypia mu ze zmęczenia w ramionach ( szczerze nie wiem, czy tak się
              da, ale brzmi nieźle ), to CO TAKIEGO FACETA OBCHODZI CZY MA LUFĘ WIELKOŚCI
              KACZORA, CZY WIELKOŚCI PAŁACU KULTURY..?! Ba! CO TO W OGÓLE OBCHODZI TĘ
              KOBIETĘ..?! :| No niech mi to ktoś wytłumaczy, bo chyba czegoś nie rozumiem.. :|
              • Gość: Pan Dobra Rada Re: Rozmiar ma znaczenie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 00:49
                PS: Gdyby ktoś chciał się dowiedzieć czegoś o Steve'ie Vai'u podaję linki do
                kilku utworów na youtube.. :]

Tender Surrender
                www.youtube.com/watch?v=f1VjwciFLAg
                For The Love Of God
                www.youtube.com/watch?v=5NfZBvRvkIg
                Lotus Feet
                www.youtube.com/watch?v=l7wRUxBM3io
                Miłego słuchania.. :] Jest czego! :] POLECAM! :]
              • Gość: heyjoe23 Re: Rozmiar ma znaczenie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 06:51
                Jeśli dla Ciebie Steve Vai jest gitarzystą uzywanym do porównań damsko -
                męskich, to wiem, że masz małego... Ja bym wybrał innego Steviego - Ray
                Vaughana. Wystarczy posłuchać i zrozumieć.
                • Gość: Pan Dobra Rada Re: Rozmiar ma znaczenie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 10:13
                  > Jeśli dla Ciebie Steve Vai jest gitarzystą uzywanym do porównań damsko -
                  > męskich, to wiem, że masz małego... Ja bym wybrał innego Steviego - Ray
                  > Vaughana. Wystarczy posłuchać i zrozumieć.

Hahaha.. :D Człowieku, "Nie ucz ojca dzieci robić".. :] "Riviera Paradise" i
                  "Lenny" chyba wystarczą za komentarz.. :]

PS: A co mnie obchodzi, co Ty byś wybrał..? :]
                  • Gość: heyjoe23 Re: Rozmiar ma znaczenie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 22:37
                    Ojcem już jestem i dzieci mogę uczyc robic. A obchodzic Cie powinno, bo forum
                    jest właśnie od dyskusji, porównań i rozmów. Myślę, że to nie jest rozmowa na
                    to forum, ale Vai jest bardzo dobrym gitarzystą, sprawnym technicznie, znanym
                    na świecie i docenianym. Ale z seksem kojarzy mi się bardziej SRV - jego muzyka
                    jest - oczywiście to moje zdanie - znacznie bardziej płynąca z serca a nie z
                    szybkich palców.

To tak jak w seksie - można byc sprawnym "doprowadzaczem do orgazmów", ale jak
                    oprócz tego nie będziesz miał "tego czegoś" kobieta będzie z Tobą tydzień,
                    miesiąc, ale w końcu zacznie jej czegoś brakowac. Duszy i zaangażowania. Mi
                    tego brakuje u Vaia.

Słyszałeś coś Vaughana?
                    • Gość: Pan Dobra Rada Re: Rozmiar ma znaczenie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 23:46
                      > Ale z seksem kojarzy mi się bardziej SRV - jego muzyka
                      > jest - oczywiście to moje zdanie - znacznie bardziej płynąca z serca a nie z
                      > szybkich palców.

Tu jestem w stanie się zgodzić, gdybym miał wskazać gitarzystę bardziej "sexy"
                      (?), to także wskazałbym na SRV przed Vai'em, a to ze względu nie na całość
                      twórczości SRV, a przede wszystkim na mały wycinek związany z delikatnym
                      blues'em, czy sporadycznymi i jakże udanymi wycieczkami w krąg jazz'u..

W każdym razie podałem Vai'a, bo jest moim ulubionym gitarzystą.. I tyle.. A czy
                      to był najtrafniejszy z możliwych przykładów..? Może nie.. Tylko co z tego..?

> To tak jak w seksie - można byc sprawnym "doprowadzaczem do orgazmów", ale jak
                      > oprócz tego nie będziesz miał "tego czegoś" kobieta będzie z Tobą tydzień,
                      > miesiąc, ale w końcu zacznie jej czegoś brakowac. Duszy i zaangażowania. Mi
                      > tego brakuje u Vaia.

Eeee, no to żeś teraz przesadził.. :) Vai to jeden z najbardziej ekspresyjnych
                      artystów na świecie i perfekcjonista w każdym calu.. :) Jeżeli nie przemawiają
                      do Ciebie takie utwory jak "For The Love Of God", "Tender Surrender",
                      "Whispering A Prayer", "Warm Regards", czy w końcu mój ulubiony "Lotus Feet", no
                      to się mówi trudno.. :) Widocznie nie przemawia do Ciebie ten rodzaj ekspresji..
                      :) Ja mam ciarki za każdym razem.. :)

> Słyszałeś coś Vaughana?

