Dodaj do ulubionych

deficyt pepsi max 2 litry na rynku

IP: *.ns / 192.168.1.* 12.04.03, 12:58
Kupić to we wrocławiu to nie lada wyczyn.
Obserwuj wątek
    • Gość: kanuk Re: deficyt pepsi max 2 litry na rynku IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.04.03, 15:33
      ja bym wolal miec tu Karmi zamiast tego maxa. a nie mzoesz kupic sobie butelki
      pepsi i pepsi light i wymieszac razem? to jest wlasnie Twoja ukochana. Polak
      potrafi!
      • stara_torba Re: deficyt pepsi max 2 litry na rynku 12.04.03, 16:26
        Skoro jest to max Pepsi - a wiec domniemuje ze jest jej duzo - wiec i spozywana
        jest w duzych ilosciach. A rzeczy spozywane w duzych ilosciach maja wieksza
        tendencje do znikania niz te spozywane w ilosciach malych lub w ogole. Na
        przyklad mini Pepsi jest wszedzie.
        • Gość: kanuk Re: deficyt pepsi max 2 litry na rynku IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.04.03, 16:46
          nazwa max bierze sie wlasnie z tego, ze jest semi-dry , polslodka, troche
          dietetyczna , troche tradycyjna, polowa kalorii ma zachecac do chlania na
          maxa ,ponad miare , wage i kieszen. tusze i kesim ,ze ludzie wybiora Karmi.
          smaczniejsze i zdrowsze.
          • stara_torba Re: deficyt pepsi max 2 litry na rynku 12.04.03, 17:13
            Rozczarowales mnie. Do glowy by mi nie przyszlo ze max = semi. Swiat stanal na
            rzeczonej.
            • Gość: kanuk Re: deficyt pepsi max 2 litry na rynku IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.04.03, 19:07
              sie wczytaj. max nie rowna sie semi. chodzi o CZAS , w TYM wymiarze jest
              szalenstwo. i kofeina. a sztuczny cukier nie krzepi i guzy mozgu powoduje, cos
              jak telefony - kieszonkowce. podobno. ale nie na pewno.
              • basia Re: deficyt pepsi max 2 litry na rynku 12.04.03, 20:44
                a cola light? cóż o niej powiecie
                • Gość: kanuk Re: deficyt pepsi max 2 litry na rynku IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.04.03, 21:13
                  ten sam substytut cukru jest w niej uzyty, co w pepsi.
    • Gość: olo Re: deficyt pepsi max 2 litry na rynku IP: 216.43.144.* 13.04.03, 01:24
      To ten substytut kanuk nazywa sie niestety aspartam.Siegnalem raz jedyny po
      to....i scierpl mi jezyk ,odeszly wody i zjadlem okolo 30 kostek cukru
      natychmiast.Jak cos mi sie nazywa light to omijam to dalekim lukiem.Piwo
      rowniez.pozdrawiam
      • Gość: kanuk tylko dla diabetykow IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.04.03, 02:01
        wody Ci nie odeszly bo aspartame(nie chcialem sie wymadrzac angielska nazwa)
        powoduje wlasnie ich retencje i w odpowiedniej ilosci bylby w stanie
        powstrzymac napor rzeki Jangcy, czy jak ona sie tam po chinsku nazywa. slusznie
        czyni kto sie trzyma sie z daleka od aspartamu. nie zapewnia to jednak dobrego
        samopoczucia. koncze, bo mam odplyw....
    • Gość: olo Re: deficyt pepsi max 2 litry na rynku IP: 216.43.144.* 13.04.03, 02:11
      Dobra Kanuk..w koncu zaraz niedziela ...a i ja troche przyspiesze bo bez
      odplywu to niby jak ?? pozdr.olo
      • Gość: Gonzo ... IP: *.ns / 192.168.1.* 13.04.03, 09:20
        Max w 1 litrze ma zaledwie 4 kalorie. Tam nie ma żadnego cukru. Tylko się
        zastanawiać dlaczego PEPSI nie produkuje tego jako light. Przecież to sto razy
        lepsze. Light to siki, choć mniejsze od cocacola light.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka