Gość: KaWu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 21:30 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KaWu Re: miejsca w samolocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 21:44 tu jest tresc sory jakis bląd i mi nie wpisal tresci Pytanie 1. CZy wszystkie linie lotnicze maja tak samo rozmieszczona numeracje miejsc w samolotach? Chodzi mi o to czy np. miesjsce 24 w samolocie airbus330- 300 w jednym przedsiebiorstwie jest w 2 rzędie a w innej lini lotniczej w 12 rzedzie? Pytanie 2. (jesli bee znal odpowiedz na pierwsze) Czy na stronie lufthansy (od nich mam bilety) lub innej znajde jakoms mapke samolotu na ktorej bede mogl sprawdzic swoje miejsce w samolocie. Wiem ze niektorym moj problem moze okazac sie dziwny/glopi ale mnie to bardzo ciekawi. >>>Sorry za bledy jesli jakies zrobilem<<< Odpowiedz Link Zgłoś
polar_khan Re: miejsca w samolocie 31.05.05, 22:40 SEATGURU jest biblija do takich rzeczy. www.seatguru.com/airlines/Lufthansa/Lufthansa_Airbus_330.php www.seatguru.com Odpowiedz Link Zgłoś
nocnylot Re: miejsca w samolocie 01.06.05, 01:04 Na Twoje pierwsze pytanie odpowiedz jest NIE. Wszystko zalezy od konfiguracji kabiny. Niektore kompanie maja np. piec rzedow biznesu, inne dziesiec, jeszcze inne maja tez pierwsza klase. Inne sa odleglosci miedzy siedzeniami, ba nawet inne typy foteli. Na dodatek w niektorych kompaniach nie ma rzedu 13, w innych jest. A i zdarza sie, ze wewnatrz tej samej komapanii lataja takie same samoloty w roznych wewnetrznych konfiguracjach... nl Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszn3 Re: miejsca w samolocie 01.06.05, 03:34 na stronie lH sa seat maps chyba pod strona information & servis, potem on board potem our fleet/ seat maps Gość portalu: KaWu napisał(a): > tu jest tresc sory jakis bląd i mi nie wpisal tresci > > Pytanie 1. CZy wszystkie linie lotnicze maja tak samo rozmieszczona numeracje > miejsc w samolotach? Chodzi mi o to czy np. miesjsce 24 w samolocie airbus330- > 300 w jednym przedsiebiorstwie jest w 2 rzędie a w innej lini lotniczej w 12 > rzedzie? > Pytanie 2. (jesli bee znal odpowiedz na pierwsze) > Czy na stronie lufthansy (od nich mam bilety) lub innej znajde jakoms mapke > samolotu na ktorej bede mogl sprawdzic swoje miejsce w samolocie. > > Wiem ze niektorym moj problem moze okazac sie dziwny/glopi ale mnie to bardzo > ciekawi. > > >>>Sorry za bledy jesli jakies zrobilem<<< Odpowiedz Link Zgłoś