Gość: słoneczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 22:26 kobieta.gazeta.pl/wysokie-obcasy/1,66725,4343892.html Czy w grupie wiekowej 20 - 25 lat wygląda to tak samo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Herr Tod Re: Czytaliście to? IP: *.tvkdiana.pl 24.08.07, 08:27 Ale chory tekst. Odpowiedz Link Zgłoś
rozgwiazdeczka Re: Czytaliście to? 24.08.07, 21:12 Nie wiem jak to skomentować... Popieram przedmówcę... Odpowiedz Link Zgłoś
marzenna23 Re: Czytaliście to? 24.08.07, 21:47 pytanie dotyczy wieku facetow? przeczytalam i stwierdzam ze autorka chyba chce sie koniecznie wyzalic po zawodzie milosnym a ze nie ma do kogo to wybrala sobie matke. nie od dzis byli skurw... na swiecie ktorzy niejedna dziewczyne placzaca zostawili. mnie tez jeden taki zostawil. ale zeby jego matke obwiniac to juz przesada. zreszta ja poznalam i to bardzo madra kobieta. szkoda ze jednak nie bedzie moja tesciowa hihi. a wracajac do tematu- nie od dzis tez wiadomo ze faceci dojrzewaja pozniej co nie jest, bron Boze, usprawiedliwieniem chamskiego zachowania niektorych facetow, ale znam tez takich ktorzy juz w wieku 20...kilku lat mysla powaznie o malzenstwie, dzieciach, itd. krotko mowiac-uwazam iz autorka artykulu czepia sie niepotrzebnie matek. facet z ktorym ona byla i ktory okazal sie skurw... jest jedyna osoba do ktorej powinna miec pretensje, nikt inny. Odpowiedz Link Zgłoś
nietykalna123 Re: Czytaliście to? 25.08.07, 08:51 Przeczytała. Zarówno list dziewczyny, jak i odpowiedź ojca. Głupota w tym wieku ...-nastu lat to pewne prawidło, któremu nie należy się dziwić. Chłopcy chcą się wyszaleć, a dziewczyny nie potrafią się szanować (generalizuję)i - jak napisał ów ojciec- wytrącają sobie z ręki największą broń.A potem łzy, rozczarowanie, żale.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 18-nastka Re: Czytaliście to? IP: 212.106.21.* 13.09.07, 17:38 przeczytałam. tak sie składa że mam to 18 lat. te listy dziewczyny jak i ojca są bardzo prawdziwe, spotykam pełno moich rówieśników których imiona idealnie pasują do tych listów. Sama mam chłopaka, ma 20 lat jak w tym liście, jestem z nim ponad rok. Czasami mnie troszkę krzywdzi jak to w związkach bywa ale wiem że mnie szanuje. potrafi przeprosić i przyznać się do błędu. choć wiem że jest wielu (jeśli nie większość) chłopców w moim wieku którzy nie potrafią szanować dziewczyn, ale spójżmy na dziewczyny które wcale tego od nich nie wymagają Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: Czytaliście to? 13.09.07, 18:41 A ja się popłakałam.. buuu:(( zbyt wrażliwa się zrobiłam ostatnio ;(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Dobra Rada Re: Czytaliście to? IP: *.ds14.agh.edu.pl 13.09.07, 19:29 Heh.. To musiała pisać jakaś psychopatka.. :] Odpowiedz Link Zgłoś