Gość: m IP: *.dip.t-dialin.net 16.05.03, 03:13 No wlasnie czy lubicie moze to badziewie bo ja uwazam ze to najwiekszy syf pod sloncem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: al Re: Ouzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.03, 12:37 Gość portalu: m napisał(a): > No wlasnie czy lubicie moze to badziewie bo ja uwazam ze to najwiekszy syf > pod sloncem Moge duzo ouzo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: Ouzo IP: *.MAN.atcom.net.pl 16.05.03, 13:58 A jaki kolor mialo to ouzo ktore dotad popijal nasz niemiecki kolega? Zolty? Pewnie skwasnialo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Ouzo IP: *.dip.t-dialin.net 16.05.03, 14:08 Niestety nie zolty a taki przezroczystobialy i do tego z lodowy (tak sie go powinno podawac).Ajak juz wyzej napisalem,to dla mnie jest to syf tak samo jak inne trunki anyzowe tfu.Juz wole kieliszek dobrej Poskiej gorzalki. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Ouzo 27.05.03, 11:19 po prostu nie lubisz anyzu :)) nie spodziewaj sie wiec, ze polubisz ouzo. gdybys mial nadwyzki to przeslij do mnie, nie zmarnuje sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plooshack Re: Ouzo IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.03, 22:14 bo sie nie znasz plooshack Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Ouzo IP: *.iel.gda.pl 28.05.03, 10:23 Ala ty na prawde masz kota. Odpowiedz Link Zgłoś