Dodaj do ulubionych

pieprzone odchudzanie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.03, 14:32
Nie wiem jak wy dziweczyny ale ja mam dość ile można?
Najlepsze jest to że niemal zawsze w moim przypadku nie przynosi żadnego
rezultatu!!!!! Dlato mam gdzieś te wszystkie diety!!!!! Pozdrowionka i
wytrwałości życzę:)))))))))
Obserwuj wątek
    • kalia2010 Re: pieprzone odchudzanie 22.09.03, 16:38
      nie ma sensu sie odchudzac skoro uwielbiane sa takie PULPECIKI jak J.Lo;))))))
      • 82misia Re: pieprzone odchudzanie 22.09.03, 16:40
        Jak ona jes pulpecikiem to ja juz w lustro nie patrze......... ;(((((

;-))))))))
        • kalia2010 Re: pieprzone odchudzanie 22.09.03, 19:51
          jest wielkim zmutowanym PULPETEM...zwłaszcza jej
          posladki...okropnosc..wystarczy poogladac jej kilka zdjeci to po prostu sie
          odechciewa ...FUJ!!;)))))
          • Gość: cinka Re: pieprzone odchudzanie IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.03, 20:57
            dziewczyno nie przesadzaj...
            jlo moze i ma wedlug niektorych za duza pupe, ale pomysl jak beda czuly sie
            kobietki od niej grubsze ktore czytaja twoja wypowiedz... z ktorej az kapie
            niezrozumiala nienawiscia. mi by bylo przykro.

nie sztuka byc perfekcyjnie ladna, kiedy sie taka urodzisz.
            sztuka jest byc piekna i podziwiana mimo mankamentow urody, a jlo potrafila to
            osiagnac mimo 'grubego tylka'.
            • Gość: krakowianka Re: pieprzone odchudzanie IP: *.zab.citynet.pl / 10.5.29.* 30.09.03, 19:56
              Gość portalu: cinka napisał(a):

> dziewczyno nie przesadzaj...
              > jlo moze i ma wedlug niektorych za duza pupe, ale pomysl jak beda czuly sie
              > kobietki od niej grubsze ktore czytaja twoja wypowiedz... z ktorej az kapie
              > niezrozumiala nienawiscia. mi by bylo przykro.
              >
              > nie sztuka byc perfekcyjnie ladna, kiedy sie taka urodzisz.
              > sztuka jest byc piekna i podziwiana mimo mankamentow urody, a jlo potrafila
              to
              > osiagnac mimo 'grubego tylka'.

Zgadzam się z Tobą, JLo potrafi świetnie zaprezentować nawet to co u innych
              wygląda nieładnie, a faktycznie, nie róbcie przykrości tym których pupa jest
              grubsza albo nieładna,
              co do odchudzania to trzeba naprawde duzo pracy, dieta to jeszcze nie
              wszystko, trzeba troszke poćwiczyć, pobiegać, duzo ruchu to podstawa przy
              odchudzaniu, no i najwazniejsze to niełączyć ze sobą odpowiednio różnego typu
              składników jedzonka, życze wytrwałości i powodzenia, pozdrawiam :)
    • ireen Re: pieprzone odchudzanie 22.09.03, 19:59
      Tez tak mialam,diety (choc z moja wytrwaloscia...) i zero rezultatow... Jak
      zaczelam pic zielona herbate, to od maja do wrzesnia schudlam ok.6kg jedzac
      jeszcze wiecej niz zwykle. Nie wiem, moze to zbieg okolicznosci, ale mysle, ze
      zielona herbata naprawde dobrze robi, nie tylko na odchudzanie zreszta... :)
      Pozdrawiam
      Ireen
    • Gość: diana Re: pieprzone odchudzanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.03, 19:28
      Masz racje życie jest za krótkie aby sie katować ..ja tez sie poddałam i powiem
      szczerze ze teraz bez tej mysli że musze się odchudzac itd. sama z siebie
      chudne ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka