Dodaj do ulubionych

Niższy facet to chyba nieznaczy gorszy?

IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.08.03, 22:56
Jestem z niższym od siebie mężczyzną(ja 170 cm , on 165 cm)i jest mi
wspaniale .On pracuje ja sie jeszcze ucze,chcemy stworzyc wspolna
przyszlosc,ale niestety rodzice są bardzo przeciwni...nierozumiem za bardzo
dlaczego?- przeciez kazdy ma prawo do szczescia?prawda?!?Dlaczego musza
istniec takie denne stereotypy ktore pozbawiaja Cie drzwi do szczescia
milosci rozkoszy sexu....Dlaczego niżsi mezczyzni w zwiazkach z wyzszymi
kobietami sa dyskryminowani?nie potrafie odpowiedziec sobie na te
pytania.Jest mi z nim CUDOWNIE ale z drugiej strony zle poniewaz ciagle
kloce sie z rodzicami o to ze to moj zwiazek , moje zycie i szczescie...On
naprawde jest dla mnie niebem i ziemia-"wszystkim co mam".Kocham go i
niechce stracic przez rodzicow - bo oni tak sobie zycza,bo marzy im sie inna
przyszlosc dla mnie z wspaniala praca i kolesiem(ktory moze mnie tłuc
patelnia po glowie).Pomocy bo niewiem juz jak mam dotrzec do ich rozumow ze
jest mi z nim ok i chce zeby go zaakceptowali.
Obserwuj wątek
    • Gość: aaa Re: Niższy facet to chyba nieznaczy gorszy? IP: *.dip.t-dialin.net 21.08.03, 22:58
      na serio twoi rodzice sa przeciwko z powodu wzrostu???

czy jest tam cos innego. zacytuj ich argumenty
      • Gość: to ja justyna Re: Niższy facet to chyba nieznaczy gorszy? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.08.03, 23:16

Posluchaj aaa moi rodzice nigdy w zasadzie nie podali mi ostrych argumentow
        takich ktoer moglyby wzbudzic jakies domysly. tak naprawde zawsze mowili mi
        zobacz jak wy wygladacie ,jestes taka ladna po co ci ten karzel i takie
        tam...to dla mnie bardzo smutne i bolesne nawet niewiedza ze robia z siebie
        moich wrogow.Zawsze to mama gadala i zreszta gada dalej te glupoty ja jestem z
        nim juz 1.5 roku!!!i co?i nawet sie do niego nieprzyzwyczaila ze do mnie
        przychodzi itp.zreszta przychodzi jak jej niema na chacie jestesmy potajemnie
        juz zareczeni i niewiem co bedzie dalej???....
        • Gość: aaa Re: Niższy facet to chyba nieznaczy gorszy? IP: *.dip.t-dialin.net 21.08.03, 23:57
          powiedz twoim rodzicom ze jestes szczesliwa, i zapytaj co jest lepsze- nizszy
          facet czy facet ktory cie zle traktuje. jesli jestes pelnoletnia to poprostu
          daj sobie spokoj i nie przejmuj sie tym co mowiea. nie moge uwierzyc, ze mozna
          kogos nie tolerowac z powodu wzrostu
          • Gość: >>kelsi<< Do Justyny :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.03, 14:56
            hm...dziwna sprawa...mysle, ze skoro jestes juz pelnoletnia, to mozesz sobie
            pozwolic na sprzeciwienie sie rodzicom...przeciez oni nie moga ukladac ci
            zycia...moze wymarzyli sobie jakiegos swietnego macho-ziecia, ktory bedzie
            mial dwa metry i bedzie cie po gorach nosil...poza tym !5! cm to nie
            tragedia...spotykalam sie z chlopakami nizszymi ode mnie i nigdy to moim
            rodzicom nie przeszkadzalo...zeby nie bylo widac tak tej roznicy mozesz
            darowac sobie buty na koturnach lub szpilkach...i przede wszystkim - sama mysl
            o swojej przyszlosci, rodzice sa...a potem odchodza...jesli posluchasz ich rad
            i zostawisz faceta tylko przez to, ze jest od ciebie nizszy, to moze sie
            okazac, ze potem bedziesz tego zalowac i ze znienawidzisz za to wlasnie swoich
            rodzicow...ZYCZE SZCZESCIA :)
    • Gość: Wredny matkojebca Re: Niższy facet to chyba nieznaczy gorszy? IP: *.futuro.pl 22.08.03, 01:28
      Masz racje , napewno nie jest gorszy , dziwi mnie tylko fakt ze twoi rodzice
      sa innego zdania , no jesli im chodzi tylko o to , swoja droga to czlowiek nie
      powinien sie niczemu dziwic , niczemu co wystepuje w zyciu.
    • Gość: sa Re: Niższy facet to chyba nieznaczy gorszy? IP: *.tkb.net.pl 22.08.03, 02:51
      Rodzicow sie nie wybiera, na szczescie partnera tak. Nie dawaj sie rodzicom,
      nie maja racji, o czym tym bardziej swiadcza ich glupie i krzywdzace
      komentarze. Sorki, nie chce zle pisac o Twoich rodzicach. Trzymaj sie fajnego
      chlopaka i ciesz sie, ze go masz. Powodzenia!
      • Gość: ja justyna Re: Niższy facet to chyba nieznaczy gorszy? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.08.03, 14:48
        dzieki za slowa otuch napewno pomoga a zdanie innych osob o moich rodzicach
        zupelnie mnie nie interesuje poniewaz ja uwazam podobnie ze sa tacy i owacy
        ogolem zecz biorac ze sa nienormalni.
    • Gość: P I L A R Re: Niższy facet to chyba nieznaczy gorszy? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.08.03, 23:16
      niższy facet nie jest gorszy,to pewne!!! To jak się z nim czujesz zależy tylko
      od Ciebie...ja na przykład jestem wysoka (176cm) i nie wyobrażam sobie być w
      związku z niższym od siebie facetem..bo nie odpowiada mi to...ale jeśli Ty go
      kochasz i jesteś kochana to nie ma nic piękniejszego, nic nie powinno stać na
      przeszkodzie w waszym szczęściu...pozdrawiam.
    • Gość: kati Re: Niższy facet to chyba nieznaczy gorszy? IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 28.08.03, 09:32
      A ja mam troszke inny problem... Mam 170 cm, chlopak, którego poznałam - 165 cm
      (brzmi znajomo...?) Jest... najcudowniejszym, najczulszym, najbardziej
      wyrozumiałym i zaradnym czlowiekiem jakiego kiedykolwiek znalam!!! I na dodatek
      przystojnym, ale.. no własnie, wzrost. Ja uwielbiam tańczyć,ubieram się dosyć
      elegancko (czyt. szpilki, wymóg w pracy) i lubie bywac na rożnych imprezach
      (gdzie też pasują te przeklęte szpilki) i nie wiem jak sie OBOJE odnajdziemy w
      takich sytuacjach. W mniej formalnych sytuacjach mogę biegać w plaskich butach,
      ale chciabym żeby mój skarb towarzyszył mi także podczas bardziej oficjalnych
      spotkań... gubie sie w tym wszystkim...
      aha, moim rodzice nie robią przynajmniej żadnych problemów. wiedza, że
      wczesniej bylam z wysokim :P przystojniakiem, który zaczął mnie okładać
      pieściami po 3 latach znajomości...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka