Gość: kanuk IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.07.03, 15:36 kolorek , podwojna sila dezynfekcji ze spirytusem. nie wiem ,czy nie wybuchowe ? Nadmanganian , armenski trunek sadzac po nazwie.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miltonia Re: KMnO4 26.07.03, 19:03 Bardziej wybuchowe sa irackie czy czeczenskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: KMnO4 IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.07.03, 19:20 co do mojego drinka Mailin , to proporcje sa 1:1 rum i Campari. lod w/g uznania. wlasnie sie utwierdzam w przekonaniu , Miltonio :) + pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: KMnO4 IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.07.03, 19:21 wybuchowosc iracka nieznana. amerykanska tak. megatony na rozne strony . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: KMnO4 IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.07.03, 19:23 w/g bylego rzecznika bialego domu nie znaleziono broni nuklearnej bo jest ona wlasnie...nuklearna , czyli bardzo bardzo mala.....:) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: KMnO4 26.07.03, 19:35 Czyli mikluarna? Kanuczku, moje proporcje to 5:1 na korzysc Campari, bo mam brazowy 70% rum o bardzo wyraznym aromacie. I jak wlasnie zwierzam sie Anieli w Klubie dodaje don soki. Bardzo mi smakuje ten drink. I to Ty byles jego natchnieniem. :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: KMnO4 26.07.03, 19:56 Gość portalu: kanuk napisał(a): > kolorek , podwojna sila dezynfekcji ze spirytusem. nie wiem ,czy nie > wybuchowe ? Nadmanganian , armenski trunek sadzac po nazwie.... rozszyfruje skrót,KMnO4 dobrze? K to Kanuk, a Mn to MiltoNia, ale co oznacza O o poczwórnym wiazaniu? Bedzie chyba kwartet, czyli na 4 rece. Wypijmy za to Bruderschaft! Prost! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: KMnO4 26.07.03, 20:08 Jeszcze dwoch jednostek osoboludzkich do kwartetu brakuje. Przylaczysz sie Buggi? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: KMnO4 26.07.03, 20:12 miltonia napisała: > Jeszcze dwoch jednostek osoboludzkich do kwartetu brakuje. Przylaczysz sie > Buggi? bo ja kwartet rak, a nie cial na mysli mialam. Za zaproszenie podziekowac wypada, wiec dziekuje, ale i odmówic musze, bo tloku nie lubie, no i rece poplataniem groza. Jeszcze mi sie Kanukowe, albo dwie lewe (Boze uchron) dostana i co zrobie? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: KMnO4 26.07.03, 20:17 No coz, skoro nie reflektujesz, Twoja strata. W takim razie nie bede sie zastanawiac, jakiego by tu przystojnego blondyna dokooptowac do kwartetu. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: KMnO4 26.07.03, 20:33 miltonia napisała: > No coz, skoro nie reflektujesz, Twoja strata. W takim razie nie bede sie > zastanawiac, jakiego by tu przystojnego blondyna dokooptowac do kwartetu. a to jednak dobrze mi zdrowy rozsadek podpowiedzial, bo na blondynów nosem krece, ze wyznam, wiec bym stracila. A jakis brunet? Moze byc i wieczorowa pora. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: KMnO4 26.07.03, 23:50 Gość portalu: kanuk napisał(a): > kolorek , podwojna sila dezynfekcji ze spirytusem. nie wiem ,czy nie > wybuchowe ? Nadmanganian , armenski trunek sadzac po nazwie.... dobrze, dobrze, bo koncówka 'nian' wskazuje zaiscie armenskie pochodzenie, ale co z reszta nazwy 'potasu'? Czyz nie traci troche krajem kwitnacej wisni? Zaciesnily sie widac stosunki japonsko-armenskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: KMnO4 IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 27.07.03, 07:06 O4 ? chodzi o grupe dotlenienia , bo powietrze jest swieze w prefekturze Potasu . prefekt perfekt. Odpowiedz Link Zgłoś