Dodaj do ulubionych

Air Show 2004?

09.07.04, 09:47
Czy ktoś coś wie na temat Air Show 2004? Data, może nawet zarys programu?
Będę bardzo wdzięczna za jakieś informacje.
Obserwuj wątek
    • karen_walker Re: Air Show 2004? 09.07.04, 10:23
      A mozesz sprecyzowac, gdzie to ma sie odbywac? Bo w 2004 bedzie jeszcze
      baaaaardzo duzo imprez z Air Show w nazwie na roznych kontynentach.
      • oka5 Re: Air Show 2004? 09.07.04, 11:22
        Takim światowcem to ja nie jestem ;-). Chodzi mi oczywiście o ten w Radomiu,
        który zwykle odbywa się za przełomie sierpnia i września. Konkretna data jest
        mi potrzebna do zaplanowania wyjazdu na urlop. Nie chciałabym stracić mojej
        ulubionej imprezy lotniczej.
    • Gość: Lupac Re: Air Show 2004? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.07.04, 12:07
      W Radomiu Air Show będzie dopiero 27-28 sierpnia 2005 roku, od ubiegłego roku
      pokazy będą się odbywać naprzemiennie z targami w Kielcach co 2 lata.
      • oka5 Re: Air Show 2004? 09.07.04, 12:15
        To wielka szkoda... :-(((
        Bardzo dziękuję za informację.
      • Gość: cibarius Re: Air Show 2004? IP: *.vf.pl 09.07.04, 12:48
        Dlaczego naprzemiennie z targami w Kielcach ?. Czyżby miały one coś wspólnego z
        lotnictwem?. Pozdrawiam
        • Gość: Lupac Re: Air Show 2004? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.07.04, 14:36
          Gość portalu: cibarius napisał(a):

> Dlaczego naprzemiennie z targami w Kielcach ?. Czyżby miały one coś wspólnego
          > z lotnictwem?. Pozdrawiam

Z działu "lotnictwo" prezentują tam głównie propozycje modernizacji maszyn
          naszych Sił Powietrznych i Wojsk Lądowych (Su-22, Mi-24, Sokoły, SW-4), poza
          tym jest troche "drobnicy" (rakiety, itp). A dlaczego naprzemiennie, tego nie
          wiem. Być może spece od organizacji tych imprez próbują skopiować wzorce
          europejskie gdzie również tak się dzieje.
          • Gość: haineken Re: Air Show 2004? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 23:56
            tak tylko szkodaze zagraniczni sasiedzi maja wiecej teg typu imprez a muy may
            niestety tylko ejdna w Radoniu!!

PS Brakue mi pokazow w Gdynia na Babich Dolach ;(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka