Dodaj do ulubionych

fachowiec kafelkarz

IP: *.ing.uni.wroc.pl 13.07.10, 10:15
Poszukuje solidnego fachowca do całościowego remontu łazienki (instalacja armatury, polożenie kafli,budowa kabiny prysznicowej itp.)Praca najchętniej w lipcu lub sierpniu.
Obserwuj wątek
    • Gość: W temacie Re: fachowiec kafelkarz IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.10, 15:38
      Dobry fachowiec ma już robotę do Grudnia. Ponadto Tobie potrzebny jest
      hydraulik-instalator i glazurnik (nie kafelkarz...bo kafle to można było na
      piecu układać) i to są 2 różne osoby. Jak ktoś mówi, że zrobi Ci to wszystko sam
      to albo jest w zawodzie od lat wszechstronnie uzdolniony albo jest po prostu
      panem Mietkiem, który zaliczkę pobierze 5 miesięcy będzie robił i wystawi
      rachunek za pałac królewski, a łazienka jak stajnia będzie wyglądała. Jak ktoś
      jest od wszystkiego to jest do niczego. Szukaj może jak Ci się dobrze uda to
      dobrego glazurnika jeszcze w tym roku będziesz miała. Instalator-hydraulik teraz
      ma najwięcej roboty więc będzie baaaaardzooo ciężko. Na przyszłość o remontach
      myśli się na rok wcześniej bo fachowcy nie rosną na ulicach. Jak ktoś jest dobry
      to ma robotę na rok do przodu.Powodzenia.
      • Gość: adek Re: fachowiec kafelkarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.10, 16:19
        mam gości od hydrauliki

i innych od reszty
        max dobrzy nie tani
        podejrzewam,że sierpień ale 2011

adek28@gazeta.pl
      • Gość: Natalia Re: fachowiec kafelkarz IP: *.ing.uni.wroc.pl 15.07.10, 12:50
        DZiękuję za podpowiedż, może być hydraulik na początek albo dwa w jednym, byle nie Pan Mietek bo szkodA czasu i pieniędzy.
        Jednak bardzo mi zależy , żeby prace zostały wykonane jeszcze w tym sezonie.Nie mieszkam w Bielsku, stąd moja nieporadność jeśli chodzi o fachowców. Jeszcze raz dzękuję i pozdrawiam. Natalia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka