Dodaj do ulubionych

Najlepsi weterynarze - śląsk

17.12.13, 19:20
Kogo polecacie? Kogo odradzacie?
Ja ze swojej strony polecam klinikę Teodorowskich - my chadzamy do tej w Mikołowie, przyjmują też bodajże w Orzeszu. W całym moim długim doświadczeniu z wetami nie spotkałam bardziej profesjonalnych i oddanych swojej pracy ludzi. Dodajcie do tego jeszcze nowoczesny, specjalistyczny sprzęt i ogromną wiedzę, jaką dysponują. Polecam z czystym sercem.
Obserwuj wątek
    • gazetaforum Re: Najlepsi weterynarze - śląsk 09.01.14, 16:44
      Katarzyna Bernacka
      kati-wet.pl/
      • mon-karolina Re: Najlepsi weterynarze - śląsk 01.04.14, 13:46
        ja od lat chodzę z moim psem do przychodni weterynaryjnej ul. Gałeczki w Chorzowie. Mam pełne zaufanie do weterynarzy, ponieważ moja sunia jest ciężko chora i gdyby nie oni już dawno bym jej nie miała :( Można wykonać podstawowe badania, zglosić zwierzaka na operacje, zaszczepić. Jakby ktoś chciał, to tu macie kontakt www.weterynaria.slask.pl/kontakt.htm. Pozdrawiam i zdrowia dla zwierzaków zycze
        • atori0 Re: Najlepsi weterynarze - śląsk 11.10.14, 12:14
          W Rudzie Śląskiej polecam Przychodnię Weterynaryjną : ,,Pasjovet'' www.pasjovet.pl a szczególnie dr. Sidorską. Ceny nie są wysokie za to obsługa i podejście do zwierząt super.
        • nataliasn Re: Najlepsi weterynarze - śląsk 28.12.14, 19:41
          pod zadnym pozorem nie polecam kliniki wet w Gliwicach ul Toszecka 19
          swiadomie zabili mi moje maleństwo
          zero doswiadczenia
    • anpow Re: Najlepsi weterynarze - śląsk 12.01.14, 00:45
      Almavet ul. Bracka 4, 41-200 Sosnowiec

Nie polecam
      Lecznica wydawała się godna zaufania. Jednak w toku diagnozowania u mojego kota zaburzeń łaknienia, apatii potem krwiomoczu całkowicie zbagatelizowano guza brzucha. Także nie uwidoczniono guza w USG układu moczowego wykonanym w tym czasie w Almavecie.
      Po kilku tygodniach zaniepokojona powiększającym się guzem zawiozłam kota do innej kliniki.
      Kot miał siedmiocentymetrowy nowotwór nerki przeoczony przez Almavet.
      Przykra sprawa, że Almavet nie poczuwa się do odpowiedzialności za wykonane badanie USG. Przykre, że zwierzę będące pod opieką weterynaryjną miało być skazane na przewlekły ból w przebiegu postępu choroby nowotworowej.
      • genova51 Re: Najlepsi weterynarze - śląsk 26.01.14, 16:26
        Lecznica VET-MED
        w Tychach, przy ul. Dębowej 6a

polecam!
        • albert.flasz1 Re: Najlepsi weterynarze - śląsk 26.01.14, 17:07
          genova51 napisała:

> Lecznica VET-MED

Nie polecam! Ta genova51 jest jej właścicielką i sama sobie robi reklamę.
          • genova51 Re: Najlepsi weterynarze - śląsk 10.10.14, 12:05
            cha,cha, cha, dawno się tak nie uśmiałam
    • edit2014 Re: Najlepsi weterynarze - tarnów 14.03.14, 21:30
      witajcie
      Gorąco polecam lekarzy z Lecznicy Weterynarii w Tarnowie ul. Asnyka. Jestem bardzo wdzięczna za ich zaangażowanie i pomoc przy małym shih tzu -robili wszystko co mogli aby ulżyć w cierpieniu naszemu kochanemu szczeniakowi jednak parwowiroza nie dała za wygraną . Tak oddanych swojej pracę osób i poświęcających każdą sekundę swojego czasu dla zwierzaków należy chwalić i polecać każdemu .dziękuję
      • albert.flasz1 Re: Najlepsi weterynarze - tarnów 16.03.14, 10:35
        edit2014 napisał(a):