Mam całą dyskografię.. :] Może dlatego wiem, jak bardzo jesteś niesprawiedliwy..
                      :] Oprócz DOSKONAŁYCH utworów, takich jak "Riviera Paradise" ( który uważam za
                      ARCYDZIEŁO ) i "Lenny", SRV posiada, albo raczej posiadał, bogaty wachlarz
                      przeciętnych, klasycznych blues'owych kawałków granych prawie na jedno kopyto..
                      :] Owszem, nawet pomimo tego słucha się ich z przyjemnością, nie mniej jednak
                      ten agresywny blues, bo taki blues jest charakterystyczny dla SRV, nie ma nic
                      wspólnego z "uczuciami" o jakich mówisz.. ;) Dopiero jego wędrówki w świat
                      Jazz'u to prawdziwa uczta.. :)

Dla zainteresowanych tradycyjnie linki na youtbue.. :)

Rivera Paradise ( najlepszy jest oryginał, ale tego na youtube nie ma.. :( )
                      www.youtube.com/watch?v=b2yuUISn5zM&mode=related&search=
                      Lenny
                      www.youtube.com/watch?v=_YIHvK5WN7I&mode=related&search=
                      PS: Echhh.. Ile ja bym dał za tego Fendera.. :D Śmiem twierdzić, że to był
                      najlepiej brzmiący Stratocaster w całej historii.. :D
              • nietykalna123 Re: Rozmiar ma znaczenie! 30.07.07, 10:43
                > "Mieć instrument nie znaczy
                > grać".. Wirtuoz zagra doskonale na każdym sprzęcie

Niby tak, ale...jeśli ten instrument przypomina gumową fujarkę,
                na której można grać nie dłużej niż 3 minuty, to niestety- klapa
                i nadrabianie tego np. paluszkami wydaje mi się dość żałosne,
                bo po pierwsze paluszki u rąk każda kobieta też ma, a po drugie
                jestem amatorką orgazmów pochwowych. :)

Ps. PDR, fajnie to napisałeś. Trafne porównanie.
                Pozdrawiam. :)
                • Gość: Pan Dobra Rada Re: Rozmiar ma znaczenie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 10:57
                  > i nadrabianie tego np. paluszkami wydaje mi się dość żałosne,

Akurat nie miałem na myśli "nadrabiania".. :) Chciałem zwrócić uwagę na sporą
                  różnorodność w "czynach seksualnych" i sposobach osiągania "rokoszy".. :P
                  Dlaczego..? Wiesz.. Znam sporo facetów, dla których seks kończy się na
                  "uklepywaniu".. Z takim podejściem do sprawy, to nawet 20 cm pała niewiele
                  pomoże.. ;)

> jestem amatorką orgazmów pochwowych. :)

Nie no, fajnie.. :) Ja na przykład jestem "dawcą", ale nie o to mi chodzi.. ;)
                  Chodzi mi o to, że na temat długości penisa kłóciłem się z kolegami w
                  przedszkolu.. A jak czytałem te wszystkie zajadłe komentarze, to miałem
                  wrażenie, jakbym tam wrócił.. :)
                  • nietykalna123 Re: Rozmiar ma znaczenie! 30.07.07, 12:54
                    > Chodzi mi o to, że na temat długości penisa kłóciłem się z kolegami w
                    przedszkolu.. A jak czytałem te wszystkie zajadłe komentarze, to miałem
                    wrażenie, jakbym tam wrócił.

A ja chodziłam do przedszkola w czasach,
                    kiedy dzieci jeszcze nie rozmawiały o seksie. :)
        • Gość: trr Re: Rozmiar ma znaczenie! IP: *.tkdami.net 29.07.07, 23:13
          rozmiar pochwy nie ale rozmiar biustu jest wazny dla facetow,
          dla wiekszosci im wieksze tym lepsze, a co na to kobiety
          z malym biustem?
          • Gość: jakaś Re: Rozmiar ma znaczenie! IP: *.aster.pl 29.07.07, 23:19
            Gość portalu: trr napisał(a):

> rozmiar pochwy nie ale rozmiar biustu jest wazny dla facetow,
            > dla wiekszosci im wieksze tym lepsze, a co na to kobiety
            > z malym biustem?

Nic. Cieszą się tym co mają:)
            • Gość: e Re: polki są płaskie jak lotniskowce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 23:33
              dlatego dzieci takich samic nie wykazują zbyt bogatego przyrodzenia i w koło
              macieju cykl sie powtarza.
          • Gość: szukam policji Re: Rozmiar ma znaczenie! IP: *.aster.pl 29.07.07, 23:39
            Pedofilskie zapędy autorki są przerażające.
            Żaden dorosły facet nie ma małego przyrodzenia.
            Gdzie jest policja ?
            Przedstawianie zwierzęcego przyrodzenia niewiele się różni od ludzkiego zatem powinno być zabronione w publicznym portalu bez ograniczeń wiekowych.(podobno od małpy pochodzimy więc widać penisa naszego przodka , pra pra pra... pra dziadka)
            Ten temat jest na siłę pokazywany wszystkim surfującym po portalu gazeta.pl Wątpie czy ktoś normalny interesuje się zaawansowanym debilizmem dziennikarzy.
            Na dodatek zidiociali zboczeńcy piszą na forum kobiecym o swoich genitaliach i rozmiarach hahaha
            • Gość: smalltownboy Re: Rozmiar ma znaczenie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 14:55
              Do kruchty !
      • Gość: init.d Kamasutra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 07:58
        Kamasutra mówi, że najwyższa jakość heteroseksualnej kopulacji
        gdy mężczyzna słoń lub ogier,
        a kobieta łania

a najgorsza
        gdy mężczyzna małpa
        a kobieta słonica

(czy jakoś tak).

rozmiar ma kolosalne znaczenie. Jakby nie miał, to po co wymyślano by fisting?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka