29.07.07, 21:54
Witam! Co z Twoim psem? moze masz jakiś wątek o nim? Pytam, bo sama mam psa z
syndromem kennelowym - pracuję z behawiorystą, ale wszędzie szukam pomocy,
więc wymiana dośwwiadczen też mnie interesuje. U mnie największym problemem
jest lęk. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • lomas oksytocyno 29.07.07, 22:25
      Bianca bardzo pomalutku robi postępy, chociaż nadal paraliżuje ją strach w
      przeróżnych dziwnych momentach:( wydaje się że jesteśmy na dobrej drodze , gdy
      nagle przychodzi dzień że Biana boi się własnego cienia :( zachowuje się jakby
      miała halucynacje - siedzi skulona wpatrzona w jeden punkt na ścianie jakby
      widziała tam coś strasznego :( boi się ludzi , hałasu. Na szczęście są też
      takie chwile kiedy Biana jest zadowolona, merda ogonkiem , biega za gryzakiem,
      szaleje z zabawkami , normalnie je z miseczki a nie przenosi do swojego
      legowiska, ma zadowolona minkę - szkoda tylko ze takich chwil jest malutko :(
      A jak Twoja piękna psina widzisz jakieś postępy ?Biance bardzo pomagaja
      spacery, niestety przez ostatni tydzień miałam koszmar w pracy i zaniedbałyśmy
      spacery co od razu odbiło się na jej zachowaniu, dziś znowu szła z podwiniętym
      między łapki ogonkiem . Ale zaobserwowałam że każdy spacer dodaje jej pewności
      siebie, chyba nie wiem może to ja sobie tak to tłumaczę błędnie, ale po kilku
      pierwszych spacerach jakby dotarło do niej że tu już jest jej dom, że już
      nigdzie jej nie oddamy, że u nas znalazła swoje miejsce na ziemi :)
      Trzymam kciuki za Zorkę , mam nadzieję że kiedyś napiszemy że mamy szczęśliwe
      psy :)
      Pozdrawiam Lomas - Rudzia Bianca
    • lomas a i jeszcze zapomniałam linka do wątku z podobnym 29.07.07, 22:27
      problemem gdzie wkleiłam linki z moimi wątkami z prośbą o pomoc dla Bianki

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=128&w=66644918&v=2&s=0
      • oksytocyna3 Re: a i jeszcze zapomniałam linka do wątku z podo 30.07.07, 08:15
      • oksytocyna3 hej! nie poznałam Cię po tym nicku 30.07.07, 08:19
        Gdybyś podpisywała się Rudzia od razu wiedziałbym,że to Ty :-))
        U mnie jest troszeczkę lepiej, niż było, ale cały czas to nie to na co czekam.
        A czekam aż machnie ogonkiem i przyjdzie do mnie na zawołanie. Nie wiem, kiedy
        to się stanie, ale na pewno kiedys tak będzie. Pozdrawiamy Cię serdecznie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka