Gość: Stuyckens (Belgia) Re: Jest porozumienie! Unia zgodziła się na żądan IP: *.163-136-217.adsl.skynet.be 13.12.02, 20:01 ciesze sie, ze Polska jest teraz w Unii. To bardzo dobrze dla nas. Mam nadzieje, ze pojdziemy dalej. Gratuluje Pana Millera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heinz Re: Jest porozumienie! Unia zgodziła się na żądan IP: *.dip.t-dialin.net 13.12.02, 20:05 Gość portalu: Stuyckens (Belgia) napisał(a): > ciesze sie, ze Polska jest teraz w Unii. To bardzo dobrze dla nas. > Mam nadzieje, ze pojdziemy dalej. Gratuluje Pana Millera. Dla twojej Belgii??Teraz masz jeszcze dobrze.Ale wiesz,ze Polacy to cwaniacy? I w tym systemie zachodnim maja przewage? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Jest porozumienie! Unia zgodziła się na żądan IP: *.ny5030.east.verizon.net 13.12.02, 21:24 Gość portalu: Heinz napisał(a): > Gość portalu: Stuyckens (Belgia) napisał(a): > > > ciesze sie, ze Polska jest teraz w Unii. To bardzo dobrze dla nas. > > Mam nadzieje, ze pojdziemy dalej. Gratuluje Pana Millera. > > > Dla twojej Belgii??Teraz masz jeszcze dobrze.Ale wiesz,ze Polacy to cwaniacy? > I w tym systemie zachodnim maja przewage? Maja przewage na swoja niekorzysc. Jakby Polacy byli tacy cwani to powinni wynegocjowac 100% doplat dla rolnikow i inne rzeczy. POlska to polowa ludnosci i polowa obszaru wszystkich krajow kandydujacych do Unii a dostaniemy tylko niewielki procent. Smiechu warte to cwaniactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: west BRAWO BRAWO BRAWO !!! IP: *.chorzow.sdi.tpnet.pl 13.12.02, 20:03 ...Miller zrobił to co do nirgo należało ...tym razem sie spisał..;) dzisiaj pijemy ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alexander Koller Re: BRAWO BRAWO BRAWO !!! IP: *.univie.ac.at / *.9.14.univie.teleweb.at 13.12.02, 20:07 No, ja tez pije!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fritz Re: BRAWO BRAWO BRAWO !!! IP: *.solnet.ch 13.12.02, 22:24 Gość portalu: Alexander Koller napisał(a): > No, ja tez pije!!!!!! Stary byku, ty zawsze pijesz Prost Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: BRAWO BRAWO BRAWO !!! IP: *.ny5030.east.verizon.net 13.12.02, 21:25 Gość portalu: west napisał(a): > ...Miller zrobił to co do nirgo należało ...tym razem sie > spisał..;) dzisiaj pijemy ;p chyba z rozpaczy..te warunki to Hanba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alexander Koller WITAM!!! IP: *.univie.ac.at / *.9.14.univie.teleweb.at 13.12.02, 20:06 Wiem ze trzeba jeszcze czekac na zgode polskiego parlamentu i na glosowanie polskiego ludu - jednak chce juz teraz gratulowac i witac Polske w Unii Europejskiej! Pozdrowienia z Wiednia! Alexander Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boss Re: Jest porozumienie! Unia zgodziła się na żądan IP: *.dial.tor1.sprint-canada.net 13.12.02, 20:06 BRAWO! Polska powraca do swojej kolebki. Gratulacje dla wszystkich, nawet tych "przeciw".Zaczyna się nowa era w historii Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Jest porozumienie! Unia zgodziła się na żądan IP: *.ny5030.east.verizon.net 13.12.02, 21:26 Gość portalu: boss napisał(a): > BRAWO! Polska powraca do swojej kolebki. Gratulacje dla wszystkich, > nawet tych "przeciw".Zaczyna się nowa era w historii Polski. Podbijanie Dzikiego Wschodu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyber!us CZ i HU zostawiły nas na lodzie, a my lut w lód! :) IP: *.tpnet.pl / *.olesnica.sdi.tpnet.pl 13.12.02, 20:07 Brawo. Nie przepadam za ruchem lewostronnym (bez skojarzeń ;) ale chyba mamy powody być zadowoleni, a może nawet dumni z naszych negocjatorów?! Tym bardziej, że tak właśnie na ich temat wypowiadają się premierzy państw Unii. Wiadomo, że robili dla siebie, ale i dla nas - tak 3mać! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbara Re: Jest porozumienie! Unia zgodziła się na żądan IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.02, 20:08 Hurra, niech żyją negocjatorzy! Ja się cieszę, a moje dziecko ma przyszłość lepsza niż moja:-) Brawa! Pokazaliśmy, że potrafimy wytrzymać dłużej niż unijni spece od negocjacji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Jest porozumienie! Unia zgodziła się na żądan IP: *.ny5030.east.verizon.net 13.12.02, 21:28 Gość portalu: barbara napisał(a): > Hurra, niech żyją negocjatorzy! Ja się cieszę, a moje dziecko ma > przyszłość lepsza niż moja:-) Brawa! Pokazaliśmy, że potrafimy > wytrzymać dłużej niż unijni spece od negocjacji! Cieszysz sie jak glupi z baterejki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lekarz Re: Jest porozumienie! Unia zgodziła się na żądan IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.12.02, 06:41 Gość portalu: barbara napisał(a): > Hurra, niech żyją negocjatorzy! Ja się cieszę, a moje dziecko ma > przyszłość lepsza niż moja:-) Brawa! Pokazaliśmy, że potrafimy > wytrzymać dłużej niż unijni spece od negocjacji! Zycze pani szczerze wszystkiego najlepszego na nowej drodze. Takiej naiwnosci nie spotyka sie czesto u ludzi doroslych, nawet w starczym wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jer z Tworkow Re: Jest porozumienie! Unia zgodziła się na żądan IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.12.02, 20:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Jest porozumienie! Unia zgodziła się na żądan IP: *.bratniak.krakow.pl 13.12.02, 20:09 HIP HIP HURA. BRAWO DLA POLSKIEGO RZĄDU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Jest porozumienie! Unia zgodziła się na żądan IP: 217.153.25.* 13.12.02, 20:10 Brawa dla Leszka Millera. Myślę, że czas na gratulacje dla rządu, bez względu na polityczne symaptie. Myślę, że tacy jak Lech Kaczyński powinni uznać sukces i nie grozić juz podjudzaniem przeciw Unii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyber!us psy oczywiście będą szczekać... ale to ich prawo IP: *.tpnet.pl / *.olesnica.sdi.tpnet.pl 13.12.02, 20:17 > Brawa dla Leszka Millera. Myślę, że czas na gratulacje dla... Uważam podobnie. Zaczynają mnie irytować kwękania co bardziej agresywnych (notabene w żałosny sposób) polityków prawicy typu choćby wytargane na Jasia indywiduum z LPR. Nie obchodzi mnie kto skąd w polityce pochodzi pod warunkiem, że wykonuje dobrą robotę - a nasi negocjatorzy najwyraźniej spisali się na medal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: psy oczywiście będą szczekać... ale to ich pr IP: *.ny5030.east.verizon.net 13.12.02, 21:29 Gość portalu: cyber!us napisał(a): > > Brawa dla Leszka Millera. Myślę, że czas na gratulacje dla... > > Uważam podobnie. Zaczynają mnie irytować kwękania co bardziej > agresywnych (notabene w żałosny sposób) polityków prawicy typu > choćby wytargane na Jasia indywiduum z LPR. Nie obchodzi mnie > kto skąd w polityce pochodzi pod warunkiem, że wykonuje dobrą > robotę - a nasi negocjatorzy najwyraźniej spisali się na medal! Idz sie wypaluj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyber!us ficino fallucio IP: *.tpnet.pl / *.olesnica.sdi.tpnet.pl 13.12.02, 23:08 Gość portalu: ficino napisał(a): > Idz sie wypaluj. Rozumiem, że tak zarabiasz na życie? Były zomowiec, który wyemigrował do Stanów podając się za prześladowanego?? Spadaj, żaden pierdziel z drugiego końca świata nie będzie mówić mi co w _moim_ (nie, nie twoim, ty już się przyznałeś w innym poście jaki z ciebie kutafon) kraju ma się dziać. Siedź sobie w tej Ameryce jak ci dobrze i proszę - nie wracaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FICINO Re: ficino fallucio IP: *.ny5030.east.verizon.net 14.12.02, 02:07 Gość portalu: cyber!us napisał(a): > Gość portalu: ficino napisał(a): > > > Idz sie wypaluj. > > Rozumiem, że tak zarabiasz na życie? Były zomowiec, który wyemigrował do > Stanów podając się za prześladowanego?? Spadaj, żaden pierdziel z drugiego > końca świata nie będzie mówić mi co w _moim_ (nie, nie twoim, ty już się > przyznałeś w innym poście jaki z ciebie kutafon) kraju ma się dziać. Siedź > sobie w tej Ameryce jak ci dobrze i proszę - nie wracaj! Wystarczy mi widywac w mediach amerykanskich prezydenta Kwasniewskiego. Od razu czlowiekowi wstyd ze jest sie Polakiem. Nie wiem czy calowanie dloni prezydenta Busha jest jakas "nowa tradycja" w polityce zagranicznej panstwa polskiego . Jak to sie mowi jaki pan taki kram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fritz Re: psy oczywiście będą szczekać... ale to ich pr IP: *.solnet.ch 13.12.02, 22:34 Gość portalu: cyber!us napisał(a): > > Brawa dla Leszka Millera. Myślę, że czas na gratulacje dla... > > Uważam podobnie. że wykonuje dobrą > robotę - a nasi negocjatorzy najwyraźniej spisali się na medal! Cyberus, jestes mlody i nie ogladasz kryminalow: Wtedy bys znal jedna scene: Dobry Policjant - Zly Policjant. Rozumiesz? A dlaczego jestes mlody? W tego rodzajy grze komunisci byli naprawde mistrzami. No i wystapienie zostalo bardzo pieknie zainscenowane. Punkt jest, ze jak na razie Polaska dostala bardzo malo.( Nie ma mleka, nie ma doplat do zyta. Bankructwo chlopow bardzo prawdopodobne, a z cala pewnoscia nie maja najmniejszej szansy na rozwoj!) Mam nadzieje, ze sie myle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyber!us Re: psy oczywiście będą szczekać... ale to ich pr IP: *.tpnet.pl / *.olesnica.sdi.tpnet.pl 13.12.02, 23:12 Gość portalu: fritz napisał(a): > zainscenowane. Punkt jest, ze jak na razie Polaska dostala > bardzo malo.( Nie ma mleka, nie ma doplat do zyta. Bankructwo > chlopow bardzo prawdopodobne, a z cala pewnoscia nie maja > najmniejszej szansy na rozwoj!) Mam nadzieje, ze sie myle. O ile wiem, to kwota (limit?) mleka to wlasnie jeden z naszych głównych postulatów, który został przyjęty (kwotę nam zwiększono). No i zwiększono dopłaty do rolnictwa. Co prawda to i tak z naszej kieszeni hehe ale na taką finansową "utratę suwerenności" niestety z założenia godzimy się przystępując do Unii.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aya.rl Re: Jest porozumienie! Unia zgodziła się na żądan IP: *.nycmny1.elnk.dsl.genuity.net 13.12.02, 20:10 leszek miller polski bloomberg alleluja !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SUPER Re: Jest porozumienie! Unia zgodziła się na żądan IP: *.bratniak.krakow.pl 13.12.02, 20:11 BRAWO DLA POLSKIEGO RZĄDU-GIERTYCH I MACIERWICZ NA MADAGASKAR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOBO Re: Jest porozumienie! Unia zgodziła się na żądan IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.12.02, 21:29 Gość portalu: SUPER napisał(a): > BRAWO DLA POLSKIEGO RZĄDU-GIERTYCH I MACIERWICZ NA MADAGASKAR NIECH ZABIORA TEZ OJCZULKA DYREKTORA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Jest porozumienie! Unia zgodziła się na żądan IP: *.ny5030.east.verizon.net 13.12.02, 21:31 Gość portalu: SUPER napisał(a): > BRAWO DLA POLSKIEGO RZĄDU-GIERTYCH I MACIERWICZ NA MADAGASKAR Juz gdzies slyszalem te hasla...Syjonisci na Syjon itp...przestan szczekac faszysto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOBO Re: Jest porozumienie! Unia zgodziła się na żądan IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.12.02, 21:34 PO JEZYKU PELNYM MILOSCI POZNAJE ZE JESTES Z LPR-U Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FICINO Re: Jest porozumienie! Unia zgodziła się na żądan IP: *.ny5030.east.verizon.net 14.12.02, 02:10 Gość portalu: LOBO napisał(a): > PO JEZYKU PELNYM MILOSCI POZNAJE ZE JESTES Z LPR-U JAWOHL! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Jest porozumienie! Unia zgodziła się na żądan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.02, 22:38 Gość portalu: ficino napisał(a): > Gość portalu: SUPER napisał(a): > > > BRAWO DLA POLSKIEGO RZĄDU-GIERTYCH I MACIERWICZ NA MADAGASKAR > Juz gdzies slyszalem te hasla...Syjonisci na Syjon > itp...przestan szczekac faszysto. Kolega od Madagaskaru chyba byl chory na paru lekcjach histori i nie wie co pieprzy sobie do glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
hokusai Re: Jest porozumienie! Unia zgodziła się na żądan 13.12.02, 20:13 Super, super, super! Ja tez sie ogromnie ciesze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Jest porozumienie! Unia zgodziła się na żądan IP: *.chello.pl / *.chello.pl 13.12.02, 20:13 Wspaniała wiadomość! Gratulacje dla polskiego rządu i polskich negocjatorów! Mam nadzieję, że przybędzie teraz zwolenników Unii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thorgal Re: Jest porozumienie! Unia zgodziła się na żądan IP: *.mcc.ac.uk 13.12.02, 20:17 Ja sie naprawde ciesze... Teraz musimy dac z siebie wszystko w referendum. Pozdrawiam europejskich negocjatorow - Niemcy, Dania i reszta - dziekuje. Student z Manchesteru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ironlord Re: Jest porozumienie! Unia zgodziła się na żądan IP: *.lodz.gazeta.pl 13.12.02, 20:23 Dzis jest wyjatkowy dzien, i miejmy nadzieje ze tej szansy Polacy nie zaprzepaszcza. Nie powinnismy juz miec kompleksow wobec innych narodów Europy Zachodniej, teraz kiedy wreszcie powrocilismy do Europy, kiedy wreszcie zrzucilismy kajdany Jalty. Apeluje do wszystkich !!! Wykorzystajmy ta szanse i pracujmy wspolnie na rzecz dobra ogolu i Polakow, opowiedzmy sie za Unia i stworzmy sile rownowazna USA, jako zjednoczeni Europejczycy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PABLO Re: Jest porozumienie! Unia zgodziła się na żądan IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.02, 20:27 Gość portalu: ironlord napisał(a): > Dzis jest wyjatkowy dzien, i miejmy nadzieje ze tej szansy > Polacy nie zaprzepaszcza. Nie powinnismy juz miec kompleksow > wobec innych narodów Europy Zachodniej, teraz kiedy wreszcie > powrocilismy do Europy, kiedy wreszcie zrzucilismy kajdany > Jalty. Apeluje do wszystkich !!! Wykorzystajmy ta szanse i > pracujmy wspolnie na rzecz dobra ogolu i Polakow, opowiedzmy sie > za Unia i stworzmy sile rownowazna USA, jako zjednoczeni > Europejczycy. Niestety raczej nie będziesz miał okazji popracowac bezrobocie wzrośnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Jest porozumienie! Unia zgodziła się na żądan IP: *.ny5030.east.verizon.net 13.12.02, 21:39 Gość portalu: ironlord napisał(a): > Dzis jest wyjatkowy dzien, i miejmy nadzieje ze tej szansy > Polacy nie zaprzepaszcza. Nie powinnismy juz miec kompleksow > wobec innych narodów Europy Zachodniej, teraz kiedy wreszcie > powrocilismy do Europy, kiedy wreszcie zrzucilismy kajdany > Jalty. Apeluje do wszystkich !!! Wykorzystajmy ta szanse i > pracujmy wspolnie na rzecz dobra ogolu i Polakow, opowiedzmy sie > za Unia i stworzmy sile rownowazna USA, jako zjednoczeni > Europejczycy. CO ty bredzisz? Europa nie jest w stanie dogonic Ameryki nawet jesliby chciala to zrobic. W europie polska byla zawsze takze nie bylo skad wracac. Chyba ze masz na mysli komunistow nie rzadko z rodowodem azjatyckim. Wystarczy tylko popatrzec na kwadratowe glowy i skosne oczy a juz widac ze ktos wysoko postawiony w hierarchii rzadowej. Tak to juz w Polsce jest ze im gorzej sie dzieje tym lepsze wyniki w sondazach. CZy nie jest farsa ze 90% popiera Geremka a tylko 1% na niego glosuje? Moze mi ktos ten polski FENOMEN wytlumaczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Gratulacje dla służb specjalnych IP: *.lomza.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.02, 20:14 Coś mi się wydaje że bez działań naszego wywiadu Miller by tak ostro sobie nie pograł. Odpowiedz Link Zgłoś
janior Re: Jest porozumienie! Unia zgodziła się na żądan 13.12.02, 20:14 POLSKA JEST WIELKA !!! Oni musieli przystać na nasze postulaty. Teraz każdy wie, że z Polską trzeba się liczyć, że Polacy są silni i nie dadzą sobie w kasze dmuchać. ps. Pamiętajmy jednak co zdarzyło się 21 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Garet Jax SPISEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.02, 20:15 Podobno to, że wchodzimy do UE to spisek Niemiec - jak już wejdziemy, to tak nas podpuszczą, żebyśmy oddali im "ich" ziemię. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia R. Re: SPISEK IP: 62.89.73.* 13.12.02, 20:22 Gość portalu: Garet Jax napisał(a): > Podobno to, że wchodzimy do UE to spisek Niemiec - jak już > wejdziemy, to tak nas podpuszczą, żebyśmy oddali im "ich" > ziemię. Ja widze spisek w upublicznianiu ponurych ogryzkow mysli ofiar przewleklego naduzywania trunkow i unikania lektur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FiciNo Re: SPISEK IP: *.ny5030.east.verizon.net 14.12.02, 23:27 Gość portalu: Garet Jax napisał(a): > Podobno to, że wchodzimy do UE to spisek Niemiec - jak już > wejdziemy, to tak nas podpuszczą, żebyśmy oddali im "ich" > ziemię. > :) I tak na rozszerzeniu unii zyskaja najweiecej Niemcy jako najwiekszy producent z Unii...polska ziemia to tylko maly bonus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krisqu071 Re: Jest porozumienie! Unia zgodziła się na żądan IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.02, 20:21 Udalo sie.Uff!!! Moze eraz gdy glowny argument euro-sceptykow ponosi w duzej mierze porazke ludzie zrozumieja ze procz tej krotkowzrocznej wizji opartej tylko o kase dzisiejszy dzien nalezy odczytywac jako zaproszenie Polski i Polakow jako Polske i Polakow do grona panstw ucywilizowanych. Ja sie bardzo ciesze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t. Re: Jest porozumienie! Unia zgodziła się na żądan IP: *.cyb.ar.wroc.pl 13.12.02, 20:47 Gość portalu: Krisqu071 napisał(a): > Udalo sie.Uff!!! ludzie zrozumieja ze procz tej > krotkowzrocznej wizji opartej tylko o kase dzisiejszy dzien > nalezy odczytywac jako zaproszenie Polski i Polakow jako Polske > i Polakow do grona panstw ucywilizowanych. > Ja sie bardzo ciesze!!! Kochani eurosceptycy i euroentuzjasci! Podobnie jak mój przedmówca ciesze sie, jak dawno sie nie cieszylem. Moim zdaniem w tym wszystkim nie chodzi o izoglukoze i kilka euro wiecej lub mniej, tylko o szanse jaka mamy przed soba. Nareszcie ja mamy! My i nastepne pokolenia Polakow. W UE liczy sie praca i umiejetnosci, wiec w czym problem? Jasne reguly gry, ktorych nasze biedne i skolatane przez historie panstwo nie bylo w stanie z siebie wydac. Warto chyba w wspomniec na koniec, zwlaszcza dzisiaj, o ludziach ktorzy rozpoczeli w sierpniu 80 r., to co sie dzisiaj stalo. Jakos nikt dotychczas o tym nie wspomnial, wiec na mnie padlo. Pozdrawiam wszystkich!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FiCino Re: Jest porozumienie! Unia zgodziła się na żądan IP: *.ny5030.east.verizon.net 14.12.02, 23:39 Gość portalu: Krisqu071 napisał(a): > Udalo sie.Uff!!! Moze eraz gdy glowny argument euro-sceptykow > ponosi w duzej mierze porazke ludzie zrozumieja ze procz tej > krotkowzrocznej wizji opartej tylko o kase dzisiejszy dzien > nalezy odczytywac jako zaproszenie Polski i Polakow jako Polske > i Polakow do grona panstw ucywilizowanych. > Ja sie bardzo ciesze!!! Jak sie mieszka lub korzenie sie ma w jednym z krajow wspolnoty niepodleglych panstw i do tego z tej azjatyckiej czesci to nic dziwnego ze jest potrzeba aby taka osobe lub grupe ucywilizowac. Cywilizacja europejska opiera sie na etyce greckiej, prawie rzymskim i chrzescijanstwie takze z mojego punktu widzenia nie ma takiej potrzeby aby cywilizowac Polske i Polakow. Fundamenty pod cywilizacje zostaly polozone dawno temu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Jest porozumienie! Unia zgodziła się na żądan IP: proxy / 192.168.10.* 13.12.02, 20:22 Może być fajnie, ale trzeba uważać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PABLO Re: Jest porozumienie! Unia zgodziła się na żądan IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.02, 20:37 Gość portalu: Greg napisał(a): > Może być fajnie, ale trzeba uważać A na co? Ewentualnie na kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FiCino Re: Jest porozumienie! Unia zgodziła się na żądan IP: *.ny5030.east.verizon.net 14.12.02, 23:41 Gość portalu: PABLO napisał(a): > Gość portalu: Greg napisał(a): > > > Może być fajnie, ale trzeba uważać > A na co? Ewentualnie na kogo? np na terrorystow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PABLO Re: Jest porozumienie! Unia zgodziła się na żądan IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.02, 08:59 Gość portalu: FiCino napisał(a): > Gość portalu: PABLO napisał(a): > > > Gość portalu: Greg napisał(a): > > > > > Może być fajnie, ale trzeba uważać > > A na co? Ewentualnie na kogo? > np na terrorystow. Na ekoterrorystów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Jest porozumienie! Unia zgodziła się na żądan IP: *.ny5030.east.verizon.net 15.12.02, 21:50 Gość portalu: PABLO napisał(a): > Gość portalu: FiCino napisał(a): > > > Gość portalu: PABLO napisał(a): > > > > > Gość portalu: Greg napisał(a): > > > > > > > Może być fajnie, ale trzeba uważać > > > A na co? Ewentualnie na kogo? > > np na terrorystow. > Na ekoterrorystów? Wszystko jedno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macunaima Re: Jest porozumienie! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 13.12.02, 20:22 Jest jak jest, ale w UE jest najsdrozsze mleko swiata. Cytat: "Tymczasem zdaniem unijnych źródeł powiększenie limitu produkcji mleka kosztuje słono unijną kasę - 1 mln litrów mleka więcej w ramach kwoty więcej to ok. 200 mln euro". Literek od laciatej za 800 zl. No, no! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PABLO Re: Jest porozumienie! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.02, 20:26 Gość portalu: macunaima napisał(a): > Jest jak jest, ale w UE jest najsdrozsze mleko swiata. > Cytat: "Tymczasem zdaniem unijnych źródeł powiększenie limitu > produkcji mleka kosztuje słono unijną kasę - 1 mln litrów mleka > więcej w ramach kwoty więcej to ok. 200 mln euro". Literek od > laciatej za 800 zl. No, no! Takie banialuki to wypisuja nasi pożal sie Boże dziennikarze nie odrózniajacy ara od hektara litra od hektolitra i miliona od miliaerda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Jest porozumienie! IP: *.dip.t-dialin.net 13.12.02, 20:29 Moze nareszcie skoncze sie meczyc z ta zielona karta :-) Pozdrowienia z Bonn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smyk Re: Jest porozumienie! IP: 142.166.170.* 13.12.02, 20:31 Perfect! Jestem zadowolony ze negocjacje prowadzilin SLD'owcy. Pomimo notorycznych krytyk nie wyobrazam sobie co by sie tam dzialo gdyby negocjacje prowadzil z Unia np. pan Czarnecki! Pamietacie go? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PABLO Re: Jest porozumienie! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.02, 20:33 Gość portalu: smyk napisał(a): > Perfect! > Jestem zadowolony ze negocjacje prowadzilin SLD'owcy. Pomimo > notorycznych krytyk nie wyobrazam sobie co by sie tam dzialo > gdyby negocjacje prowadzil z Unia np. pan Czarnecki! Pamietacie go? Cieszysz sie że przerżniecie referendum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Jest porozumienie! IP: *.chello.pl 13.12.02, 20:41 Pablo, zacięła Ci się płyta ? Już chyba trzeci raz czytamna tej stronie , że przerżniemy referendum. Nie, nie przerżniemy! Wygramy je, na przekór takim jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PABLO Re: Jest porozumienie! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.02, 20:48 Gość portalu: Marcin napisał(a): > Pablo, > zacięła Ci się płyta ? Już chyba trzeci raz czytamna tej stronie , że > przerżniemy referendum. Nie, nie przerżniemy! Wygramy je, na przekór takim jak > Ty. Na tych warunkach nigdy go nie wygracie! Bardzo dziękuję za ułatwienie nam roboty! Miałbym prawdziwy problem aby przekonywać rolników do głosowania przeciw przy 100% dopłatach i wysokich kwotach. Teraz to pestka! sami sobie policza! Pokolenie 80 nie wygra referendum: za malo was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Jest porozumienie! IP: *.chello.pl 13.12.02, 20:52 Gość portalu: PABLO napisał(a): > Miałbym prawdziwy problem aby przekonywać rolników do głosowania > przeciw przy 100% dopłatach i wysokich kwotach. Teraz to pestka! sami sobie > policza! Policzą, o ile będą mieli więcej pieniędzy, będąc w UE, a o ile mniej, nie będąc w niej. A może masz jakieś tajne źródła, aby zrekompensować rolnikom utratę tego, co im moze dać UE ? >Pokolenie 80 nie wygra referendum: za malo was. Ja to akurat pokolenie 70 :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PABLO Re: Jest porozumienie! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.02, 22:11 Gość portalu: Marcin napisał(a): > Gość portalu: PABLO napisał(a): > > > Miałbym prawdziwy problem aby przekonywać rolników do głosowania > > przeciw przy 100% dopłatach i wysokich kwotach. Teraz to pestka! sami sobi > e > > policza! > > > Policzą, o ile będą mieli więcej pieniędzy, będąc w UE, a o ile mniej, nie > będąc w niej. A może masz jakieś tajne źródła, aby zrekompensować rolnikom > utratę tego, co im moze dać UE ? Raz na zawsze chciałbym skonczyć te hucpę z dawaniem przez UE. To nasze pieniadze wędruja do Brukseli i otzrymujemy je z powrotem w formie rozmaitych dopłat itp. I to sie nazywa UE finansuje. Mozemy robić to samo bez UE z taka sama katastrofa budżetową jak będąc w UE. > > > >Pokolenie 80 nie wygra referendum: za malo was. > > Ja to akurat pokolenie 70 :-))) Tak ale na poziomie 80 ;-)))) Jestes po prostu wiecznie mlody. Nie ale to jest komplement. serio! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Jest porozumienie! IP: *.student.harvard.edu 13.12.02, 20:56 Przy 50 % doplat, tak naprawde beda mieli 100 procent, bo sila nabywcza euro w Polsce jest dwa razy wyzsza niz w Europie Zach. Tak wiec akurat rolnicy, szczegolnie Ci, ktorzy za bardzo i tak nie produkuja na rynek i malo ich obchodzi konkurencja, najwyrazniej na Unii skorzystaja, przyjajmniej jesli chodzi o najblizsze lata. Przeciez juz od 2004 beda dostawali bardzo realne doplaty, i to niezaleznie od tego, co produkuja, ile, i czy w ogole produkuja. Oczywiscie dla malego gospodarstwa (bo doplaty beda od powierzchni)nie beda to znowu wielkie pieniadze, ale porownywalne z dodatkowym polskim swiadczeniem socjalnym, a biorac pod uwage, ze tak wielu rolnikow juz teraz zyje glownie z rent i zasilkow, sa to znaczace pieniadze, ktore moga poprawic ich los. Mam tylko nadzieje, ze dobrze je wykorzystaja, czyniac jakies inwestycje albo przede wszystkim ksztalcac swoje dzieci, to wtedy pozytek z tych pieniedzy bedzie najwiekszy. Ogolnie rzecz biorac, rolnicy beda wszyscy na plus, choc jedni bardzo, inni tylko troche. Mowia to ostatnio wszyscy polscy eksperci rolni (a oni to nie ogolni euroentuzjasci, jakis Lewandowski niewiarygodny dla wsi, tylko obchodza ich rzeczywiste warunki na wsi). Wiec zdziwilbym sie, gdyby rolnicy odrzucili te pieniadze i glosowali przeciw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Jest porozumienie! IP: *.student.harvard.edu 13.12.02, 20:47 Zebys wiedzial, masz racje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychu Re: Jest porozumienie! Unia zgodziła się na żądan IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 13.12.02, 20:30 (!--/fotografie/,4,5,--) (!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN") (html) (head) (title)Gazeta.pl : Fotografie(/title) (meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso- 8859-2") (meta http-equiv="Content-Language" content="pl") (meta name="Description" content="Portal Agory S.A. Informacje, wyszukiwarka, katalog, forum. Serwisy lokalne w 20 miastach, serwisy tematyczne - sport, zdrowie, motoryzacja, film, muzyka, ksi±żki, pieni±dze.") (meta name="Keywords" content="agora,gazeta,wyborcza,informacje,wiadomo¶ci,news,katalog ,sport,gospodarka,giełda,kursy,notowania,praca,biznes,forum,kompu ter,gry,telewizja,film,kobieta,ogłoszenia,ogloszenia,oferty,auto, moto,zdrowie,turystyka,email,poczta,czat,ksi±żki") (link rel="stylesheet" href="/info/fotografie.css" type="text/css") (link rel="shortcut icon" href="/img/gazeta.ico") (script type="text/javascript")(!-- if (top.frames.length!=0) top.location=self.document.location; // --)(/script) (/head) (body bgcolor="#333333" topmargin=0 marginheight=0) (table bgcolor="#333333" border=0 cellspacing=0 cellpadding=0 align=center width=759) (tr) (td bgcolor="#000000" colspan=2 valign=top width=759) (table bgcolor="#000000" border=0 cellspacing=0 cellpadding=0 align=center width=759) (tr) (td width=91)(a href="https://www.gazeta.pl/")(img src="/img/w/l/gazeta.gif" border=0 width=89 height=20)(/a)(/td) (td width=453 align=left)(div id="t11m")(b) (a class="a2i" href="/auto/")Auto-Moto(/a) (a class="a2i" href="/dom/")Dom(/a) (a class="a2i" href="/praca/")Praca(/a) (/b)(a class="a2i" href="#serwisy")(small)+ więcej serwisów(/small)(/a)(/div)(/td) (td width=215 align=right)(div id=t11m)(b)(a class="a2i" href="https://www.gazeta.pl/ogloszenia/")+ Ogłoszenia(/a) (img src="/img/w/w.gif" width=6 height=10 hspace=0 vspace=0 border=0) (a class="a2i" href="http://wyborcza.gazeta.pl/")Gazeta Wyborcza(/a)(/div)(/td) (/tr) (/table) (/td) (/tr) (tr)(td bgcolor="#666666" colspan=2)(img src="/img/px.gif" width=1 height=1)(/td)(/tr) (tr)(td bgcolor="#333333" colspan=2)(img src="/img/px.gif" width=1 height=1)(/td)(/tr) (tr) (td bgcolor="#333333")(a href="/fotografie/")(img src="/img/fotografie/l/00.gif" border=0 width=350 height=50)(/a)(/td) (td bgcolor="#333333" width=409 align=right) (a class="a1n" href="https://www.gazeta.pl/poczta/")(img src="/img/w/mail.gif" border=0 width=28 height=29)(b id=n) poczta(/b)(/a) (a class="a1n" href="https://www.gazeta.pl/czat/")(img src="/img/w/czat.gif" border=0 width=28 height=32)(b id=n) czat(/b)(/a) (a class="a1n" href="https://www.gazeta.pl/forum/")(img src="/img/w/forum.gif" border=0 width=28 height=32)(b id=n) forum(/b)(/a) (a class="a1n" href="https://www.gazeta.pl/usenet/")(img src="/img/w/szukaj.gif" border=0 width=28 height=32)(b id=n) usenet(/b)(/a) (a class="a1n" href="https://www.gazeta.pl/katalog/")(img src="/img/w/katalog.gif" border=0 width=28 height=32)(b id=n) katalog(/b)(/a) (/td) (/tr) (tr)(td colspan=2 width=759)(img src="/img/px.gif" width=1 height=2)(/td)(/tr) (/table) (! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moon mleko IP: *.acn.waw.pl 13.12.02, 20:33 Cos drogie to mleko w Unii. Wychodzi, ze litr mleka kosztuje 200 euro. Odpowiedz Link Zgłoś
jk Re: Jest porozumienie! Unia zgodziła się na żądan 13.12.02, 20:36 ja sie ciesze, jak rzadko kiedy :))) to najwaznijesze wydarznie w moim stosunkowo krotkim zyciu - bede o tym opowiadal swoim dzieciom :) az szkoda, ze po kilku dniach znowu wrocimy do tego naszego polskeigo piekielka :( :-) jk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PABLO Re: Jest porozumienie! Unia zgodziła się na żądan IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.02, 20:43 To widać że krótko zyjesz bo naiwny jesteś jeleń. Jeszcze raz z czego sie cieszysz? Z tych warunków? Czy z zakończenia negocjacji. Rferendum na tych warunkach zwolennicy nie wygrają pomimo medialnego prania mózgów jakie od jutra sie zacznie. Więć zapomnij o unii. Bye, bye UE Odpowiedz Link Zgłoś
bazyl_nowocin jak na biedakow i tak nam niezle poszlo 13.12.02, 20:53 A jak ciemnota zaglosuje przeciw to trudno. Widocznie skazani jestesmy na polglowkokracje. Ja sobie poradze i w unii i poza unia ale bede glosowal za. Finowie, Szwedzi i Austriacy jakos nie narzekaja - a to nie sa glupie narody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patriota Re: jak na biedakow i tak nam niezle poszlo IP: 81.15.164.* 13.12.02, 21:04 Niestety Szwedzi JUŻ zaczynają narzekać!!! A swoją drogą to rzeczywiście jesteśmy biedakami, teraz w kolejce do śmietnika. Dzięki Unii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FICINO Re: jak na biedakow i tak nam niezle poszlo IP: *.ny5030.east.verizon.net 14.12.02, 23:49 bazyl_nowocin napisał: > A jak ciemnota zaglosuje przeciw to trudno. Widocznie skazani jestesmy na > polglowkokracje. Ja sobie poradze i w unii i poza unia ale bede glosowal za. > Finowie, Szwedzi i Austriacy jakos nie narzekaja - a to nie sa glupie narody. Oczywiscie ze oni nie sa glupi dlatego sami dostaja 100% a nam daja 50%. Nie ma to jak solidarnosc europejska i przyjazn polsko-niemiecka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FiCino Re: Jest porozumienie! Unia zgodziła się na żądan IP: *.ny5030.east.verizon.net 14.12.02, 23:46 jk napisał: > ja sie ciesze, jak rzadko kiedy :))) > to najwaznijesze wydarznie w moim stosunkowo krotkim zyciu - > bede o tym opowiadal swoim dzieciom :) > az szkoda, ze po kilku dniach znowu wrocimy do tego naszego > polskeigo piekielka :( > > :-) > jk jak rzadko kiedy mam spotkac takiego frajera jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krolewna chyba sie zesram ze szczescia... jeszcze pozalujemy IP: *.proxy.aol.com 13.12.02, 20:39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waw Re: chyba sie zesram ze szczescia... jeszcze poza IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 13.12.02, 23:23 Nie wiem jak sraja krolewny ale na wszelki wypadek, sraj kochanie na swoja wycieraczke. OK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CELA Re: Jest porozumienie! Unia zgodziła się na żądan IP: *.tlsa.pl 13.12.02, 20:42 JEDEN WIELKI FAJANS !!!!!!!!!!!!!!!! UNIA TO BAGNO !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawelek O. Hura! Niech zyje Polska! Niech zyje Europa! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.02, 20:45 To naprawde wielka chwila i naprawde niesamowita, szczególnie jak sie sięgnie pamięcią tylko kilka lat wstecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FICINO Re: Hura! Niech zyje Polska! Niech zyje Europa! IP: *.ny5030.east.verizon.net 14.12.02, 23:52 Gość portalu: Pawelek O. napisał(a): > To naprawde wielka chwila i naprawde niesamowita, szczególnie > jak sie sięgnie pamięcią tylko kilka lat wstecz. im blizej unii tym mniej miejsc pracy,swieta racja nie trzeba siegac pamiecia daleko. Odpowiedz Link Zgłoś