Gość: An IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.03, 14:23 Czy są tu jacyś fajni ludzie z Poznania? Co sądzicie o Starym browarze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smartienka Re: Stary Browar 26.11.03, 14:29 Stary Browar ani nie zaskakuje ani nie zachwyca ani też nie olśniewa, podobnie jak afera z nim związana... niestety to nic nowego że w Polsce nic nie może zostać zbudowane bez mniej lub bardziej dyskretnej pomocy polityków. Być może później, gdy zostanie uruchomiona tzw część artystyczna zachęci mnie to do odwiedzania, na razie to kolejny moloch gdzie można wydac kupę siana i nic nie kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWE Re: Stary Browar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.03, 17:04 Ja jestem z poznania. Ciesze sie ze powstal stary browar bo jest tam duzo fajnych sklepow ktorych w poznaniu brakowalo. A caly obiekt jako budynek tez mi sie podoba. I naprawde polecam tam wszystkim zakupy bo jest tam mnostwo sklepow w jednym miejscu !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osa Re: Stary Browar IP: *.icpnet.pl 28.11.03, 17:08 Wejdz na forum POZNAŃ, tam jest mnóstwo opinii na temat Starego Browaru! Odpowiedz Link Zgłoś