Dodaj do ulubionych

bede pisać na "tematy lekkie" czekam na propozycje

11.09.03, 22:52
Obserwuj wątek
    • soczewica propozycja 11.09.03, 22:56
      1. czy nasienie dobrze działa na stan trzonowców - połykać, wypluwać, czy nie
      brać w ogóle do buzi?
      2. mój biust a mój mózg. czy duże C to równocześnie duża istota szara?
      3. stosunek przerywany a nerwica penisa
      4. prezent dla misiaczka. co kupić z okazji rocznicy pierwszego seksu?
      5. zapach napalmu o poranku, czyli jak rozpalić faceta.
      6. mężczyzna ma poranną erekcję. co ma kobieta?...
      • lara_od_demonow Re: propozycja 11.09.03, 23:00
        powiem to w twoim stylu... jesli pozwolisz. Wydaje mi sie ze brakuje ci faceta
        który by cie przerżnął. <respekt>
        • dorotka1970 Re: propozycja 11.09.03, 23:02
          lara_od_demonow napisała:

> powiem to w twoim stylu... jesli pozwolisz. Wydaje mi sie ze brakuje ci
          faceta
          > który by cie przerżnął. <respekt>

No Soczewica - a teraz udowodnij, ze nie jestes wielbladem :-))
          --------
          Swiat lubi ludzi, ktorzy lubia swiat
          • soczewica Re: propozycja 11.09.03, 23:07
            dorotka1970 napisała:

> No Soczewica - a teraz udowodnij, ze nie jestes wielbladem :-))

znaczy co? mam dla uciechy kosmopanienek zamontować sobie kamerę podłączoną do
            internetu? no wybacz, ale wystarczy mi poniżanie ezawa. ekshibicjonizm to już
            trochę za dużo.
        • soczewica Re: propozycja 11.09.03, 23:05

> powiem to w twoim stylu... jesli pozwolisz. Wydaje mi sie ze brakuje ci
          faceta który by cie przerżnął. <respekt>

napisałam gdzieś kiedyś coś takiego?
          oprócz "respect"?
          bo jeśli mi nie udowodnisz takich słów, to zacznę przypuszczać, że głodnemu
          chleb na myśli...
          • lara_od_demonow Re: propozycja 11.09.03, 23:08
            to nie byl cytat twoj... i nic ci nie bede udowadniac... (jak sama zauwazylas
            jest nawet inaczej napisane)
            • soczewica Re: propozycja 11.09.03, 23:14

> to nie byl cytat twoj... i nic ci nie bede udowadniac... (jak sama zauwazylas
              > jest nawet inaczej napisane)

moja miła, ale czy ja komukolwiek zarzucałam ogólny syndrom niedojebania? chyba
              nie. to nie jest mój tok rozumowania.
              nawet uważam to za odrobinkę prymitywne.

ale proszę bardzo, tu masz dowód, że ma mnie kto przerzynać, a a facet nad
              którym dominuję i go poniżam regularnie - istnieje. tylko uważaj, bo tam jest
              równiez dużo ciężkich, niepoprawnych politycznie tematów...

www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=16&w=7843328
              ten wątek to nie wytwór fantazji, zaręczam (niestety)
              • lara_od_demonow Re: propozycja 11.09.03, 23:18
                pozwolisz ze nie bede odpisywac, bo szkoda mojego czasu, nie bede zagłebiać
                sie w twoje filozofie zyciowe bo mnie nie krecą. pogadaj sobie z kimś o tych
                samych poglądach. uwazaj tez aby nie dopadli cie ci z animals za znęcanie
                sie...
                • soczewica Re: propozycja 11.09.03, 23:22

> pozwolisz ze nie bede odpisywac, bo szkoda mojego czasu, nie bede zagłebiać
                  > sie w twoje filozofie zyciowe bo mnie nie krecą. pogadaj sobie z kimś o tych
                  > samych poglądach. uwazaj tez aby nie dopadli cie ci z animals za znęcanie
                  > sie...

nie chodzi o filozofię życiową, i o to, żeby cię coś kręciło czy nie.
                  chciałam ci tylko w jakiś sposób udowodnić, że mam kogos od "przerzynania".

