Gość: Natalia IP: *.ing.uni.wroc.pl 13.07.10, 10:15 Poszukuje solidnego fachowca do całościowego remontu łazienki (instalacja armatury, polożenie kafli,budowa kabiny prysznicowej itp.)Praca najchętniej w lipcu lub sierpniu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: W temacie Re: fachowiec kafelkarz IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.10, 15:38 Dobry fachowiec ma już robotę do Grudnia. Ponadto Tobie potrzebny jest hydraulik-instalator i glazurnik (nie kafelkarz...bo kafle to można było na piecu układać) i to są 2 różne osoby. Jak ktoś mówi, że zrobi Ci to wszystko sam to albo jest w zawodzie od lat wszechstronnie uzdolniony albo jest po prostu panem Mietkiem, który zaliczkę pobierze 5 miesięcy będzie robił i wystawi rachunek za pałac królewski, a łazienka jak stajnia będzie wyglądała. Jak ktoś jest od wszystkiego to jest do niczego. Szukaj może jak Ci się dobrze uda to dobrego glazurnika jeszcze w tym roku będziesz miała. Instalator-hydraulik teraz ma najwięcej roboty więc będzie baaaaardzooo ciężko. Na przyszłość o remontach myśli się na rok wcześniej bo fachowcy nie rosną na ulicach. Jak ktoś jest dobry to ma robotę na rok do przodu.Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adek Re: fachowiec kafelkarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.10, 16:19 mam gości od hydrauliki i innych od reszty max dobrzy nie tani podejrzewam,że sierpień ale 2011 adek28@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: fachowiec kafelkarz IP: *.ing.uni.wroc.pl 15.07.10, 12:50 DZiękuję za podpowiedż, może być hydraulik na początek albo dwa w jednym, byle nie Pan Mietek bo szkodA czasu i pieniędzy. Jednak bardzo mi zależy , żeby prace zostały wykonane jeszcze w tym sezonie.Nie mieszkam w Bielsku, stąd moja nieporadność jeśli chodzi o fachowców. Jeszcze raz dzękuję i pozdrawiam. Natalia Odpowiedz Link Zgłoś