we_st 20.12.06, 19:35 W barku od dłuższego czasu stoją dwie butelki tego trunku. Nie bardzo mi smakuje solo. Z czym mieszać, by uzyskaćdobry, niepowtarzalny smak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: shorthair Re: becherovka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.06, 20:06 Ja uwielbiam z sokiem pomarańczowym - może być sama albo jako dodatek do drinka (wódka + sok + plasterek cytryny). PYCHA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
s00wka Re: becherovka 21.12.06, 12:25 Z sokiem jabłkowym też bardzo dobrze smakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrwyb Re: becherovka IP: 217.153.161.* 26.01.07, 21:02 proponuje z tonikiem, limonką,i duzo kruszonego lodu(drink nazywa sie BeTon) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drinker Re: becherovka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.07, 19:44 Kuźwa jak można bądź co bądź jałówcówkę z sokiem pomarańczowymn mieszać??? Tonik wydaje sie byc lepszy ale fakt trzeba te xióka rozcieńczyć bo sie nei da tego duzo wypić (a ja musze czasem bo żona jest fanką tego lekarstwa :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kredka Re: becherovka IP: *.bph.pl 01.02.07, 15:38 ja tez uwielbiam to lekarstwo :) ja preferuje ze spreit-em, cytrynką i kostkami lodu, polecam mniam :) Odpowiedz Link Zgłoś