Gość: Gonzo IP: *.ns / 192.168.1.* 12.04.03, 12:58 Kupić to we wrocławiu to nie lada wyczyn. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kanuk Re: deficyt pepsi max 2 litry na rynku IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.04.03, 15:33 ja bym wolal miec tu Karmi zamiast tego maxa. a nie mzoesz kupic sobie butelki pepsi i pepsi light i wymieszac razem? to jest wlasnie Twoja ukochana. Polak potrafi! Odpowiedz Link Zgłoś
stara_torba Re: deficyt pepsi max 2 litry na rynku 12.04.03, 16:26 Skoro jest to max Pepsi - a wiec domniemuje ze jest jej duzo - wiec i spozywana jest w duzych ilosciach. A rzeczy spozywane w duzych ilosciach maja wieksza tendencje do znikania niz te spozywane w ilosciach malych lub w ogole. Na przyklad mini Pepsi jest wszedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: deficyt pepsi max 2 litry na rynku IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.04.03, 16:46 nazwa max bierze sie wlasnie z tego, ze jest semi-dry , polslodka, troche dietetyczna , troche tradycyjna, polowa kalorii ma zachecac do chlania na maxa ,ponad miare , wage i kieszen. tusze i kesim ,ze ludzie wybiora Karmi. smaczniejsze i zdrowsze. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_torba Re: deficyt pepsi max 2 litry na rynku 12.04.03, 17:13 Rozczarowales mnie. Do glowy by mi nie przyszlo ze max = semi. Swiat stanal na rzeczonej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: deficyt pepsi max 2 litry na rynku IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.04.03, 19:07 sie wczytaj. max nie rowna sie semi. chodzi o CZAS , w TYM wymiarze jest szalenstwo. i kofeina. a sztuczny cukier nie krzepi i guzy mozgu powoduje, cos jak telefony - kieszonkowce. podobno. ale nie na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: deficyt pepsi max 2 litry na rynku 12.04.03, 20:44 a cola light? cóż o niej powiecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: deficyt pepsi max 2 litry na rynku IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.04.03, 21:13 ten sam substytut cukru jest w niej uzyty, co w pepsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: deficyt pepsi max 2 litry na rynku IP: 216.43.144.* 13.04.03, 01:24 To ten substytut kanuk nazywa sie niestety aspartam.Siegnalem raz jedyny po to....i scierpl mi jezyk ,odeszly wody i zjadlem okolo 30 kostek cukru natychmiast.Jak cos mi sie nazywa light to omijam to dalekim lukiem.Piwo rowniez.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk tylko dla diabetykow IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.04.03, 02:01 wody Ci nie odeszly bo aspartame(nie chcialem sie wymadrzac angielska nazwa) powoduje wlasnie ich retencje i w odpowiedniej ilosci bylby w stanie powstrzymac napor rzeki Jangcy, czy jak ona sie tam po chinsku nazywa. slusznie czyni kto sie trzyma sie z daleka od aspartamu. nie zapewnia to jednak dobrego samopoczucia. koncze, bo mam odplyw.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: deficyt pepsi max 2 litry na rynku IP: 216.43.144.* 13.04.03, 02:11 Dobra Kanuk..w koncu zaraz niedziela ...a i ja troche przyspiesze bo bez odplywu to niby jak ?? pozdr.olo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gonzo ... IP: *.ns / 192.168.1.* 13.04.03, 09:20 Max w 1 litrze ma zaledwie 4 kalorie. Tam nie ma żadnego cukru. Tylko się zastanawiać dlaczego PEPSI nie produkuje tego jako light. Przecież to sto razy lepsze. Light to siki, choć mniejsze od cocacola light. Odpowiedz Link Zgłoś