Dodaj do ulubionych

Solcogyn na nadżerkę

IP: *.pop.e-wro.net.pl 05.10.03, 16:44
Pół roku temu jeszcze miałam nadżerkę, lekarz przepisał mi Solcogyn, takie
ampułki, które tylko on może zaaplikować, bardzo skuteczne. Ale u mnie
okazały się one za skuteczne. Lekarz przepisał mi 2 ampułki, a juz po jednej
nadżerka zniknęła, byłam mile zaskoczona.
Tylko że teraz została mi jedna ampułka, którą chętnie odsprzedam, czy ktoś
jest zainteresowany?
Obserwuj wątek
    • Gość: tkanka Re: Solcogyn na nadżerkę IP: *.necik.pl 05.10.03, 16:58
      Jaki jest sklad takiej ampulki i ile kosztuje? Szczrze mowiac nigdy nie
      slyszalam ze sa takie srodki. Sama mam nadzerke i z tego co mi lekrz mowil
      najlepiej ja usunac po pierszej ciazy przez wypalanie czy zamrazanie.
      Pozdrowka
    • Gość: Mloda Re: Solcogyn na nadżerkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.03, 18:20
      Ja przed dwoma dzniami dowiedzialam sie ze mam nadzerke.Lekarz mi zapisal
      ampulki dopochwaowe.Mam uzywac na zmiane Albothyl i Ginalgin.Czy ktoras z was
      stosowala juz te leki?
      • Gość: kali Re: Solcogyn na nadżerkę IP: 62.233.243.* 06.10.03, 15:36
        ja rowniez mam nadzerke i lekarka powiedziala, ze trzeba bedzie to zamrozic.
        nie przepisywala mi na razie rzadnych lekow. a czy mozn te ampulki
        stosowac,jezeli mam nadzerke prawdziwa? najprawdopodobniej sie z nia urodzilam
      • bibbi Re: Solcogyn na nadżerkę 11.10.03, 15:33
        Albothyl i Ginalgin a najbardziej ten drugi jak sama przeczytasz na recepcie sa
        raczej lekami przeciw grzybiczymi i przeciw pierwotniakowymi.a prawda jest,ze
        przed zabiegiem usuwania jakkolwiek nadzerki trzeba pozbyc sie zakazen.
        trzymaj sie
    • Gość: felixa Re: Solcogyn na nadżerkę IP: *.adpress.com.pl 10.10.03, 23:17
      Dwie ampulki solcogynu kosztuja ponad 70 zl. Jest to lek o wysokim stopniu
      skutecznosci. Pojawil sie na rynku niedawno, dlatego wiele osob jeszcze o nim
      nie slyszalo. Jego zaleta jest to, ze mozna go spokojnie stosowac u kobiet,
      ktore jeszcze nie rodzily, w przeciwienstwie do niektorych metod koagulacji. W
      zaleznosci od tego jak bardzo rozlegla jest nadzerka, stosuje sie jedna lub
      dwie ampulki. Zdarza sie jednak (w przypadku bardzo duzej nadzerki), ze to nie
      wystarcza i trzeba powtorzyc leczenie. Aplikacja leku jest wlasciwie bezbolesna
      (nie jest to przyjemne uczucie, ale nie boli). Caly zabieg trwa doslownie pare
      minut. Powtarza sie go (w razie potrzeby)za dwa tygodnie, najlepiej w jednym
      cyklu miesiaczkowym. Przed i po zabiegu nalezy zrobic cytologie.
      Pozdrawiam.
    • Gość: Ana Re: Solcogyn na nadżerkę IP: 213.17.239.* 12.10.03, 15:03
      Też mam nadzerkę i to podobno dosyć rozległą, lekarz przepisał mi Gymalgin,
      żeby zwalczyć zakażenia - paskudny lek, straszne sa po nim upławy. Z nadzerka
      sprawa jest dosyc skomplikowana, chcieli mi robic jakieś opatrunki, ale
      niestety wyjechałam na studia i muszę znależć lekarza na miejscu. Najgorsze
      jest ciągłe plamienie krwią, a już po stosunku - tragedia. Pozdrawiam
      wszystkich z podobnymi problemami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka