Gość: m19 IP: *.tktelekom.pl 22.08.08, 10:09 Hej bywając w Austrii nasza rodzinka zasmakowała w pysznym tamtejszym napoju Almdudler. Szukałem w internecie, ale nigdzie nie mogę doszukać się przepisu. Czy ktoś może zna lub znalazł? Z góry thx. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta.r.8.5 Re: JAk zrobić Almdudler? 01.09.08, 10:11 Masz racje nie ma przepisu na to w necie, ale może spróbuj po prostu zrobić lemoniadę i doprawić imbirem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ikke Re: JAk zrobić Almdudler? IP: *.access.telenet.be 13.09.08, 22:37 Nie da sie skopiowac,pozostaje kupic oryginalny. Napisz do producenta,zazwyczaj wysylaja liste z adresami sklepow czy hurtowni w danym kraju,ktore sprzedaja 'Almdudler',ja tym sposobem namierzylam Aldmudler w Belgii i teraz kupuje kiedy mam ochote :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ikke Re: JAk zrobić Almdudler? IP: *.access.telenet.be 13.09.08, 22:40 nl.wikipedia.org/wiki/Almdudler (podaja,ze Almudler jest produkowany (tez) w Polsce)!!Pewnie jest do zdobycia :) Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz z Hurtowni Re: JAk zrobić Almdudler? IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.16, 10:45 Po co szukać przepisu jak można kupić online :) Hurtownia-Napoje.pl Odpowiedz Link Zgłoś