Gość: FIFA IP: *.dip.t-dialin.net 10.08.03, 16:29 CHLOPCY CZY LUBICIE ZAROSNIETE CIPKI?JA MAM 22 LATA I NIGDY NIE GOLILAM SIE TAM...I NIE MAM ZAMIARU. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wredny matkojebca Re: DO CHLOPCOW!!!!!!!!!!! IP: *.futuro.pl 10.08.03, 16:48 Ja lubie takie i ogolone tez :)) kochane cipeczki !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FIFA Re: DO CHLOPCOW!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 10.08.03, 17:24 OJ WREDNY MATKOJEBCO.A MOZE CHCESZ SPROBOWAC??????????/ Odpowiedz Link Zgłoś
pureangel Re: DO CHLOPCOW!!!!!!!!!!! 10.08.03, 19:01 Kinia czy KKK czy co tam jeszcze, jak masz nie ogolana cipe to nie musisz sie wszystkim chwalic.Swoja droga to jak to jest w takie upaly miec gaszcz w majtach.Jak radzisz sobie z latajacymi za toba muchami, uzywasz jakichs srodkow owadobojczych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wredny matkojebca Re: DO CHLOPCOW!!!!!!!!!!! IP: *.futuro.pl 11.08.03, 01:21 A pewnie ze chce :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nie_kaz_golic_brody do durnej lajdaczki 11.08.03, 11:08 co ty za swinstwa tu wypisujesz? czy was wszystkich pogielo? sloneczko za mocno przygrzewa?? co wyscie z tego forum zrobili? jedno obrzydlistwo za drugim wrzucacie na tematy do dyskusji. jak nie anal to "nieogolone cipy" itp. wynoscie sie na czata, albo forum erotyka, bo na wymioty sie zbiera czytajac takie lajdactwa! fuj!!!! Odpowiedz Link Zgłoś