armagedon 28.06.05, 16:47 Najbardziej lubie Piwo Tyskie co wy o nim sadzicie jakie ono jest ? bo ostanio czytalem artykul ze kilka osob testowalo Piwa rozne a o tyskim napisano ze metne i mdle ale ono takie nie jest prawda>? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pav Re: Piwo TYSKIE IP: *.inter / *.inter-c.pl 28.06.05, 21:08 ja tam tez lubie tyskie zwlaszcza zimne :) chociaz ostatnio jakos mi nie smakowalo,faktycznie bylo jakies takie bez wyrazu, ale moze to przez to ze nie mialem zbynio ochoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Piwo TYSKIE IP: *.poboznego.osiedla.net 23.04.06, 15:06 "Piwo tychy z miękkiej kichy", jak kiedyś na murze napisano :) Ciężko ocenić smak piwa, bo z każdej serii smakuje trochę inaczej. Piwo to nie gwóźdź, i nie da się go zrobić za każdym razem tak samo. Taki już jest proces. Poza tym inaczej piwo robi się latem, inaczej zimą. Do tego nie każdemu browar sprzedaje to samo. "Lepsi" klienci dostają "lepsze", "gorsi" gorsze, a na targi wysyła się jeszcze inne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppe Re: Piwo TYSKIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 15:29 Tyskie jest w porzadku. Ostatnio w hipermarketch prowadzona jest agresywna promocja Warki. Gosciu z promocyjna puszka podchodzi do czlowieka, ktory kupuje Tyskie i wmawia mu, ze nowa Warka jest tansza, a smakuje jak Tyskie bo specjalnie zmienili recepture. Malo to etyczna promocja z punktu widzenia konkurencji, a Warka tez wcale nie smakuje jak by marketingowcy z Warki chcieli.... Osobiscie polecam nie Tyskie Gronie, ale dostepne czasem Tyskie Ksiazece - miodzio :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepeee Re: Piwo TYSKIE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.07.05, 18:15 nie wieszam psow na testach, ale lepiej byc ostroznym, niezaleznosc testow niekoniecznie jest taka krysztalowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devilfish Re: Piwo TYSKIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 13:16 ostatni piłem puszkowe i fakt, nie było za specjalne. Ale "z kija" zawsze jest dobre. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
aswywiadu007 Re: Piwo TYSKIE 03.07.05, 23:28 no ba, dobre Tyskie nie jest złe:) ktoś wspomniał coś o Książęcym - zdaje się, że ma więcej goryczki od Groniego, więc można sobie wybrać coś pod swój smaczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piwowar Re: Piwo TYSKIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 20:45 Piłem kilka-kilkanaście razy. Piwo jak piwo. Lepsze od Warki, ale nic szczególnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2kibledoumycia Re: Piwo TYSKIE IP: *.in-indianap0.sa.earthlink.net 08.07.05, 10:54 dziadostwo te piwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Piwo TYSKIE IP: *.crowley.pl 08.07.05, 11:29 tyskie jest wporzo. Sam takie używam. Ale czasem też żuberka z kija. Kiedyś piłem EB i 10,5. Teraz chyba nie ma, a może nie zwracam uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
slodziutka-20 Re: Piwo TYSKIE 10.07.05, 15:50 LECH!!!!!!!!!!!!! :))))))) to jest piwo!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gauche Re: Piwo TYSKIE IP: *.ztpnet.pl 16.07.05, 13:19 Spróbujcie kiedys prawdziwe piwo, a nie przemysłowe produkty, które z piwem mają nie wiele wspólnego. Tyskie i Lech to praktycznie to samo piwo produkowane pod innymi markami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murowany www.browar.biz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 18:28 Zubr z kija? nie moze byc. Browarow malej wielkosci, dostarczajacych piw calkiem dobrych, jest u nas troche. Z lepszych: Amber, Lwowek Slaski, Zdunska Wola i jeszcze pare. Radze dobrze poszukac a z pewnoscia cos znajdziecie. Ja posilkuje sie takim forum: www.browar.biz Odpowiedz Link Zgłoś
lilarose Re: Piwo TYSKIE 21.07.05, 14:11 jest ok, dobre na wieczór maratonowo-piwny ze znajomymi w letni wieczór Odpowiedz Link Zgłoś
romantic5 Re: Piwo TYSKIE 05.08.05, 07:21 Normalne piwo. I ,jak kazde, najlepiej smakuje z rozlewu. Puszka jest puszka. O smakach diskutuje sie, a nie sprzecza sie. Piwo to nie soscjalizm! Dobre tez Lomzynskie mocne. Odpowiedz Link Zgłoś
benjaminblimchen Re: Piwo TYSKIE 04.04.06, 23:47 właśnie spożywam:) obecnie chyba to najlepsze piwo dostępne na polskim rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
romantic5 Re: Piwo TYSKIE 06.04.06, 07:52 Piwo jak piwo, najlepiej w przytulnym barze z beczki. Dla mnie na rowni z lomzynskim. Jestem przeciw bezpardonowej, subjektywej reklamie i wymuszonym wybieraniu. Skoda ze konkurencja niszczy dobre marki, a pod polskie produkuja zagraniczne firmy. Nie ma Dojlid, Lomza tez na celowniku...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: os Re: Piwo TYSKIE IP: *.ibrokers.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 19:00 tyskie jest ok, jednak wiele browarów na górnym śląsku straciło swą swietność w ostatnich latach a ich piwa to produkty z niższej półki mimo to górny sląsk pozostanie bastionem piwa w tym kraju...komunizm polski zniszczył tradycje śląskie ktore niewatpliwie miały coś magicznego w sobie, miejmy nadzieje ze przetrwaja jeszcze pozostałe okruchy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary pijak DOBRA RADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 21:13 zawsze pije się piwo z tego browaru do krórego najbliżej w okolicy. ja jestem ze śląska i tylko tyskie pije innego nie tykam ale jak jestem w gdańsku to tyskie jest straszne stare i wogule. Odpowiedz Link Zgłoś