forumowy_okaz 02.11.06, 12:18 Naturalna woda mineralna jest zawsze dobra. Pasuje do wszystkiego. To jest mój ulubiony napój :) Proszę nie mylić naturalnej wody mineralnej z wodą źródlana albo stołową! Jakie wody naturalne mineralne preferujecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wodopicz Re: Jakie wody mineralne preferujecie? IP: *.os1.kn.pl 02.11.06, 15:20 kazda oprocz staropolanki! staropolanka ma jakis dziwny posmak i... chce sie po niej pic! staropolanka sux Odpowiedz Link Zgłoś
forumowy_okaz Piliście? 02.11.06, 15:32 Z mniej dostępnych wód lubię Buskowiankę i Tytusa. Piliście? Odpowiedz Link Zgłoś
lizergowy Re: Jakie wody mineralne preferujecie? 02.11.06, 23:55 Dawno temu w Ciechocinku piłem pyszną "Krystynkę", może ktoś z okolicy wie czy jest jeszcze dostępna? Była delikatnie słona, ale naprawdę smak super! Odpowiedz Link Zgłoś
forumowy_okaz Re: Jakie wody mineralne preferujecie? 03.11.06, 14:46 Krystynka jest dostępna w sklepach z wodami mineralnymi w wielu miejscowościach (Koszalin, Łódź, Warszawa, itp). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex wody mineralne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 00:09 Słotwinka, Wielka Pieniawa. Odpowiedz Link Zgłoś
dakusia staropolanka 06.11.06, 15:59 i dlugopole zdroj- niezla woda mineralna w super cenie w lidlu. polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
tysia152 Nie mylić mineralnej i źródlanej z paskudą stołową 08.11.06, 13:55 Jak w temacie. Mineralna i źródlana są tak samo naturalne, tylko mineralna może trochę szybciej zrobić kamyki nerkowe. A tak poważnie to nie woda decyduje o sposobie dostarczania minerałow do organizmu, wiec czy ma mineralizację 500 jak źródlana, czy 1500 jak niektóre mineralne to już rzecz gustu i smaku. Generalnie dla mnie mineralne są niesmaczne, wolę raczej neutralny smak. Odpowiedz Link Zgłoś
kreator2006 Dobra woda 04.12.06, 16:26 Dobra woda jest zawsze dobra :) Osobiście unikam wód butelkowanych, na etykietkach których brakuje wyraźnie podanego ich składu oraz rzeczywistego adresu producenta! Szczególnie nie kupuję "papranych" wód tak zwanych stołowych. Wybieram tylko markowe wody mineralne - one są smaczne i wiem że rzeczywiście dostarczą mi potrzebnych minerałów. www.wodadlazdrowia.pl/?id=38523&location=f&msg=1 Odpowiedz Link Zgłoś
jolusia552 Re: Dobra woda 25.09.15, 23:13 Ja też mam podobne podejście. Okazuje się, że woda butelkowana jest często gorsza od zwykłej kranówki.... Moim zdaniem jest najlepsza woda alkaliczna . Warto sie zainteresować zdrowosc.bloog.pl/id,351478183,title,Woda-z-jonizatora-a-zdrowie,index.html?_ticrsn=3&smoybbtticaid=615a67 Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Jakie wody mineralne preferujecie? 13.12.06, 18:17 nałęczowianke aczkolwiek nie jest rewelacyjna Odpowiedz Link Zgłoś
meetsue Re: Jakie wody mineralne preferujecie? 18.12.06, 19:50 Moim ulubionym napojem również jest woda :) Właściwie każda, ale zgadzam się, że różnicę czuć i widać pomiędzy niektórymi gatunkami, ogromną. Ja lubię Żywiec Zdrój i Kroplę Beskidu. Nie wiem, czy są odpowiednio zmineralizowane i dostarczają mi tego co trzeba, ale je lubię :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Borjomi, Nebeghlavi, Sairme IP: *.acn.waw.pl 21.01.07, 11:43 Wody z Kaukazu tak jak w tytule - są rewelacyjne! W Polsce trudno je kupić ale ma to się zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
robertl8 Re: Borjomi, Nebeghlavi, Sairme 27.02.07, 09:09 Borjomi i Nabeghlavi dostępne są w sklepie Tamada na Polnej 13 Odpowiedz Link Zgłoś
winowino.com San Pellegrino ! 27.02.07, 05:50 Wlosi wiedza o co chodzi. Podobno mozna ja gdzies w Warszawie kupic. Pija ja chlopaki z Sopranos! Jarek Zeisner winowino.com Odpowiedz Link Zgłoś
sowbar81 Re: Jakie wody mineralne preferujecie? 29.09.15, 17:35 dla mnie najlepsza jest dobrowianka niegazowana Odpowiedz Link Zgłoś
ortpol Re: Jakie wody mineralne preferujecie? 17.10.15, 00:50 Chcoiaż jestem z Rzeszowa i powinienem pić wodę Rzeszowiankę, ewentualnie Alfred (chmielnik rzeszowski) to pije Wysowiankę - wspomnienia z dzieciństwa - babcia w Parkoszu Odpowiedz Link Zgłoś
zenobi11 Re: Jakie wody mineralne preferujecie? 02.11.15, 13:36 Kinga Pienińska, jak dla mnie świetna! Odpowiedz Link Zgłoś
kryspina007 Re: Jakie wody mineralne preferujecie? 24.11.15, 17:18 Lubię Muszyniankę od czasu do czasu, i Dobrowiankę. Ale na codzień piję wodę z kranu przefiltrowaną w dzbanku Odpowiedz Link Zgłoś
kuku-na-muniu8 Re: Jakie wody mineralne preferujecie? 26.07.16, 11:13 Ja szczerze mówiąc często kupuję najtańszą. Nie przepadam za muszynianką. Reszta ok. Odpowiedz Link Zgłoś
jablkowa75 Re: Jakie wody mineralne preferujecie? 04.08.16, 12:48 tylko i wyłącznie Muszynianka! Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena92s Re: Jakie wody mineralne preferujecie? 11.09.16, 18:17 No jasne woda jest najlepsza! Ja też wolę wodę od innych słodkich napojów, czy soków, które i tak zawierają w sobie cukier. Osobiście preferuję Veroni Hydration, bo ma dobry skład, dużo minerałów i elektrolitów. Z tej serii lubię też Veroni Energy, też nowy produkt z dodatkiem kofeiny! Niby woda a tyle może :)! Odpowiedz Link Zgłoś
forcenkader Re: Jakie wody mineralne preferujecie? 22.11.16, 22:52 Dobra woda mineralna to Nałęczowianka i Cisowianka. Żywiec uważajcie to woda źródlana. Odpowiedz Link Zgłoś
camdal Re: Jakie wody mineralne preferujecie? 30.11.16, 15:13 jak dla mnie najlepsza jest cisowianka, dobrowianka i ewentualnie nałęczowianka Odpowiedz Link Zgłoś