Gość: kanuk IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 22.02.03, 11:40 Zubr, Zubrowka,Zuber, Zdroj Jana. i pisz bo zle, jak nie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Niech Re: Mineralki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.03, 13:05 To pij Vitalinea. Bez smaku, zapachu, koloru, kalorii, wody... PS. Oooo, ja bym wam napisal o mineralkach, ale dopoki na tym forum kroluja anielskie kwikokreatury pisac o napojach tu nie bede. No chyba ze o gestych, kiepsko przetrawionych cieczach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Mineralki IP: *.acn.waw.pl 22.02.03, 13:34 oddaje glos na naleczowianke z minaralnych i vitalinee ze zrodlanych. ps. oddaje ten glos bezzwrotnie, miejsca ani powietrza zabierac wiecej nie bede. niech sobie pokroluje. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Mineralki 22.02.03, 17:39 Gość portalu: aniela napisał(a): > oddaje glos na naleczowianke z minaralnych i vitalinee ze zrodlanych. > ps. oddaje ten glos bezzwrotnie, miejsca ani powietrza zabierac wiecej nie > bede. niech sobie pokroluje. Aniela, nie rób mi tego, nie oddalaj się, nie znikaj, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Mineralki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.03, 19:42 Aniela albo ja - wybor nalezy do ciebie. PS. Mni znasz - myslisz ze ta aniela cie czyms zaskoczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Mineralki IP: *.acn.waw.pl 23.02.03, 09:36 z szacunku i sympatii do Ciebie, droga Milltoniu, wyjasnię tylko, że to kwestia smaku. (ze sie posluze zgrabnym sformułowaniem niezasluzonego nienoblisty, co slusznie i z wlasciwą sobie wiedzą ogólną zauwazylas ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Mineralki 23.02.03, 11:28 Wiem, Anielo, wiem i Twoich powodów się domyślałam i nawet Ci się nie dziwię. Natomiast naprawdę nie wiem, co ostatnio w Niecha wstąpiło i ogólnie jest mi przykro. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Mineralki 22.02.03, 13:30 staropolanka niskozmineralizowana prosto z gor stolowych naleczowianka zbyt jalowa (jak dla mnie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Mineralki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.03, 14:47 Idiotki. To co pija nawet nie stalo kolo wody. Z niagary. Niestety na forum zawitala ignorancja i postmenopauza. PS. Vitalinea sluzy do rzygania a nie do picia. Nawet rece uciekaja przed umyciem w niej. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Mineralki 22.02.03, 14:58 droga wycieczko, a oto niezle swiadectwo znajomosci tematu tego i pobocznych. kolejny ciag i zaklety krag: wymiana postow, obrazanie, przepraszanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Mineralki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.03, 15:02 Przepraszam, ze cie przepraszalem. PS. Tak pieknie kwikalas na kobiecie. Odkryli ze nia nie jestes i wygonili? No i dobrze trafilas. Skoro oprocz pisania na forum zajmujesz sie wylacznie wchlanianiem (wydalaniem?) Vitalinei to tylko na tym forum powinnas sie produkowac. PS2. He, he, ale dzis mam dobry humor. Dawac mi tu jemiole!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Mineralki 22.02.03, 15:05 to czym sie zajmuje nie powinno cie obchodzic. vitalinei nie przyjmuje, literki skacza ci przed oczami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Mineralki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.03, 15:12 To co mnie obchodzi nie powinno cie obchodzic. PS. Kwicz, kwiku, kwicz. PS2. Woda z niagary nie? Uuuuf, dosc pytan. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Mineralki 22.02.03, 15:14 pomysly ci sie koncza. frustruj sie w innym towarzystwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Mineralki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.03, 15:17 W innym nie potrafie. Nie daja mi takiej szansy. PS. Pomysly zachowuje na lepsza okazje. I lepsze napoje. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Mineralki 23.02.03, 02:39 Nie lubię wody. I tak mnie zastanawia jak można lubić coś co nie ma smaku, a jak ma to paskudny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buggi Re: Mineralki IP: 62.80.57.* 23.02.03, 08:45 zarlaczka napisała: > Nie lubię wody. I tak mnie zastanawia jak można lubić coś co nie ma smaku, a > jak ma to paskudny. a ja lubie wode, ale musi byc gazowana. PS Ludzie, to czym wy gasicie pragnienie? Shivas z lodem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Mineralki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.03, 13:06 Tak. Lodem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buggi Re: Mineralki IP: 213.221.78.* 23.02.03, 20:49 Gość portalu: Niech napisał(a): > Tak. Lodem. z bita smietana? Odpowiedz Link Zgłoś