to nie od braku seksu, mój aniołku jestem taka wredna. mój egzemplarz już taki
                  jest.
                  animalsi mnie nie dopadną - ja jestem z człowiekiem, a nie z "misiaczkiem"
                  czy "koteczkiem", to nie ich działka. jeśli by mu się nie podobało, to by
                  zatarabanił do trybunału w hadze, że ktoś łamie kartę praw człowieka. ale nie
                  narzeka. nie śmie :>
    • lara_od_demonow Re: bede pisać na 'tematy lekkie' czekam na propo 11.09.03, 23:02
      a jak cie denerwuje to nie czytaj moich wątków, szkoda twojego cennego czasu
      • soczewica Re: bede pisać na 'tematy lekkie' czekam na propo 11.09.03, 23:07

> a jak cie denerwuje to nie czytaj moich wątków, szkoda twojego cennego czasu

ale twoje wątki są na samej górze a ja jestem leniwa. nie chce mi się zjeżdżać
        w dół strony.
        • lara_od_demonow Re: bede pisać na 'tematy lekkie' czekam na propo 11.09.03, 23:10
          aha, no tak, za duża pupa
          • soczewica Re: bede pisać na 'tematy lekkie' czekam na propo 11.09.03, 23:15

> aha, no tak, za duża pupa

proponuję siłownię, jesli masz coś do zarzucenia swojej pupie.
    • Gość: Richelieu* Re: bede pisać na 'tematy lekkie' czekam na propo IP: *.localdomain / 192.168.0.* 11.09.03, 23:04
      1. ja mam 15 lat, on 60. Czy nam się uda?
      2. mój chłopak ma 15 cm penisa, czy to mało?
    • dorotka1970 Re: bede pisać na 'tematy lekkie' czekam na propo 11.09.03, 23:09
      1. Jestem dziewica. I postanowilam, ze zaczekamy, az bedziemy mieli po 50 lat.
      Co zrobic, zeby wytrwac?
      2. Pomozcie - skonczyl mi sie dezodorant, a on tu bedzie za 5 minut!
      3. Zalozylismy prezerwatywe godzine pozniej niz zazwyczaj. Czy moge byc w
      ciazy?

--------
      Swiat lubi ludzi, ktorzy lubia swiat
      • lara_od_demonow Re: bede pisać na 'tematy lekkie' czekam na propo 11.09.03, 23:11
        następna grzesząca inteligencją
        • soczewica Re: bede pisać na 'tematy lekkie' czekam na propo 11.09.03, 23:15

> następna grzesząca inteligencją

lepiej grzeszyć i potem żałować, niż żałować, że się nie ma czym grzeszyć...
    • lara_od_demonow Re: bede pisać na 'tematy lekkie' czekam na propo 11.09.03, 23:24
      mam propozycje- ty dajesz mi spokoj a ja tobie
      • losiu4 Re: bede pisać na 'tematy lekkie' czekam na propo 12.09.03, 10:14

> mam propozycje- ty dajesz mi spokoj a ja tobie

Wątpię by Soczewica się poddała. To do niej niepodobne

Pozdrawiam

Losiu
        • soczewica Re: bede pisać na 'tematy lekkie' czekam na propo 12.09.03, 10:37
          losiu4 napisał:

> Wątpię by Soczewica się poddała. To do niej niepodobne
          prowokator ;-D
          ale mi też czasem się coś nudzi, wiesz. przynajmniej na jakiś czas.
          • losiu4 Re: bede pisać na 'tematy lekkie' czekam na propo 12.09.03, 10:48
            soczewica napisała:

> losiu4 napisał:

> > Wątpię by Soczewica się poddała. To do niej niepodobne

> prowokator ;-D

hehehehehe... a co trza trochę do ognia podrzucić, nie?

> ale mi też czasem się coś nudzi, wiesz. przynajmniej na jakiś czas.

wiem. Kiedyś czytywałem to forum częściej. Potem mi przeszło. A teraz znów
            przyszło, bo jak tu opuścić takie przedstawienie ;))

Pozdrawiam

Losiu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka