Gość: Sikacz IP: 62.233.164.* 30.04.04, 11:19 Piłm ktoś z Was, co o nim sądzicie? Moim skromnym zdaniem to przereklamowany sikacz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JUNIOR Re: PIWO FRATER IP: *.lan.net.pl / *.lan.net.pl 17.05.04, 22:28 Według mnie FRATER to mistrzostwo, a ty kolego musisz być głupcem twierdząc ze to sikacz!! Prawdziwego sikacza chyba niepiles !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twork Re: PIWO FRATER IP: *.lan.net.pl / *.lan.net.pl 17.05.04, 22:32 uwazam ze to piwo jest całkiem niezłe bniorac pod uwage jego cene oraz walory smakowe to naprawde dobre piwo ps a ten koles co go sikaczem bazwał to jaka pipa musi byc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: PIWO FRATER IP: *.lan.net.pl / *.lan.net.pl 17.05.04, 22:33 właśnie jestem po dwóch FRATERKACH i chyba sie w nim zakochałem ;-) Jest naprawde dobre! A ty kurwo co zwiesz go sikaczem pierdolnij sie mocno w łeb !! Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: PIWO FRATER 18.05.04, 12:26 Faktycznie slodkawa lura. Jak zwykle z Browaru Belgia. Odpowiedz Link Zgłoś
xkropka Re: PIWO FRATER 19.05.04, 10:50 Nie wszystkie piwa muszą być goryczkowe. A Frater spokojnie znajdzie sobie niszę na rynku i np. spokojnie będę mogla polecić go mojej mamie, która na razie potrafi przełknąć tylko paskudztwo w postaci Warki Strong. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: PIWO FRATER 22.05.04, 19:50 Na tym piwie stoi wyraznie "pils". Jesli kupisz wino musujace z napisem "brut" a w srodku znajdziesz rozpuszczone landrynki to masz chyba prawo byc rozczarowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: farquad Re: PIWO FRATER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 13:50 Siuracz. Dobry dla panienek i pedałów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artek Re: PIWO FRATER IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 21.05.04, 23:03 A mnie nawet smakuje! Jednak zdziwiłem się, bo to piwo jest reklamowane, że jest warzone na podstawie receptury Ojców Cystersów ze Szczyrzyca. Tak się składa ze piłem parę lat temu w kanjpce w Szczyrżycu piwo z tamtejszego browaru przyklasztornego. Miało to piwo taki specyficzny smak, którego nie odnalazłem we Fraterze. Tak ze coś mi tu nie gra z tą recepturą. Pił ktoś dawno temu "Czarnego Mnicha"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty DO farquada IP: 62.233.164.* 31.05.04, 08:36 Wypraszam sobie, jestem kobietą i również uważam, że to sikacz. Ale czy ja piszę, że to piwo jest dla kretynów takich jak TY. Odpowiedz Link Zgłoś
m_q "Frater" to nie sikacz!!! 31.05.04, 10:49 Gość portalu: Sikacz napisał(a): > Moim skromnym zdaniem to przereklamowany sikacz. Można nie lubić braku goryczki i słodkawego smaku "Fratra", a le nie można go nazważ sikaczem. Dlaczego? Dlatego, że to piwo ma 12,8% ekstraktu - więcej niż "polski wzorzec pilsnera" - Żywiec. Sikacze to produkty piwopodobne o zawartości ekstraktu mniejszej niż 11%, które ostatnio coraz bardziej się panoszą - szybkie i tanie w produkcji takie "cevresia debilis". MQ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pifkopij Re: "Frater" to nie sikacz!!! IP: 195.117.50.* 12.07.04, 07:39 11 proc ekstraktu i 12 procent alkoholu. To mają byc pifka? To są mózgojeby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: PIWO FRATER IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.06.04, 14:21 Lekkie, bez goryczy, w sam raz na lato. Odpowiedz Link Zgłoś
yapkovitz Re: PIWO FRATER 05.07.04, 14:24 Szkoda kupowac to piwo, po prostu Brwoar Belgia znalazl kolejna nisze na rynku, w ubieglym roku bylo to piwo Gingers. Produkty Browaru Belgia to niestety szajs jak dla mnie, ale piwa ktore ja pijam sa szajsem dla innych:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: PIWO FRATER na 5+ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 23:06 Nie zgadzam sie. Smak czuc wyraznie i ciezko go porownac z czymkolwiek innym. Piwo ktore ma najwiecej ekstraktu z dostepnych na rynku. Wiec to moze juz wiele wytlumaczyc .. ale mysle ze wiecej tlumaczy zloty medal w Londynie. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość: wir Re: PIWO FRATER IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.08.04, 20:40 Piłam kilka dni temu. Mnie nie smakowało. Więcej nie kupię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lump Re: PIWO FRATER IP: *.alan.krakow.pl 14.08.04, 15:26 to takie scierwo ze szkoda nawet o nim pis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gast Re: PIWO FRATER IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.04, 09:17 Popieram - siki świętej Weroniki ,szczyny św. Krystyny lub szczochy św. Zochy ,jak kto woli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kir Re: PIWO FRATER IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.09.04, 15:12 Czytając te wypowiedzi mam wrażenie że są 2 fratery. Mnie też nie smakował. Nawet zmrozony miał posmak starej zbutwiałej deski. Chyba się więcej nie skuszę. A chłopaki to by mogli zamiast na reklamę wydawać poprawić technologię. I myślę że go robią na zbyt miękkiej wodzie -może trzeba troszku wapna dodać? Odpowiedz Link Zgłoś
mate1 Re: PIWO FRATER 16.09.04, 20:27 JEDNO WIELKIE DZIADOSTWO .........SZKODA PIENIEDZY NA TAKIEGO SIKACZA ... Odpowiedz Link Zgłoś
m.w.h Re: PIWO FRATER 30.09.04, 17:01 Kupiłem dwie butelki testowo dwa razy - pierwszy i ostatni. Pierwszą butelkę piliśmy z żoną na spółkę oglądając się na siebie z niewyraźnymi minami. Wyrok wypicia drugiej spadł oczywiście na mnie. Nigdy więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
leli1 Re: PIWO FRATER 08.10.04, 11:59 a ja dodam ze niezależnie od ceny smakuje dobrze....bum :) Odpowiedz Link Zgłoś