Gość: Niech IP: 217.197.165.* 08.10.02, 13:31 Wczoraj odplynales chyba tak daleko, ze rece do klawiatury nie siegnely. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gagata76 Re: Co u ciebie, Atob? IP: *.client.attbi.com 08.10.02, 15:05 Ze tak spytam czy Wy ( Niech i Atob) jestescie jakos spokrewnieni? albo sie znacie osobiscie? zastanawiam sie nad dziwna odmiana sympati jaka was laczy ..szalenie zastanawiajace....pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Co u ciebie, Atob? Odezwij sie! IP: 217.197.165.* 08.10.02, 16:50 Bo wiesz, tylko ja z Atobem z obecnych na tym forum tak naprawde pijemy. To widac, slychac i czuc. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Co u ciebie, Atob? 08.10.02, 19:59 Tak, łączy ich jedna pasja. Pasja do tyłu tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Jest mi wstyd ,,, 08.10.02, 16:59 Ostatno jak widac na forum mialem wene tworcza . Inni jezdza po pijaku.bija zony,demoluja przystanki a ja mam ten feler ze jak zalapie faze to widac . Chcialem nawet napisac do adminow aby to skasowali ale i tak kto mial zobaczyc to zobaczyl. Postaram sie nie kozystac z komputera a wlasciwie nie pisac na forum "w stanie wskazujacym" .Dzien proby bedzie juz dzis bo zaraz wychodze ... Odpowiedz Link Zgłoś