kalia9 26.06.08, 21:54 chodzi raczej o sławnych...no i tych uwazanych za przystojnych ja nie tknęłabym przysłowiowym kijem Wentwortha Millera Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kachullcia Re: a z jakim facetem w życiu byscie sie nie prze IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.08, 22:12 a Wojewódzkim, Majewskim, z Lisem - oblechacze Odpowiedz Link Zgłoś
kalia9 Re: a z jakim facetem w życiu byscie sie nie prze 26.06.08, 22:26 no a z polskich mega obrzydliwy jest wg mnie Szymon Wydra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megrajan Re: a z jakim facetem w życiu byscie sie nie prze IP: 80.54.61.* 26.06.08, 22:43 Lis jest obleśny - popieram . Di Caprio z zagranicznych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: a z jakim facetem w życiu byscie sie nie prze IP: *.ztpnet.pl 26.06.08, 22:47 DiCaprio? Myslalem, ze ten pedalek podoba sie kazdej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka Re: a z jakim facetem w życiu byscie sie nie prze IP: *.chello.pl 27.06.08, 08:33 Jest bardzo dobrym aktorem, ale faktycznie tez nie w moim typie, jako facet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet z m2:) DiCaprio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 07:35 też gościa na początku jego kariery miałem za landrynka dla głupawych kobitek, ale to co pokazał w Infiltracji czy Krwawym diamencie.... hmmm przekonał mnie Odpowiedz Link Zgłoś
claudiass Re: a z jakim facetem w życiu byscie sie nie prze 26.06.08, 22:57 z Rubikiem Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: a z jakim facetem w życiu byscie sie nie prze 27.06.08, 09:48 claudiass napisała: > z Rubikiem ooooooooo, popieram .. haha.. nawet jakby mi cały tłum klaskał! hehe Jest wielu takich oblesniaków.. Ibisz, Wydra, Johny Depp, Keanu Reeves... i wogole wszyscy faceci "za sliczni", takie "meskie lalunie" po tytułem "zobacz, jaki jestem piekny" - tacy faceci dla mnei odpadają. Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: a z jakim facetem w życiu byscie sie nie prze 27.06.08, 11:09 Ibisz, Wydra, Johny Depp, Keanu Johny Depp???????? Keanu? ?? Co do dwóch pozostałych- pęłna zgoda Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: a z jakim facetem w życiu byscie sie nie prze 27.06.08, 15:48 idasierpniowa28 napisała: > Ibisz, Wydra, Johny Depp, Keanu > > Johny Depp???????? Keanu? ?? Co do dwóch pozostałych- pęłna zgoda no co ja zrobie, ze ani johny depp ani keanu mi sie nie podobaja.. takie chude wymoczki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaglądam tu czasem Re: a z jakim facetem w życiu byscie sie nie prze IP: *.chello.pl 27.06.08, 09:51 Rubik, Lis, Wojewódzki, Majewski, Zakościelny (nie rozumiem jego fenomenu), Mroczki :), Wiśniewski i wiele wiele innych :] a tak dla porównania jacy faceci mi się podobają to podoba mi się baaardzo młody Opania :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: a z jakim facetem w życiu byscie sie nie prze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.08, 11:49 popieram wszystkie poprzednie komentarze:) takie męskie "lalunie" podobają się może piszczącym nastolatkom... Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: a z jakim facetem w życiu byscie sie nie prze 27.06.08, 13:44 Z żadnym.Za dużo mieli partnerek wcześniej;) Odpowiedz Link Zgłoś
vivi-anne Re: a z jakim facetem w życiu byscie sie nie prze 27.06.08, 15:00 Nigdy z: -Wydrą -Wiśniewskim -Rubikiem -Mroczkami -Pazurą -Konradem -Bradem PITTEM - Danzelem Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: a z jakim facetem w życiu byscie sie nie prze 27.06.08, 16:15 vivi-anne napisała: > -Konradem Z jakim Konradem?? Chodzio o Conrado Moreno czy o kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Re: a z jakim facetem w życiu byscie sie nie przes IP: *.pai.net.pl 27.06.08, 16:36 Z tobą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghjikl Re: a z jakim facetem w życiu byscie sie nie prze IP: 195.205.202.* 27.06.08, 16:40 Artur Boruc - oblecha Odpowiedz Link Zgłoś
wredka Re: a z jakim facetem w życiu byscie sie nie prze 27.06.08, 19:11 Oni bledną przy moim sąsiedzie!!Wielki,umyty czy nie to bez różnicy ,czarne kiedyś spodnie i taki sam podkoszulek ale z plmami,włosy jak po brylantynie,czasem zakłada wytartą kurtke,klapki na niemiłosiernie biełych stopach,małe okularki na nalanej i nigdy nie uśmiechniętej tarzy-to stały element programu brrrr.Wygląda jak dawno nie prany niedzwiedz Knut Odpowiedz Link Zgłoś
catyen Re: a z jakim facetem w życiu byscie sie nie prze 27.06.08, 20:50 największym oblechem w polsce jest dla mnie zagrobelny brrr... a z zagranicznych (mimo iż bardzo cenię jego dorobek aktorski) depardieu. Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: a z jakim facetem w życiu byscie sie nie prze 27.06.08, 20:52 Depardieu dla mnie też jest okropny. Do tego stopnia że z trudem oglądam filmy z nim choć wiem, że aktorem jest dobrym... Odpowiedz Link Zgłoś
rachela25 Re: a z jakim facetem w życiu byscie sie nie prze 27.06.08, 22:56 Czak N hehe Mroczki, Wydra rzeczywiście niby fajny ale odpychający zarazem. Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: a z jakim facetem w życiu byscie sie nie prze 28.06.08, 09:02 Wydra rzeczywiście niby fajny ale odpychający > zarazem. Może przez to całowanie z foką:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: a z jakim facetem w życiu byscie sie nie prze 28.06.08, 10:38 idasierpniowa28 napisała: > Wydra rzeczywiście niby fajny ale odpychający > > zarazem. > > Może przez to całowanie z foką:))))) Zdecydowanie.. tym aktem osiagnął dno dna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet z m2:) Re: a z jakim facetem w życiu byscie sie nie prze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 07:39 A ja chciałbym się przespać z salmą hayek i penelope cruz za jednym zamachem:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megan Re: a z jakim facetem w życiu byscie sie nie prze IP: *.plock.mm.pl 28.06.08, 08:02 z Davidem Beckhamem, bleee Odpowiedz Link Zgłoś