> Tak oddanych swojej pracę osób i poświęcających ka
        > żdą sekundę swojego czasu dla zwierzaków należy chwalić i polecać każdemu .dzię
        > kuję

To nieprawda, znam ich. Zero wiedzy teoretycznej i doświadczenia praktycznego, potrafią tylko spamować reklamami na internetowych forach.
        • asiamakosz Re: Najlepsi weterynarze - tarnów 03.10.14, 08:06
          Witam, ze swojej strony polecam gabinet Vitovet w Rudzie Ślaskiej Kochłowicach przy ul. Żymły 39. Bardzo fachowa obsługa i niskie ceny. Pani dr Basia jest rewelacyjna, w pełni zaangażowana w pomoc zwierzakom,./ tel 794 144 629 /
          • albert.flasz1 Re: Najlepsi weterynarze - tarnów 09.10.14, 21:26
            asiamakosz napisał(a):

> Witam, ze swojej strony polecam gabinet /.../ Bardzo fachowa obsługa i niskie ceny. Pani dr Basia jest rew
            > elacyjna, w pełni zaangażowana w pomoc zwierzakom,.

Odradzam, to spamerzy, klientela ich opuściła, szukają naiwnych.
            • apcalisoraljelly Re: Najlepsi weterynarze - tarnów 19.01.15, 11:27
              Bzdura. fajna przychodnia, też tam chodzę, jestem bardzo, bardzo zadowolona
              albert.flasz1 napisał:

> asiamakosz napisał(a):
              >
              > > Witam, ze swojej strony polecam gabinet /.../ Bardzo fachowa obsługa i ni
              > skie ceny. Pani dr Basia jest rew
              > > elacyjna, w pełni zaangażowana w pomoc zwierzakom,.
              >
              > Odradzam, to spamerzy, klientela ich opuściła, szukają naiwnych.
    • nataliasn Re: Najlepsi weterynarze - śląsk 28.12.14, 19:49
      Tylko nie klinika (pseudo) wet w Gliwicach ul toszecka.
      omijajcie lukiem
      powinni zamknąć te bude
      mordercy i sadysci
      • ewa9922 Re: Najlepsi weterynarze - śląsk 02.01.15, 17:33
        Bytom Powstańców Wa-Wy 16 w bramie dr W. Lietz - polecany dla fretek, kotów, psów. Duuużża wiedza i doswiadczenie. Polecam.880 448 537
        • apcalisoraljelly Re: Najlepsi weterynarze - śląsk 19.01.15, 11:26
          Vitovet Ruda Śląska , polecam...Zmienił się właściciel i lekarze, kiedyś było tragicznie , teraz jest super. Fachowcy.
    • asiamakosz Re: Najlepsi weterynarze - śląsk 08.01.16, 06:48
      Vitovet Ruda Śląska Kochłowice, przy stacji Orlen . Pełen profesjonalizm, należyte podejście, przyjmują trzy fachowe lekarki, godne polecenia.
    • asiamakosz Re: Najlepsi weterynarze - śląsk 08.01.16, 06:51
      Vitovet Ruda Śląska Kochłowice / przy stacji Orlen/. Przyjmują trzy fajne lekarki. Pełen profesjonalizm, wiedza i doświadczenie.Należyte podejście, operowały mi kotkę z ropomacicza. Polecam
    • monikasiansian Re: Najlepsi weterynarze - śląsk 08.02.24, 19:58
      Ja mogę polecić przychodnie wet Tuwim. Moja kotka jest pod ich opieką i jesteśmy mega zadowolenie. Lekarze mili i z pozytywnym nastawieniem do zwierząt i ich opiekunów. Miał obsługa na recepcji. Potrafią dobrze zdiagnozować problem i zastosować odpowiedni i skuteczne leczenie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka