Dodaj do ulubionych

Sukces UE z Rosją

18.11.14, 15:27
Jak wiadać, kolejne sukcesy UE z Rosją. Rubel spada, a rosja pędzi do Chin prosząc o pomoc... Czym, więcej nacików, tym, więcej ucieka do krajów azjatyckich... Kraje azjatyckie zaczynają się rozwijać, a chińczycy mogą cieszyć, ze mają lepsze zarobki. Gdy zaś Rosja stanie przeciw Chinom, to znowu USA zyskuje...

Jakby nie było zawsze traci Rosja. Gratuluje współpracy USA , UE i Chiny przeciw Putinowi i Rosji :)
Prędzej czy później Rosja upadnie przy takim podejściu do sąsiadów, a Chińczykom życzę wszystkiego dobrego. Bierzcie najlepsze umowy i najwięcej ziem jak się da :) Póki będzie Putin i takie podejście ludzi z Rosji do swoich sąsiadów to będę nawet głosował,za przyłoczeniem ziem do Chin. Nie sztuką jest rządzić, lecz mądrze rządzić, a tego Putin nie potrafi i tylko wykorzystuje jak pasożyt innych.

Korzystajcie na ich bandyckim podejściu wspólnie razem Chiny, USA i UE :)
Obserwuj wątek
    • xystos Re: Sukces UE z Rosją 20.11.14, 14:59

rzeczywiscie ****_lebioda jestes

czyzbys niewiedzial ze kazdy desperata nieobliczalny jest ?

przycisnac takiego mocniej w wysle nas wszystkich przed Oblicze Stwórcy Naszego

a w raju bedzie wsio rawno !

7
    • xystos Re: Sukces UE z Rosją 03.12.14, 18:45
      "Premier Słowacji oświadczył, że wojna w Europie Wschodniej jest nieunikniona
      Sytuacja na Ukrainie jest na tyle poważna, że już tylko zupełnie niepoprawni optymiści twierdzą, że wojna w naszej części Europy jest nierealna. Okazuje się, że świadomi zagrożenia są politycy, tylko nie zawsze przekazują takie informacji gawiedzi. Sensacyjne informacje w tym zakresie przekazał premier Słowacji, Robert Fico.
      W wywiadzie dla słowackiej gazety "Hospodarskie nowiny" Fico oświadczył, że istnieje realne ryzyko wojny na duża skalę, którą miałaby zapoczątkować eskalująca się niebezpiecznie sytuacja na Ukrainie. Zapytany o powody takich stwierdzeń oświadczył, że otrzymał na ten temat wiarygodne informacje od niemieckich polityków.
      W wywiadzie słowacki premier oświadczył między innymi, ze istnieje 70 % szans na to, że konflikt ukraiński rozleje się poza ten kraj i może dosięgnąć Słowacji i innych krajów z Europy Wschodniej. Robert Fico dodał, że nie zamierza ukrywać tych informacji przed swoimi obywatelami, którzy muszą mieć świadomość tego w jak niebezpiecznych czasach żyjemy.
      Interesująco brzmią też jego kolejne deklaracje, wedle których konflikt ukraiński to tak naprawdę pole konfrontacji USA i Rosji, a UE jest tylko pionkiem w tej grze. Polityk dodaje, że informacje o możliwej wojnie ma z wiarygodnych źródeł i trzeba to traktować bardzo poważnie."

zródlo:internet

7
      • putin_lebioda Re: Sukces UE z Rosją 04.12.14, 12:38
        xystos napisał:

>Premier Słowacji oświadczył, że wojna w Europie Wschodniej jest nieuniknion
        > a
        > Sytuacja na Ukrainie jest na tyle poważna, że już tylko zupełnie niepoprawni op
        > tymiści twierdzą, że wojna w naszej części Europy jest nierealna. Okazuje się,
        > że świadomi zagrożenia są politycy, tylko nie zawsze przekazują takie informacj
        > i gawiedzi. Sensacyjne informacje w tym zakresie przekazał premier Słowacji, Ro
        > bert Fico.

W wywiadzie słowacki premier oświadczył między innymi, ze istnieje 70 % szans n
        a to, że konflikt ukraiński rozleje się poza ten kraj i może dosięgnąć Słowacji
        i innych krajów z Europy Wschodniej. Robert Fico dodał, że nie zamierza ukrywa
        ć tych informacji przed swoimi obywatelami, którzy muszą mieć świadomość tego w
        jak niebezpiecznych czasach żyjemy.
        Interesująco brzmią też jego kolejne deklaracje, wedle których konflikt ukraińs
        ki to tak naprawdę pole konfrontacji USA i Rosji, a UE jest tylko pionkiem w te
        j grze. Polityk dodaje, że informacje o możliwej wojnie ma z wiarygodnych źróde
        ł i trzeba to traktować bardzo poważnie.

Jeśli jest nie unikniona to nic Nam do tego i nie należy siać paniki, bo to nic nie zmienia... Jeśli będzie trzeba walczyc to będzie trzeba i tyle... Putinowi wojna się należy, gdyż oni nie chce się dogadać z nikim, a jedynie dyktować warunki...
        • xystos Re: Sukces UE z Rosją 04.12.14, 13:00
          jezeli wojna bedzie to wszyscy prawdziwi slowianie
          po stronie naszej wspolnej matci slowianskiej
          do ostatniej kropli krwi walczyc bedziemy
          ja jestem prawdziwym stóprocentowym slowianinem

na pochybel jewrejom i germancom !

7
          • putin_lebioda Re: Sukces UE z Rosją 04.12.14, 13:19
            Co to za słowianie, którzy zapomnieli o tradycjach słowiańskich i mają prawie indoeuropejczyka za władce... Putin przecież jest z Gruzji, a więc można podejrzewać, ze jest indoeuropejczykiem. ..

My nie walczymy, ze słowianami, lecz z Waszym władcą, który morduje słowiańskich dziennikarzy,a sprzedaje ziemie chińczykom... Po co Wam taki władca, który słowiańskich ziem, nie potrafi utrzymać i oddbiera innym braciom? Mało tego morduje słowiańskich dziennikarzy i zamiast z Europą to z Azją się dogaduje...

To nie brać, lecz zerwane więzi słowiańskie, które wciąż pokutują w tym, ze historii słowian nie chcecie pokazać słowianom... Wstydzicie się własnej kultury, a mówicie o braciach słowianach :)
            • xystos Re: Sukces UE z Rosją 04.12.14, 13:50
              Panie_Lebiodo

z Putina taki azjata jak z Pana Polak

Ja panie kochaniutki jewreja przez dziesiec serwerow
              i tylez proxy wyczuje
              dziadek moj byl selekcjonerem w A......tz i dar ten mam w genach moich !

ZEN
              • putin_lebioda Re: Sukces UE z Rosją 04.12.14, 17:31
                xystos napisał:

> Panie_Lebiodo
                >
                > z Putina taki azjata jak z Pana Polak
                >
                > Ja panie kochaniutki jewreja przez dziesiec serwerow
                > i tylez proxy wyczuje
                > dziadek moj byl selekcjonerem w A......tz i dar ten mam w genach moich !
                >
                Szkoda mi czasu na rozmowę z takimi płotkami jak ty, które kicają na rozkaz Putina, bo boją się decydować same o swoim losie i potrzebują wybawce ich życia w jego postaci :) Niewolnicy rozkazu i własnego gniewu :)
                • xystos Re: Sukces UE z Rosją 04.12.14, 20:09
                  Panie Lebioda,pan mi nieublizac bo ja zadna ploc niejestem
                  jestem niespotykanie dobrym czlowiekiem ale i ja potrafie
                  sie zezlic

a teras wypijmy za Cara Boga i Rodinu

7
                  • xystos Re: Sukces UE z Rosją 07.01.15, 13:23
                    zatrudnimy duzo dobrych murarzy-betoniarzy
                    bedziemy budowac nowy mur - Mur Slowianski
                    wzdluz zachodniego brega Laby/Elbe i wzdluz
                    grzbietu Sudetów

kolej w polsce tez bedzie wygodniejsza-szersze tory i wagony !
                    • xystos Re: Sukces UE z Rosją 08.01.15, 15:42
                      polish.ruvr.ru/

posluchajtie jak Rosjanie martwia sie propaganda neoGöbelsowska

a wy,juz rabanke i kartoszki sprawili ?
                      jablokow u was toze ?
    • xystos Re: Sukces UE z Rosją 14.01.15, 09:42

cieszycie sie jeszcze z Uni ? ze jeszcze jestescie Europejczykami ?

.. najpaskudnie miau bedzie ostatni prezydent tej poczwary geo-politycznej
      jako grabarz tejze !

ZEN
      • putin_lebioda Re: Sukces UE z Rosją 21.02.15, 19:38
        Putin podobno od sankcji płacze, bo zablokowali mu kartę w play i nie może rozmawiać bez granic :P

Gratuluje Ci przeżywania co miesiąc prawdy, ze Rosja jest słaba :) Czyżby strach w zwolenniku Rosji zagościł? :)
    • xystos Re: Sukces UE z Rosją 26.06.15, 09:17

WIRTSCHAFT GRIECHENLAND-KRISE
      Merkel erklärt Samstag zum Tag der Entscheidung

www.welt.de/wirtschaft/article143100315/Merkel-erklaert-Samstag-zum-Tag-der-Entscheidung.html

.. cus cienko z tymi zwyciestwami EU

ZEN
    • stanczyk-5 Re: Sukces UE z Rosją 28.06.15, 08:19

..he he,A.Hitler tez wygral z Aliantami ?

z jakiego kolchozu bylo/jest latwiej wyjsc ?

z CCCP ?

czy tez z EU ?

Jeżeli, co daj Boże, Bóg jest - to chwała Bogu.
      Ale jeżeli, co nie daj Boże, Boga nie ma - to niech nas ręka Boska broni...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka