Dodaj do ulubionych

Odszkodowania za spóźnienia pociągów

04.03.04, 20:31
Czy za spóźnienia podmiejskich też będą odszkodowania?
Ciekawe jakie będzie odszkodowanie kiedy pąciąg w ogóle nie przyjedzie, skoro
za dwie godzin opóźnienia jest cały bilet, to za brak pąciągu 24/2 * cena
biletu. :- )))
Obserwuj wątek
    • Gość: lubie pociagi nie bedzie odszkodowan IP: *.dyn.optonline.net 05.03.04, 00:08
      nie bedzie, bo PKP upadna, a nawet jak nie upadna, to kasy na odszkodowanie na
      pewno miec nie beda. poza tym, kto prywatnie kupi calutka kolej? nawet w
      stanach Amtrak jest dofinansowany z rzadowych pieniedzy. Polska narazie
      udowodnila ze potrafi niemal kazdy dobry biznes doprowadzic do ruiny przez
      rzady kolesiow, poczawszy od walesy. takze ciemno to widze.
    • Gość: czapel jeszcze zwlekajmy z restrukturyzacja PKP IP: *.jurislab / *.giurisprudenza2.unimib.it 05.03.04, 12:04
      Od dawna bylo wiadomo, ze nie sposob utrzymywac panstwowego molocha PKP i
      tysiecy jego bezsensownie zatrudnionych pracownikow, ze trzeba wprowadzic ostre
      ciecia etatow, przywilejow, zainwestowac w nowa infrastrukture i tabor i co?
      nic. z Gdanska do Warszawy jedzie sie cztery godziny. Podobna odleglosc w
      Niemczech, Francji czy Wloszech pokonuje sie w dwie, dwie i pol. Brawo dla
      panow poslow ostatnich czterech kadencji, brawo dla Solidarnosci i innych
      zwiazkow zawodowych, brawo dla kolejarzy. Strajkujcie, strajkujcie, opierajcie
      sie reformom. Za piec lat pojedziemy, mam nadzieje, szybkim pociagiem z Gdanska
      do Wwy, w dwie i pol godziny. Mamy jeszcze cztery lata, zeby cos zrobic i zeby
      byl to pociag PKP. W przeciwnym razie pojedziemy pociagiem DB albo SNCF. Ja
      powiem jedno, mi wszystko jedno. Ja chce podrozowac szybko, bezpiecznie i
      wygodnie. Jesli Polacy, jestesmy za glupi, by zrobic cos wlasnego, to
      rzeczywiscie nas Niemcy wykupia. Tylko daj Boze, zeby chcieli.
      • Gość: Piotreq Re: jeszcze zwlekajmy z restrukturyzacja PKP IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 05.03.04, 16:13
        47km katowice-rybnik dzieki przyspieszeniu połączenia mozna juz pokonac w 80min
    • Gość: k SPRYWATYZOWAC POCZTE !!! IP: *.mad.east.verizon.net 05.03.04, 23:02
      znaczek przesylki KrakowiGdansk bedzie za 5 groszy (znaczek Wachock-Suwaki 23 zlote).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka