Dodaj do ulubionych

miejsca w samolocie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 21:30
Obserwuj wątek
    • Gość: KaWu Re: miejsca w samolocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 21:44
      tu jest tresc sory jakis bląd i mi nie wpisal tresci

Pytanie 1. CZy wszystkie linie lotnicze maja tak samo rozmieszczona numeracje
      miejsc w samolotach? Chodzi mi o to czy np. miesjsce 24 w samolocie airbus330-
      300 w jednym przedsiebiorstwie jest w 2 rzędie a w innej lini lotniczej w 12
      rzedzie?
      Pytanie 2. (jesli bee znal odpowiedz na pierwsze)
      Czy na stronie lufthansy (od nich mam bilety) lub innej znajde jakoms mapke
      samolotu na ktorej bede mogl sprawdzic swoje miejsce w samolocie.

Wiem ze niektorym moj problem moze okazac sie dziwny/glopi ale mnie to bardzo
      ciekawi.

>>>Sorry za bledy jesli jakies zrobilem<<<
      • polar_khan Re: miejsca w samolocie 31.05.05, 22:40
        SEATGURU jest biblija do takich rzeczy.

www.seatguru.com/airlines/Lufthansa/Lufthansa_Airbus_330.php
        www.seatguru.com
      • nocnylot Re: miejsca w samolocie 01.06.05, 01:04
        Na Twoje pierwsze pytanie odpowiedz jest NIE. Wszystko zalezy od konfiguracji
        kabiny. Niektore kompanie maja np. piec rzedow biznesu, inne dziesiec, jeszcze
        inne maja tez pierwsza klase. Inne sa odleglosci miedzy siedzeniami, ba nawet
        inne typy foteli. Na dodatek w niektorych kompaniach nie ma rzedu 13, w innych
        jest. A i zdarza sie, ze wewnatrz tej samej komapanii lataja takie same
        samoloty w roznych wewnetrznych konfiguracjach...
        nl
      • lukaszn3 Re: miejsca w samolocie 01.06.05, 03:34
        na stronie lH sa seat maps chyba pod strona information & servis, potem on
        board potem our fleet/ seat maps

Gość portalu: KaWu napisał(a):

> tu jest tresc sory jakis bląd i mi nie wpisal tresci
        >
        > Pytanie 1. CZy wszystkie linie lotnicze maja tak samo rozmieszczona numeracje
        > miejsc w samolotach? Chodzi mi o to czy np. miesjsce 24 w samolocie airbus330-
        > 300 w jednym przedsiebiorstwie jest w 2 rzędie a w innej lini lotniczej w 12
        > rzedzie?
        > Pytanie 2. (jesli bee znal odpowiedz na pierwsze)
        > Czy na stronie lufthansy (od nich mam bilety) lub innej znajde jakoms mapke
        > samolotu na ktorej bede mogl sprawdzic swoje miejsce w samolocie.
        >
        > Wiem ze niektorym moj problem moze okazac sie dziwny/glopi ale mnie to bardzo
        > ciekawi.
        >
        > >>>Sorry za bledy jesli jakies zrobilem<<<

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka