yeenna 25.11.10, 12:37 Jak w temacie, kawa zielona coraz więcej o niej słysze ale nie znam nikogo kto próbował. Czy jest na forum ktoś kto raczył sie zielona kąwą? jak ona smakuje? gdzie się kupuje? dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teletoobis Re: zielona kawa 25.11.10, 12:43 zastanawiam sie, jak bardzo trzeba byc tepym, by nie wpasc na to, ze mozna wstukac haslo w google.... www.zielonakawa.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
yeenna Re: zielona kawa 25.11.10, 14:15 teletoobis - na ile trzeba byc chamskim i gburowatym zeby w taki sposób odpisywać. Pytam o doświadczenia obecnych na forum, stron www wieje przeczytałam . nie zroumiałes chyba pytania..... Odpowiedz Link Zgłoś
eve0805 Re: zielona kawa 08.02.11, 22:43 w wielu sklepach internetowych mozna kupic zielona kawe Odpowiedz Link Zgłoś
vicky0019 Re: zielona kawa 28.05.13, 18:08 ja uważam że zielona kawa jest za droga jak na efekty które daje.... warto poczytać artykuł o zielonej kawie : zgubbrzuch.pl/zielona-kawa.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kulturysta Re: zielona kawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.13, 14:17 jak czytam opinie o odchudzaniu super środkami śmiać mi się chce... czy widzieliście grubego sportowca ? nie lepiej poćwiczyć i spalić kalorie ? ja motywuję się z filmami www.youtube.com/user/Zwierzak73PL zwierzaka73, zobacz jak dają, rewelka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: zielona kawa IP: *.strong-pc.com 08.08.13, 19:25 Witam ! Stanowczo odradzam !!! Naciągacze !!! Rezygnujcie, ale tylko do 2 godzin od potwierdzenia zamówienia !!!! (Patrz- Regulamin !!!) Adres mailowy na stronie lub link w mailu potwierdzającym złożenie zamówienia !!! Pozdrawiam, Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: zielona kawa IP: *.dynamic.chello.pl 06.09.13, 23:24 naprawdę myślisz że znajdziesz tu naiwniaka który się na te ściemę nabierze? LOL:))) Odpowiedz Link Zgłoś
loczek754 Re: zielona kawa 18.09.13, 12:31 Ja się przerzuciłam na zieloną ze zwykłej i jestem bardzo zadowolona :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l_m Re: zielona kawa IP: *.adsl.inetia.pl 06.02.14, 10:49 Po raz pierwszy słyszę o piciu zielonej kawy. Serio. Czy to jest zwykła kawa (ziarna) nie palone i mielone do zaparzania ?! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: zielona kawa IP: *.dynamic.chello.pl 12.02.14, 12:14 Sprawdź w sklepach zielarskich. Cena jest również przystępna około 17 zł za 250g. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: zielona kawa IP: 5.174.43.* 25.03.14, 20:47 Ja stosuje zielona kawe w kapsulkach jest ich 60, a kosztuja 21zl w aptece, dla mnie efekt jest zaskakujacy cwicze od tygodnia a kawe biore od soboty a schudlam 5 kg :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesi Re: zielona kawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.05.14, 19:55 Ja tam nie próbowałam i nie wiem, jakos to do mnie nie przemawia... chyba zdecydowanie wolę tradycyjną kawę, wd mnie najlepsza jest Lavazza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Feliccja Re: zielona kawa IP: *.146.224.181.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.06.14, 10:08 próbowałam i jest gorzka i dla mnie mdła. Ja nie lubię pić rzeczy, które mi nie smakują bo mam odruch wymiotny. Dlatego na odchudzanie kupiłam zieloną kawę ale w tabletkach slimgreen. Działa, niedziała, na razie 3kg, ale to zawsze coś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniakiś Re: zielona kawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.07.14, 17:45 Ja za namową dietetyczki jem błonnik witalny ten wzbogacony www.sklep-vitality.pl/produkty-sypkie/533-blonnik-witalny-plus-acerola-fibregum-500g.html i dodatkowo biore kapsułki ketony malinowe na spalanie tkanki tłuszczowej głównie z brzucha i bioder www.sklep-vitality.pl/odchudzanie/461-ketony-malinowe-keton-malinowy-leptin.html Muszę przyznać że efekty są ładne w końcu mogę wyjść bez kompleksów na plażę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neonila Re: zielona kawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.07.14, 18:33 Dla odchudzających się polecam przydatny ranking tabletek odchudzających track.ranking-tabletek.com/product/Ranking-tabletek-odchudzajacych/?pid=141&uid=2186 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: super gość Re: zielona kawa IP: *.prenet.pl 01.06.14, 20:08 Ja nie piłem, ale moja żona piję już od kilku miesięcy i faktycznie udało jej się schudnąć. W smaku i zapachu taka sobie , ale jeśli efekt jest to chyba warto spróbować. Kupowała w sklepie www.zakawowani.pl , gdzie ja zawsze zamawiam kawę i herbatę. Odpowiedz Link Zgłoś
lustrzanna Re: zielona kawa 23.05.15, 11:11 krótko o zielonej kawie: www.youtube.com/watch?v=8by7B7yw6tE Odpowiedz Link Zgłoś
zenobi11 Re: zielona kawa 22.07.15, 11:12 Zielona kawa, oprócz Internetu , jest dostępna także w sklepach zielarskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: zielona kawa IP: *.beskidmedia.pl 09.08.16, 12:52 Piję i jestem zadowolona :) ale nie napar, tylko tabletki, bo smak jest dla mnie nie do przejścia. Kupiłam jako suplement wspomagający spalanie tkanki tłuszczowej w aptece, z firmy chyba ekomedica czy ekamedica... teraz używam i jako suplementu i zamiennika zwykłej kawy, bo energii też dodaje :) Odpowiedz Link Zgłoś
junoqwe Re: zielona kawa 19.02.17, 23:00 W tym sklepie kusisz zieloną kawę www.swiatkawyiherbaty.com.pl Smak nieco inny niż w normalnych kawach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: zielona kawa IP: *.play-internet.pl 11.08.17, 17:27 w smaku ciekawa ale działa ja kupuję tu kawa zielona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: migotkaaa Re: zielona kawa IP: *.146.171.244.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.09.17, 15:11 Za kawą zieloną nie przepadam kompletnie, ale zielona herbata (np. teekanne) jak dla mnie najlepszy "napój" :) Odpowiedz Link Zgłoś