miltonia 26.04.03, 14:41 Piliscie? Sama pare razy przymierzalam sie, by wyprodukowac ten zapomniany juz napoj, ale mialam klopoty z dostaniem gorzkich migdalow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
glory Re: Orszada 26.04.03, 14:57 Dzien dobry Miltonio! Wstyd sie przyznac ale kurcze pieczone powiedz mi darling Miltonio co to jest Orszada??. Naprawde nigdy nie slyszalem a tym bardziej pilem. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Orszada 26.04.03, 15:36 To mowie, bo jak znam zycie Ty z Brookie predzej ja ode mnie zrobicie, mimo ze to napoj niealkoholowy. Trzeba zmielic slodkie migdaly, dodajac kilka gorzkich. Zalac woda, wymiachac i tak powstale migdalowe mleczko przecedzic przez gaze czy np filtr do kawowego ekspresu przelewowego (to moj patent, nie kazdemu odstepuje darmowo prawa aytorskie). Rozcienczyc woda, dodac cukru, lodu i gotowe. Podobno mozna tez rozcienczac mlekiem, najlepiej empirycznie sprawdzic, ktory sposob lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Orszada IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.04.03, 16:24 to szeherezada musi byc tyz cus w ten sens chiba ? ejze ! Odpowiedz Link Zgłoś
glory Re: Orszada 26.04.03, 16:47 Aha teraz juz rozumie. Dzieki Miltonia. Szeherezada . Tak cos tam pamietam. Faktycznie. Dzieki Kanuku. A jak kochani zdrowko? My bylismy troche zajeci , syn nam zachorowal , ale juz jest OK. Idziemy spac . Jutro (Niedziela) organizujemy impreze . Pare znajomych , muzyczka w rytmy czacza, mala przekaska ale za to duzo wina. Juz sie nie moge doczekac. Pozdrawiamy i do jutra! Odpowiedz Link Zgłoś