Dodaj do ulubionych

Jennifer Lopez

IP: *.dialup.telenergo.pl 24.07.03, 19:17
Dlaczego facetom tak bardzo podobają się kobiety w stylu Jennifer Lopez bądz
Shakiry??!mają dość duże tyłki i facetów to podnieca???!!!!to po co
przeciętna dziewczyna odchudza się, własnie po to, żeby mieć mniejszą pupę??!
Obserwuj wątek
    • Gość: Wredny matkojebca Re: Jennifer Lopez IP: *.futuro.pl 24.07.03, 22:08
      Faceci nie lubia wieszakow , anorektyczek :)) , a lopez nie tylko z powodu
      pupy sie podoba , ma taka twarzyczke jakiej nie ma wiekszosc kobiet :))
      • Gość: Katarina Re: Jennifer Lopez IP: *.star.net.pl 25.07.03, 21:49
        Kiedy byłam młodsza (tzn do 20 roku życia) byłam straszliwie chuda- zero
        bioder, piersi i tyłka. Wszystko było malutkie i (jak mi sie wtedy wydawało)
        bardzo zgrabne. Teraz mam 22 lat i z dnia na dzień nabrałam kobiecych kształtów
        - urosła mi pupa i zaokrągliły sie biodra i... dopiero teraz czuje się zgrabna
        i seksowana. Mój chłopak (ten sam o 4 lat) jest zachwycony tą zmianą- uważa ze
        wyglądam super i podniecam go jeszcze bardziej niz np.2 lata temu:)
    • Gość: julia dlatego IP: Morgoth:* / 10.2.17.* 25.07.03, 22:08
      bo one sie po prostu swych cial nie wstydza, nie zadreczaja sie bezsensownymi
      kompleksami, nie mysla obsesyjnie jak by tu do cholery w koncu schudnac,
      akceptuja siebie, czuja sie atrakcyjne, a przez to staja sie atrakcyjne dla
      innych
      • Gość: pyszczek BZDURA!!!! TO PLASTIC GIRL IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.08.03, 09:37
        Gość portalu: julia napisał(a):

> bo one sie po prostu swych cial nie wstydza, nie zadreczaja sie bezsensownymi
        > kompleksami, nie mysla obsesyjnie jak by tu do cholery w koncu schudnac,
        > akceptuja siebie, czuja sie atrakcyjne, a przez to staja sie atrakcyjne dla
        > innych

Ale to ze robia sobie operacje plastyczne to nie jest przejaw nie akceptacji
        własnego ciala. Lopez jeszcze pare lat temu wygladala jak rasowa meksykanka:
        szeroki nos, zaokraglone kosci policzkowe, czarne krecone włosy. a teraz :
        malutki,ostry nosek, kosci policzkowe jak linda ewangelista i włoski z blond
        połyskiem. To jest bzdura ze sa naturalnbe o akceptuja siebie. Tez sie koryguja
        i juz. wiec nie piernicz bzdur prosze. Nie ma teraz anturalnych piejnosci w
        show biznesie.
        :) [pozdrawiam
    • Gość: czapski Re: Jennifer Lopez IP: utp.:* / 10.10.9.* 26.07.03, 09:11
      a to faceci kaza sie kobietom odchudzac? to ich wlasne wymysly
      • independent-girl Re: Jennifer Lopez 26.07.03, 10:42
        wymysły owszem, ale to za szczupłymi dziewczynami oglądają się mężczyźni :)
        chociaż nie do końca,ja mam trochę tyłka i duży biust i też się oglądają :D

pozdrawiam
        K.
    • Gość: zambra Re: Jennifer Lopez IP: *.lancut.sdi.tpnet.pl 28.07.03, 16:46
      Jane uroda oki ale popatrzmy na przcietna 30-kilku lenia Polke. Dom rodzina
      dzieci praca obowiazki codzienne ..........moze nei ma czasu zeby wyjezdzac na
      tygodniowe "wczasy dla urody". Sadze , ze jakby niejdedna z nas nawet tych
      zakompleksonych obtoczyc takim sztabem (stylistka, fryzjerka, manikiurzystka i
      cnie wiadomo kto jeszcze:)) to efekt piorunujacy musi wyjsc!Z takim zpleczem to
      kazda z nas czułabys ie peni i piekna. Nie twierdze ze tak nie wydladacie -
      wrecz przeciwnie:)) Jednkze chodzi tu o swiadomosc a to pomaga. Czasami tylko
      jak czytam porady w jakiejs bzdurnej gazecie i pisze ze jakas tam słowan osoba
      zachowuje "młodziencza swiezosc" dzieki np przemywaniu twarzy woda z ruminkiem
      i mimo ze ma tam jakies 45 wyglada na 25 to smiac mi sie chce. Pozdrawiam
      wszystkie J.L:))
    • mickey_kr Re: Jennifer Lopez 29.07.03, 15:07
      duzy tylek to duzo miejsca na ...
    • Gość: ludzik Re: Jennifer Lopez IP: siatka:* / 192.168.0.* 29.07.03, 18:25
      Kumple mi mówią: "Bo faceci lubią kobiety, które mają czym oddychać i na czym
      siedzieć" :-)
    • Gość: Aguśka Re: Jennifer Lopez IP: *.bielsko.dialog.net.pl 31.07.03, 16:15
      A kto powiedział, że kobieta chuda jest ładna?? Mam kilku kumpli i mojego
      cudownego misiaka, którzy zgodnie twierdza, że kobieta ma być kobieca. Trzeba
      mieć się do czegoś przytulić, a ni eino same kości. Dziewczyny, polubcie
      siebie!! A tak w ogole ni ewszyscy faceci lubują się w Jenny!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka