selenia 13.12.03, 12:01 czy naprawdę w seksie ma znaczenie wielkość przyrodzenia partnera?? co to znaczy, ze jest "duży" ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kapciuszek Re: wielkość 13.12.03, 12:57 To nic nie znaczy, rozmiar musi być odpowiedni. Odpowiedz Link Zgłoś
kimmay Re: wielkość 13.12.03, 14:27 np 18 cm to jest duzy ale nie ma to znaczenia, pamietajcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: wielkość IP: *.localdomain / 213.77.25.* 13.12.03, 17:26 taki duży taki mały może fajnym być Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: wielkość 13.12.03, 18:53 jak to ktoś kiedyś ładnie napisał "nieważna różdżka a czarodziej" ... Odpowiedz Link Zgłoś
hella100 Re: wielkość 13.12.03, 23:12 Hihihihi nie znalam tego, a baaaardzo mi sie spodobalo!!! zbieram aforyzmy wszelkiej masci;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: wielkość IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.12.03, 18:57 za duży sprawia ból PAMIĘTAJCIE O TYM FACECI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I Re: wielkość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 19:21 Mysle podobnie jak poprzedniczki ze nie wazna jest wielkosc ,ktos moze miec duze przyrodzenie i byc ,,kochankiem'' do bani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triss Merigold Re: wielkość IP: *.acn.waw.pl 13.12.03, 23:43 Najważniejszy jest umiar we wszystkim, ptaszek jak orzeszek wygląda śmiesznie, za duży jest niekomfortowy, czy coś jest duże widać na pierwszy rzut oka jak ma się skalę porównawczą.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: wielkość IP: 212.14.10.* 13.12.03, 23:50 Kiedys mialam faceta z naprawde wielkim penisem i jedyne co odczuwalam to bol.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela.h@interia.pl Re: wielkość IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.03, 14:38 oczywiście że wielkosc meskiego penisa ma ogromny wplyw na seks.dotad mialam chlopakow o srednim czyli byli w stanie zadawalajacym ale kiedy ostatnio kochalam sie z chlapakiem ktoremu nic nie brakowalo a z wszystkich moich bylych kochankow wyroznil sie bardzo duzym penisem,sex byl po prostu odlotowy to byly moje "ulubione lody pistacjowe" i cos tak cudownie rozkosznego..a kim byl ten moj extra facet pod kazdym wzgledem? to byl murzyn..dziewczyny! jezeli trafi sie wam okazja z murzynem ale nie odrazu z pierwszym lepszym,ten byl przeze mnie upolowany.to byl moj nauczyciel ze szkoly jezykowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: wielkość IP: *.kobylin.sdi.tpnet.pl 14.12.03, 17:45 Myślę, że Ela ma rację. Lepiej mieć dłuższego penisa. Kobiety tylko pozornie bagatelizują długość prącia. Na pewno wolą być rżnięte solidnym kutasem. Ciekawe, czy ma dla nich znaczenie wielkość jąder? Odpowiedz Link Zgłoś
plucha Re: wielkość 15.12.03, 15:42 Gość portalu: Michał napisał(a): > Myślę, że Ela ma rację. Lepiej mieć dłuższego penisa. Kobiety tylko pozornie > bagatelizują długość prącia. Na pewno wolą być rżnięte solidnym kutasem. > Ciekawe, czy ma dla nich znaczenie wielkość jąder? Nie tyle dłuższego co grubszego. Wielkość jąder może mieć znaczenie wyłącznie wizualne, ale wiele kobiet się po prostu nie przygląda tym miejscom.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kudlata Re: wielkość IP: *.client.comcast.net 19.12.03, 00:14 taaaa powiem wam tak..moj gosc ma sredniego!ale na poczatku pewnej przyjazni z pewnym chopakiem mialam zaszczyt podziwiac jego klejnoty...i jak je pierwszy raz zobaczylam to omal sie nie rozesmialam....i a jak sie domyslacie powodem byla jego mikroskopijna wielkosc;) powazie byl stasznie maly!!a teraz nie widzialam sie z nim juz kilka miesiecy bo mieszkam w pozgranicami naszego uroczego kraju!!ktory pozdrawiam goroco!!i wiecie co chyba sie zakochalam w tym moim znajomym....ale co zrobic jak on jest tak daleko a ja niezamierzam narazie wrocic... Odpowiedz Link Zgłoś