Dodaj do ulubionych

Reklama SkyEurope

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 10:33
Na pewno każdy już widział reklamę SkyEurope w TVP. Natomiast dziś w centrum
Warszawy widziałam autobus miejski cały wymalowany reklamą tej linni. Co o
tym sądzicie?
Stewa.
Obserwuj wątek
    • higher_eu Re: Reklama SkyEurope 22.04.04, 13:52
      Widziałem i jedno (tv) i drugie (autobus) i uważam, że świetny pomysł...
      AirPolonia ledwo się reklamowała... SkyEurope wziął się w końcu ostro za
      promocję- za jakiś czas pewnie będą latać z obłożeniem minimum 80%... i bardzo
      dobrze :)
      • Gość: apn Re: Reklama SkyEurope IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 13:55
        apn juz nie schodzi ponizej 80%, ale dobra reklama w Polsce by sie przydała;
        • Gość: Szyszek Re: Reklama SkyEurope IP: *.server.ntli.net 24.04.04, 02:18
          W londynskim bezpłatnym dzienniku "Metro" też jest reklama Sky z informacja o
          wszystkich kierunkach tej linii. Jest też druga reklama, zdaje mi się, że
          współófinansowana przez Węgry, a także przez BA, Malev i SkyEurope z
          informacjami na temat lotów na Węgry, a o Polsce oczywiście cisza. Skąd Anglicy
          mają wiedzieć, że do Polski też można tanio polecieć???
        • ffred Re: Reklama SkyEurope 24.04.04, 09:56
          Widzialem juz reklmy SkyEurope w Pulsie Biznesu, na warszawskim autobusie 175,
          w TV, a nawet zauwazylem w WAW jeden duzy, podswietlany billboard. Reklamy sa
          bardzo ladne i czytelne. Wazne jest, to, ze reklamuja loty za 99 zl i takie
          polaczenia caly czas sa dostepne. Niestety APN ma znacznie mniej czytelna
          rekalme (gazety i billboardy-widzialem jeden). Przede wszytkim nie podaja cen,
          a to zawsze samo mowi za siebie. Zreszta wiadomo dlaczego nie podaja. Biletow
          za 55 zl maja pewnie 0,5% i od 2 miesiecy juz zadnego nie ma.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka