Gość: olo IP: 216.43.145.* 26.03.03, 03:12 Jak go zrobic? W WARUNKACH MOCNO ODSTAJACYCH OD POLSKICH. Pilem polski ale to nie to co zbeki we Lwowie. Pamietacie ? Napiszcie. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kanuk Re: Kwas Chlebowy... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 27.03.03, 17:46 najpierw Niech Tradycja1 powie jak Jej smakuje podpiwek kujawsko-illinojski. Zaloze sie ze, kujawsko. I li nojsko pewnie tez! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Kwas Chlebowy... IP: 217.197.165.* 27.03.03, 18:12 Kupilem sobie wczoraj polski. Dzis przeczytalewm nalepke. Idioci szukaja broni chemicznej w Iraku. Ja ja mam w butelce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Kwas Chlebowy... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 27.03.03, 18:53 w porywach dochodzi do pieciu. ale octu nie przebije. PS : ja bardzo lubie kwas chlebowy. coca cola mi zbrzydla...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Kwas Chlebowy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.03, 19:00 Wy tam w tej Kanadzie (widzisz, nauczylem sie) to pewnie w spozywczym za rogiem macie wiekszy wybor niz wszystkie delikatesy w Polszcze razem wziete. Dobrze ze tu sa jeszcze tacy co pamietaja jak ziemniaki wygladaja, to je teraz w drewnie rzezbia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Kwas Chlebowy... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 27.03.03, 19:24 wiesz Niechu, tu poznalem smak doskonalych wod mineralnych z Rumunii i bylej Jugoslawii, Portugalii , Islandii a nawet Fidzi. Smak piwa z Kambodzy i Kenii oraz Indii. Ale brak mi jest w tych supersamach zwyklej paczki mrozonych kurek, aby z robic z nimi jajecznice. Zawsze cos za cos. Odpowiedz Link Zgłoś
glory Re: Kwas Chlebowy... 27.03.03, 19:24 E tam Kanuk co Ty za pierdoly opowiadasz. Ja osobiscie uwazam ze w naszym kraju kochanym (polska) to jest najlepszy wybor jesli chodzi o alkohol. Odpowiedz Link Zgłoś
glory Re: Kwas Chlebowy... 27.03.03, 19:27 O SHIT!! Przepraszam. (Polska) A mi najbardziej to brakuje dobrych sledzi szczegolnie "po kujawsku" i flakow. Mniam. Chyba zaraz sie upije z rozpaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
glory Re: Kwas Chlebowy... 27.03.03, 19:31 Przepraszam jeszcze raz .Juz jestem sprocetowany .Kanuku przepraszam ,chodzilo mi o szanownego Niecha z "tym wyborem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Kwas Chlebowy... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 27.03.03, 20:09 tez sie zdziwilem i juz chcialem wzywac Tradycje aby mi wyjasnila ten temat :) Odpowiedz Link Zgłoś
glory Re: Kwas Chlebowy... 27.03.03, 20:23 No to fajnie jest! A co tam popijasz w tej chwili? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Kwas Chlebowy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.03, 00:46 Glory, w temacie wodek tez cie moge oswiecic. Obecnie w Polszcze mozna dostac 0 (zero) wodek rosyjskich. A polskie gowno pozostaje gownem. Nawet jak to zapije coca-cola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Kwas Chlebowy... IP: 216.43.145.* 28.03.03, 01:59 ...przepraszam ..ja tak po cichutku ...czy nie wiecie gdzie jest moj pilot?....bede cos ogldal ale bez tego sie nie da.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Kwas Chlebowy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.03, 02:04 Znam ten problem. Sa nastepujace mozliwosci. Dopelzasz do tiwi i wylaczasz. Odwracasz sie na bok, zakrywasz uszy koldra i starasz sie zasnac. Ogladasz. No i czwarta - dla idiotow - szukasz go. Rozgarniasz posciel, wedrujesz pod lozko, podnosisz materac - ta nie dziala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Kwas Chlebowy... IP: 216.43.145.* 28.03.03, 02:14 Dzieki Niechu. Znalazl sie ...juzem zaczal pod lozko wlazic i do drzwi zadrapal ...byl na spacerze z psem.Bede ogladal ...mam na kasecie Rodzine Polanieckich... jeszcze raz dzieki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Kwas Chlebowy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.03, 02:20 Rodzine Polanieckich? To jest mocniejsze niz wyciag ze spirytusu. Zwlaszcza ta blondyna co ma na oko 130 lat a tak naprawde jest swoja babcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Kwas Chlebowy... IP: 216.43.145.* 28.03.03, 02:51 Ale rozrzewnia mnie okrutnie i wymiekcza dodatkowo.Ona sie Marynia nazywa--jest mila i w ogole...i tylko ta kasete mam :( A... mam jeszcze kasete z obsluga telewizora ktory mam.Oooo doszedlem do momentu jak Stasiek sie zakochuje....Czy to nie piekne? Potem skonczy sie na napojach ale tej czesci Rodziny Polanieckich nie nakrecili....szkoda .Pies umie robic juz nawet jak Marynia, tzn biega od okna do okna i wypatruje..Madrzejszy od Lajki ...w kosmos sie wyslac nie dal :))) Pozdrowka .Co dzis wypijacie.Ja zacny trunek Budweiser ....cich ..przeciez tylko pilota mialem poszukac... ale sobie Niechu nagrabilem co ;(( ??? Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Kwas Chlebowy... 28.03.03, 03:14 Szkoda ze nie siaga do Ciebie POlVISION to dopiero jest klasyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Kwas Chlebowy... IP: 216.43.145.* 28.03.03, 03:19 Niewiele do mnie siega.Nawet galezie drapia o powietrze 4 cale za oknem.A Polvision chyba mi sie nalezy za darmo. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Kwas Chlebowy... 28.03.03, 03:24 Tak ten blok telewizji etnicznej jest do przyjecia tylko po pijanemu. Czesto ogladam indyjski jest zaraz po ,bardzo muzykalny narod. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Kwas Chlebowy... IP: 216.43.145.* 28.03.03, 03:25 Mialem post napisac do kolegi zza Nilu.Co to znaczy jak na portalach sa konta niedostepne z powodow administracyjnych? Nie zaplacilem czy jak? Polanieccy 1 czesc sie skonczyla i nudy mnie zlapaly okrutne.To se posta wysle pomyslalem , a tu masz ... Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Kwas Chlebowy... 28.03.03, 03:33 A Wilki odwolaly koncert z Chicago,wlasnie mowia w TV Wojny sie boja.... Moze brandy od Tradycji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Kwas Chlebowy... IP: 216.43.146.* 28.03.03, 04:03 2 czesc Rodziny Polanieckich jest bez sensu,zenia prawie sie i jakies tam smuty bajdy,telewizja nie dziala zadna ,posta napisac nie moge ,nic dzisiaj nie pilem oprocz kawy i herbaty,pogoda zmienna,brandy nie doszlo od Tradycji --po drodze wypili i jak tu zyc jak mawial wieszcz Jarmolajew? Tez tak czasem macie? :(( Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Kwas Chlebowy... 28.03.03, 04:10 Wypozycz sobie film -Zenioc-takie glupie ze az fajne.. Zwlaszcza po alkoholu... Odpowiedz Link Zgłoś
glory Re: Kwas Chlebowy... 28.03.03, 05:01 Czesc rybki! O jak milo wstac ze swiadomoscia ze dzisiaj jest piatek i jeszcze na dodatek dzien wolny. O jak dobrze! Zaraz sniadanko i szybkie zakupy . Dzisiaj leniuchuje .No moze nie do konca bo bede sie zajmowal konsupcja czerwonego winka. Jeszcze skocze do polskiej wypozyczalni i wezme sobie do ogladania moj ulubiony serial "Kariere Nikosia Dyzmy." Chyba ogladalem te arcydzielo ze sto razy. A co tam! Jeszce raz obejrze. Musze sie pochwalic ze dawno temu sam osobiscie przybilem piatke Wilhemiemu podczas kacertu SBB w hali Gwardii , gdzie Szulkin krecil komedie polityczna "Wojna Swiatow" .Ale to byl cyrk. Buczkowski latal po calej sali przebrany za zomowca! To do zobaczenia wkrotce. Odpowiedz Link Zgłoś