Dodaj do ulubionych

Wizz czy SkyEurope

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 20:14
W niedlugim czasie wybieram sie do Wloch. Linie, ktore mnie interesuja to SkyEurope i Wizz. Cenowo wygrywa Wizz ale...Troche sie naczytalem na forum o roznych przygodach z tymi liniami ale moze ktos w miare obiektywnie poradzi mi ktora wybrac. Czy to prawda, ze Wizz jest nastepny w kolejce do upadku?
Obserwuj wątek
    • Gość: MFN76 Re: Wizz czy SkyEurope IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.04, 20:22
      Wizz dostal 3-go grudnia dofinansowanie 25 milionow euro. O szybki upadek bym sie nie martwil.
      Osobiscie lecialem APN, Sky, Wizz'em oraz easy i 1-szy jest Wizz, nastepnie Sky, potem APN, na samym
      koncy easyJet (ale to wynik osobistego wyboru w ktory nie bede wnikal).

Link do informacji o dofinansowaniu Wizz:
      wizzair.com/cgi-bin/news.cgi?LANGUAGE=English#Heng4AVz
      • Gość: Zakrecony Re: Wizz czy SkyEurope IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 20:27
        Dzieki za Twoja rzeczowa odpowiedz - wlasnie o cos takiego mi chodzilo :)))
        • Gość: Marek Re: Wizz czy SkyEurope IP: *.chello.pl 05.12.04, 20:56
          Wydaje mi sie, ze Wizz jeszcze jest wart zaufania. Latalem Wizz kilka razy,
          SkyEurope tylko dwa, ale chyba bardziej mi sie podobalo w Sky podejscie
          personelu. Nigdy sie tak dobrze nie bawilem na pokladzie... :-)

P.S. Pozdrawiam usmiechnieta zaloge.

Marek
          • karol216 Re: Wizz czy SkyEurope 06.12.04, 19:51
            nigdy nie lecialem sky tylko kilka razy wizzarem. loty do i z gdanska super. mi
            i sporej grupie znajomych najwieksze opuznienie ktorye sie przytrafilo to 20 min...
    • Gość: Jaś A może... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 21:15
      Ja bym jeszcze chwilę poczekał na ofertę taniej linii LOT. Mając oparcie w LOT
      tak łatwo nie upadną, a Wizz ostatnio był zagrożony zakazem lotów w Polskiej
      przestreni powietrznej - w ostatniej chwili zapłacili, ale to może przypominać
      APN.

Jan
      • Gość: Zakrecony Polishwings chyba nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 23:47
        Mysle, ze czekanie na te oferte Lotu nie wchodzi w gre. Ja bede lecial w marcu, Polishwings ma ruszyc w lutym ale nie wiadomo czy beda tacy bardzo tani (maja wspolpracowac z Germanwings). A co do Wizza i innych tanich linii to one chyba zawsze tak dzialaja - dlatego sa tanie :)
        • Gość: Jaś Re: Polishwings chyba nie IP: *.profiline.com.pl 06.12.04, 14:07
          A ja tam poczekam. Zdecyduję się przed gwiazdką i wybiore najlepszą dla siebie
          ofertę :-)

Jan
          • Gość: Zakrecony Re: Polishwings chyba nie IP: 212.191.66.* 06.12.04, 16:37
            Ja raczej tez wczesniej jak na poczatku stycznia nie bede kupowal :) Ciekawe
            kiedy ruszy rezerwacja na PolishWings i dokad beda latac?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka