kosiek92 24.05.09, 22:13 Ludzie co wy o tym myślicie?:P Ja osobiście mam laske, ale juz normalnie nie moge... Zbliza sie lato, laski chodzą tak ubrane ze grzechem było by na nie nispojrzeć... I jak tu byc wiernym...? :P co Wy o tym sądzicie? :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monia Re: "wierność" IP: *.aster.pl 24.05.09, 22:49 myślę że spokojnie możesz zabrać wiaderko foremki łopatkę i lecieć do piaskownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
cus27 Re: "wierność" 25.05.09, 07:07 Kazdy sie gapi(baby i chlopy),i gdzie problem? Odpowiedz Link Zgłoś
just-for-fun Re: "wierność" 25.05.09, 08:39 Chyba pomyliłeś pojęcia, bo wierność, a spojrzenie na kogoś to dwie różne rzeczy. Może przeczytaj słownikową definicje wierności, może to Ci wyjaśni co nieco. Odpowiedz Link Zgłoś
best_gigi88 Re: "wierność" 25.05.09, 17:37 ...jeśli to kończy się tylko na patrzeniu, to nic grożnego...a patrz sobie do woli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadrzemiona Re: "wierność" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 22:53 Od tylko spojrzeń do niewierności długa droga :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zimnyfacet Re: "wierność" IP: *.chello.pl 28.05.09, 15:47 Hmmm, no to widzę tutaj nieścisłość. Oczywiście nie dopuszczacie, kiedy wasz facet, w waszej obecności, spojrzy sobie czasami na coś innego. Jednak widzę pełną zgodę do patrzenia - no nie wierzę. No chyba, że robicie to samo, to zupełnie usprawiedliwia waszą "łatwość" w rzekomym zaakceptowaniu tego, co napisał autor.............. Odpowiedz Link Zgłoś
ediwer Re: "wierność" 28.05.09, 21:41 Na temat wiernoscia raczej jej braku. I teraz sie przyznać- ILU tak robi?? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: "wierność" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.09, 23:39 Myślę, żę Twoja "laska" ma niezbyt fajne widoki na przyszłość.:P Odpowiedz Link Zgłoś
westalinka Re: "wierność" 01.06.09, 11:40 No ja to nie widzę przede wszystkim perspektyw dla was obojga...też nie do końca wiem co masz na myśli , czy tylko o patrzenie Ci chodzi czy może chciałbys mieć beztroskie wakacje ;] To ,że faceci zerkają to normalna sprawa ale osobiście by mnie to wkurzało gdyby robił to przy mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
swiety_76 Re: "wierność" 01.06.09, 22:50 Sądzę że dobrze, że nie mieszkasz w ciepłych krajach. Tam jest cały czas lato i laski cały czas chodzą rozebrane Odpowiedz Link Zgłoś
jano0244 Re: "wierność" 03.06.09, 11:14 Oglądanie się facetów za urodziwymi dziewczynami/kobietami jest jedynie objawem ich zdrowia. Nie ma to nic wspólnego z pojęciem wierności. Jeśli dziewczynie/kobiecie to przeszkadza, to jest oznaka problemów z jej zdrowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś jaśniej proszę IP: *.toya.net.pl 06.06.09, 01:04 nie rozumiem twojej wypowiedzi. co to znaczy "oznaką zdrowia"? na czym polega to zdrowie? czy zdrowe jest również oglądnaie się kobiet za mężczyznami? Odpowiedz Link Zgłoś
apsik87 Re: "wierność" 06.06.09, 08:21 myślę,że spokojnie możesz być lasce niewierny...bo co Ci kawałek drewna zrobi? A tak całkiem poważnie.Patrzeć każdy może i lubi.I to jest normalne.Ale jak ciągnie Cię między nogi innych...to lepiej rozstań się z tą biedną dziewczyną i jej nie krzywdź! Odpowiedz Link Zgłoś