Gość: stewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 10:33 Na pewno każdy już widział reklamę SkyEurope w TVP. Natomiast dziś w centrum Warszawy widziałam autobus miejski cały wymalowany reklamą tej linni. Co o tym sądzicie? Stewa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
higher_eu Re: Reklama SkyEurope 22.04.04, 13:52 Widziałem i jedno (tv) i drugie (autobus) i uważam, że świetny pomysł... AirPolonia ledwo się reklamowała... SkyEurope wziął się w końcu ostro za promocję- za jakiś czas pewnie będą latać z obłożeniem minimum 80%... i bardzo dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apn Re: Reklama SkyEurope IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 13:55 apn juz nie schodzi ponizej 80%, ale dobra reklama w Polsce by sie przydała; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szyszek Re: Reklama SkyEurope IP: *.server.ntli.net 24.04.04, 02:18 W londynskim bezpłatnym dzienniku "Metro" też jest reklama Sky z informacja o wszystkich kierunkach tej linii. Jest też druga reklama, zdaje mi się, że współófinansowana przez Węgry, a także przez BA, Malev i SkyEurope z informacjami na temat lotów na Węgry, a o Polsce oczywiście cisza. Skąd Anglicy mają wiedzieć, że do Polski też można tanio polecieć??? Odpowiedz Link Zgłoś
ffred Re: Reklama SkyEurope 24.04.04, 09:56 Widzialem juz reklmy SkyEurope w Pulsie Biznesu, na warszawskim autobusie 175, w TV, a nawet zauwazylem w WAW jeden duzy, podswietlany billboard. Reklamy sa bardzo ladne i czytelne. Wazne jest, to, ze reklamuja loty za 99 zl i takie polaczenia caly czas sa dostepne. Niestety APN ma znacznie mniej czytelna rekalme (gazety i billboardy-widzialem jeden). Przede wszytkim nie podaja cen, a to zawsze samo mowi za siebie. Zreszta wiadomo dlaczego nie podaja. Biletow za 55 zl maja pewnie 0,5% i od 2 miesiecy juz zadnego nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś